Jump to content

Recommended Posts

Posted

Koji je jednostavan program za napucavanje auta, gdje ga mogu skinuti i gdje mogu nabavljati slike da bi napucavao auta.

Hvala unaprijed i pozdrav od bih srbina sa Pala!

Posted

svaka cast, valja ovo uraditi. Gdje mogu skinuti taj photoshop, kako pravis ove napucane karambolke, spojlere i to, nije mi nikako jasno!

Haj mi to malo objasni molim te pa cu ti se valjda nekad oduzit! POZZ!!!!

Posted

Evo skinuo sam adobe Photoshop, jos mi samo malo objasni kako felge da mjenjam, karambolke ,boju, dodam spojlere. Ne treba mi puno objasnjavat,samo ono osnovno pa cu ja sam kontat :lol:

Posted

Er...malo je pogresno reci "eo, za to ti je photoshop" To je program malo sire namene, izmedju ostalog i za foto montaze. A foto montaza moze biti bilo sta...pa cak i "napucavanje" automobila.

Realno, da naucis kako da koristis dati program, trebace ti malo vise vremena, (godinu dana na pr, a i tada neces znati ni 10% programa) I cenim da ce ti trebati neka malo deblja knjiga, ili mozda cak kurs za taj isti program. Zato, ako profesionalno ne mislis da se bavis foto montazama, bolje potrazi neki programcic koji to radi sa par klikova. Ili pocni da ucis PS, ako bas zelis to.

Sljakam u PS-u 6 godina...i jos ne mogu da kazem da znam sve.

Posted
Er...malo je pogresno reci "eo, za to ti je photoshop" To je program malo sire namene, izmedju ostalog i za foto montaze. A foto montaza moze biti bilo sta...pa cak i "napucavanje" automobila.

Realno, da naucis kako da koristis dati program, trebace ti malo vise vremena, (godinu dana na pr, a i tada neces znati ni 10% programa) I cenim da ce ti trebati neka malo deblja knjiga, ili mozda cak kurs za taj isti program. Zato, ako profesionalno ne mislis da se bavis foto montazama, bolje potrazi neki programcic koji to radi sa par klikova. Ili pocni da ucis PS, ako bas zelis to.

Sljakam u PS-u 6 godina...i jos ne mogu da kazem da znam sve.

Eh pa u tom programcicu i jest finta. Neznam gdje da ga nadjem pa ako ti znas neki reci mi, a mogao si mi reci te pocetne cake u PS oko tih felgi,karambolki,spojlera i boje. Meni vise ne treba.Pozz!!

Posted

Eh pa u tom programcicu i jest finta. Neznam gdje da ga nadjem pa ako ti znas neki reci mi, a mogao si mi reci te pocetne cake u PS oko tih felgi,karambolki,spojlera i boje. Meni vise ne treba.Pozz!!

Posted

Kakva tema...

Bas ste me oraspolozili. :D

Pa mozda bi i bilo najbolje da krenes sa nekim takvim programcetom, pa posle, ako ti se sve to svidi, predji na neki ozbiljniji program. Mozda Paint zadovolji tvoje apetite... Dobio si ga uz Windows. Imas ga u Start meniju > All Programs > Accesories > Paint.

Pozdrav.

Posted
Pa mozda bi i bilo najbolje da krenes sa nekim takvim programcetom, pa posle, ako ti se sve to svidi, predji na neki ozbiljniji program. Mozda Paint zadovolji tvoje apetite... Dobio si ga uz Windows. Imas ga u Start meniju > All Programs > Accesories > Paint.

Ako se odlucis za Paint pogledaj ovo

Juce su bas ljudi pisali o tome... Doduse, ovakvog lepotana ces morati da crtas ispocetka (pa ga mozes napucavati kako ti volja), ali i to ti je bezbolnije nego da ucis PS.

Poz!

Posted
Vidim da niko ne zeli da mi pomogne kako da radim u PS, nema veze, probat cu negje drugo pa mi tamo objasne . Pozz!

dacu ti ja tutorial za napucavanje, ako ti meni dash neki za popravku nuklearnog reaktora.

:)

Posted
Vidim da niko ne zeli da mi pomogne kako da radim u PS, nema veze, probat cu negje drugo pa mi tamo objasne :( . Pozz!

To je isto kao da si trazio na forumu da ti neko ukratko objasni kako se popravljaju kola! Nije to drag'n'drop, par klikova i gotov posao. Ljudi to uce, zavrsavaju skole i kurseve.

Posted

Evo citao sam, gledao,rovio po stranici i sta reci, PREDAJEM SE (slabo sam sta skontao jer je sve na engleskom, da je bar na ruskom :lol: ), nema meni pomoci oko PhotoShopa, nista hvala vam. Tunirat cu ja u snovima jedino mi to preostaje. Odoh i do pisanja! :(

Posted
dacu ti ja tutorial za napucavanje, ako ti meni dash neki za popravku nuklearnog reaktora.

meni treba tutorial za "napucavajne" univerzitetskih profesora :lol:

jes, najjača tema.

Posted

:lol: :lol: :lol:

ova ti je dobra.

@ kintec

dobijas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: za animacija - tutorijal

ovo je prva vezba...

kad ses pokazati preostale?