Jump to content

Recommended Posts

Posted

mislim da je ovaj (relativno) nov sa Hopkinsom 'Fracture' dobar, izgleda bar tako...

a sto se tice nastupajucih filmova, iskopao sam 2 trejlera koja su mene posebno zaintrigirala, adaptacije igre Hitman i staroengleskog epa Beowulf. nadam se da reditelji nece usrati stvar (da izvinete na izrazu). sto se trejlera tice:

http://youtube.com/watch?v=r1SeyA7xJn8 (Hitman)

http://youtube.com/watch?v=gWDQ82bFw8o (Beowulf)

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fracture je nevidjeno njesra (na pocetku je zanimljiv, ali kako vreme prolazi sve je gori)

Mr.Brooks nije los, Hot Fuzz takodje, Tell No One (francuski, daje se u bioskopima) Astronaut Farmer takodje nije los

Outlaw je zanimljiv - subverzivan kao i Mr.Brooks.

Posted
a sto se tice nastupajucih filmova, iskopao sam 2 trejlera koja su mene posebno zaintrigirala, adaptacije igre Hitman i staroengleskog epa Beowulf. nadam se da reditelji nece usrati stvar (da izvinete na izrazu). sto se trejlera tice:

Beowulf je vec bio ekranizovan sa Kristofer Lamberom u glavnoj ulozi i bio je skroz bezveze (link), a u ovom novom vidim da su resili malo vizuelno da kopiraju 300 ;)

Posted

pa da, ima i jos jedna verzija, mislim da je neka Islandska koprodukcija, nemam pojma, znam samo da pricaju na nekom ne-engleskom jeziku :)

a ovde imaju neku spec. tehniku, neki napucani mambo-jumbo, videcemo...

• 3 weeks later...
Posted

hmmmm, moracu da naucim sebe da vise ne slusam preporuke. Videh ovde nekolicinu koji hvale 1408 pa uzeh da ga pogledam. Film je jedno obicno djubre. Nit ideje, nit poente, nit icega! Poslednjih pola sata sam svaki cas gledao counter i jedva cekao kraj. A kraj je tek najgluplji deo filma.

Postujem razlicite ukuse, ali ovo je po mojim merilima poprilicno jadan film.

Posted

fracture...shta znam, to sam poslednje gledao. i nije neki triler. malko mi je naivan. na pola filma skontash foru i onda ti glupo zbog tih glumaca haha :)

Posted

La Mome (La Vie En Rose) - odlican

Bourne Ultimatum - malo smorise sa akcijom ali dobar kraj triologije (nadam se da je kraj :lol: )

Knocked Up - odlicna i prilicno realna komedija

An Inconvenient Truth - pun preterivanja i Gorove samopromocije. Ameri izgleda moraju i "naucni" dokumentarac da gledaju u stilu Jerry Springer-a, da bi im neki problem bio pojasnjen. Ali vredi ipak pogledati ...

Disturbia - ok film, ali je sve osim horora, do mozda poslednjih 10 minuta

Posted
e pa sad... izvoljevas previse :)

znash, pa bilo je da se skine i na portugalskom!

mogu i to da chitam kad se zainatim! nikakav problem! :rolleyes:

Nego sam mislila srpski titl prava uzivancija! ajde moze i hrvatski !

Ima li ko?

u svakom slucaju hvala ti!

• 8 months later...
Posted
An Inconvenient Truth - pun preterivanja i Gorove samopromocije..

nije pun preterivanja..NAPROTIV..sustina i jeste da ako svi misle ma to je preterivanja i da pojedinac ne moze nista desice se ono sto samo naslucujemo svakog leta ili zime.. kada bi svi pogledali taj film bar jednom ili dva puta godisnje,kada bi ga pustali i deci u skolima i studentima i penzionerima i kada bi o tome postojala dobra kampanja takva da o tome svaki dan razmisljamo nasa deca bi bolje zivela. A ovako..ne znam bash. Procitaj malo o tome,ako ne znas,pa prokomentarisi opet. Pozz

Posted

BTW, indijanu dzons 4 mozete slobodno da preskocite... cak i ako ste, kao i ja, okoreli fanovi...

film je ukratko krshina bljuvotine... pocinje fenomenalno i daje utisak pravog pravcatog nastavka (uglavnom zahvaljujuci mr. ford-u koji je i dalje savrseno autentican), ali ga ubrzo zatim nedostatak price uz gomilu izlizanih vec 100x vidjenih klisea baca u brdo sapunice...

summa summarum -> IJ4 = gubljenje vremena

Posted

Ovaj IRON MAN nije loš, ali nije ništa posebno. Američki kritičari ga kuju u zvezde,

ali je u pitanju klasičan film o superheroju, sa možda 5-6 razbacanih simpatičnih momenata,

koji ga izdižu iz mase glupih filmova tog žanra.

Možda bih ga ocenio sa 6/10

Ako ste raspoloženi za komediju, bacite pogled na WALK HARD: The Dewey Cox story

u pitanju je parodija na sve moguće biografske filmove o muzičkim zvezdama, od Doorsa, do Johnny Casha.

Glavni junak je otprilike identičan Homeru Simpsonu a film prati njegov burni život. Dobra fora je što film

nije za mlađe od 18, tako da odlično prenosi atmosferu orgija sa groupie devojkama :)

( film je radila ekipa odgovorna za Superbad i Knocked Up )

Takođe 6/10

Posted

Video sam trailer za taj "The Fall" i svideo mi se, baš je umetnički vizuelno odrađen,

ali nisam uspeo da ga nađem nigde. Baš me čudi da tako svežeg filma ( 2006 ) nema ni

na jednom trackeru.