DraganB Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 mislim da je ovaj (relativno) nov sa Hopkinsom 'Fracture' dobar, izgleda bar tako... a sto se tice nastupajucih filmova, iskopao sam 2 trejlera koja su mene posebno zaintrigirala, adaptacije igre Hitman i staroengleskog epa Beowulf. nadam se da reditelji nece usrati stvar (da izvinete na izrazu). sto se trejlera tice: http://youtube.com/watch?v=r1SeyA7xJn8 (Hitman) http://youtube.com/watch?v=gWDQ82bFw8o (Beowulf)
tester Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Fracture je nevidjeno njesra (na pocetku je zanimljiv, ali kako vreme prolazi sve je gori) Mr.Brooks nije los, Hot Fuzz takodje, Tell No One (francuski, daje se u bioskopima) Astronaut Farmer takodje nije los Outlaw je zanimljiv - subverzivan kao i Mr.Brooks.
DraganB Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Mr. Brooks-a sam skinuo (ma koliko to cudno zvucalo), gledacu ga ovih dana...
vili Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 a sto se tice nastupajucih filmova, iskopao sam 2 trejlera koja su mene posebno zaintrigirala, adaptacije igre Hitman i staroengleskog epa Beowulf. nadam se da reditelji nece usrati stvar (da izvinete na izrazu). sto se trejlera tice: Beowulf je vec bio ekranizovan sa Kristofer Lamberom u glavnoj ulozi i bio je skroz bezveze (link), a u ovom novom vidim da su resili malo vizuelno da kopiraju 300 ;)
LuckyBug Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Meni poprilicno obecava,film ciji naziv jos uvek drze u tajnosti,zasad ga vode kao 01.18.08 ( datum premijere i guess ) Teaser moze da se vidi na http://www.apple.com/trailers/paramount/11808/ Opasan triler u najavi,mada isprva ne deluje tako ;)
DraganB Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 pa da, ima i jos jedna verzija, mislim da je neka Islandska koprodukcija, nemam pojma, znam samo da pricaju na nekom ne-engleskom jeziku :) a ovde imaju neku spec. tehniku, neki napucani mambo-jumbo, videcemo...
vili Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Jel gledao neko Renaissance? Koliko mi se svidja ideja, toliko sam skeptican.
Jee Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Jel gledao neko Renaissance? Koliko mi se svidja ideja, toliko sam skeptican. gledao sam ja. nije bash WOW li moze da se gleda. zanimljiv filmic.
Abishai Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Mr. Brooks je interesantna ideja i dobro pocinje, ali nista specijalno, malo me je cak i smorio kasnije.
vili Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 hmmmm, moracu da naucim sebe da vise ne slusam preporuke. Videh ovde nekolicinu koji hvale 1408 pa uzeh da ga pogledam. Film je jedno obicno djubre. Nit ideje, nit poente, nit icega! Poslednjih pola sata sam svaki cas gledao counter i jedva cekao kraj. A kraj je tek najgluplji deo filma. Postujem razlicite ukuse, ali ovo je po mojim merilima poprilicno jadan film.
banne Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 fracture...shta znam, to sam poslednje gledao. i nije neki triler. malko mi je naivan. na pola filma skontash foru i onda ti glupo zbog tih glumaca haha :)
kodi Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 po prechetovoj knjizi a igra i dell boy elem, ne ocekujte urnebesan humor, ali ocekujte kvalitetan humor ;)
Deda Bole Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 Hogfather .. he he .. to bi moglo biti zanimljivo .. mada, ako bih birao koju da ekranizuju, nisam siguran da bi to bio moj prvi izbor. No dobro .. db
macho Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 mene takodje nije previshe odushevio 1048.. a kako vam se svidja HANNIBAL RISING? pored par losih scena meni je drzao paznju citava 2 sata
bordo Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Da li neko od vas ima titl za film Reverb? na netu ga nema nigdeee! Imam film samo mi josh titl fali! Pa ako ga neko ima tu sam..... :rolleyes:
pera2109 Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 La Mome (La Vie En Rose) - odlican Bourne Ultimatum - malo smorise sa akcijom ali dobar kraj triologije (nadam se da je kraj :lol: ) Knocked Up - odlicna i prilicno realna komedija An Inconvenient Truth - pun preterivanja i Gorove samopromocije. Ameri izgleda moraju i "naucni" dokumentarac da gledaju u stilu Jerry Springer-a, da bi im neki problem bio pojasnjen. Ali vredi ipak pogledati ... Disturbia - ok film, ali je sve osim horora, do mozda poslednjih 10 minuta
DraganB Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Da li neko od vas ima titl za film Reverb? na netu ga nema nigdeee! Imam film samo mi josh titl fali! Pa ako ga neko ima tu sam..... :rolleyes: http://podnapisi.net/index.php/ppodnapisi/podnapis?i=232330 :) nego, meni treba titl za 'Becoming Jane', ako ima iko...
bordo Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 ali ovo je engleski titl...koliko vidim...meni treba srpski....
bordo Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 e pa sad... izvoljevas previse :) znash, pa bilo je da se skine i na portugalskom! mogu i to da chitam kad se zainatim! nikakav problem! :rolleyes: Nego sam mislila srpski titl prava uzivancija! ajde moze i hrvatski ! Ima li ko? u svakom slucaju hvala ti!
ewoks Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 An Inconvenient Truth - pun preterivanja i Gorove samopromocije.. nije pun preterivanja..NAPROTIV..sustina i jeste da ako svi misle ma to je preterivanja i da pojedinac ne moze nista desice se ono sto samo naslucujemo svakog leta ili zime.. kada bi svi pogledali taj film bar jednom ili dva puta godisnje,kada bi ga pustali i deci u skolima i studentima i penzionerima i kada bi o tome postojala dobra kampanja takva da o tome svaki dan razmisljamo nasa deca bi bolje zivela. A ovako..ne znam bash. Procitaj malo o tome,ako ne znas,pa prokomentarisi opet. Pozz
zigot Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 BTW, indijanu dzons 4 mozete slobodno da preskocite... cak i ako ste, kao i ja, okoreli fanovi... film je ukratko krshina bljuvotine... pocinje fenomenalno i daje utisak pravog pravcatog nastavka (uglavnom zahvaljujuci mr. ford-u koji je i dalje savrseno autentican), ali ga ubrzo zatim nedostatak price uz gomilu izlizanih vec 100x vidjenih klisea baca u brdo sapunice... summa summarum -> IJ4 = gubljenje vremena
SuperStaljin Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Ovaj IRON MAN nije loš, ali nije ništa posebno. Američki kritičari ga kuju u zvezde, ali je u pitanju klasičan film o superheroju, sa možda 5-6 razbacanih simpatičnih momenata, koji ga izdižu iz mase glupih filmova tog žanra. Možda bih ga ocenio sa 6/10 Ako ste raspoloženi za komediju, bacite pogled na WALK HARD: The Dewey Cox story u pitanju je parodija na sve moguće biografske filmove o muzičkim zvezdama, od Doorsa, do Johnny Casha. Glavni junak je otprilike identičan Homeru Simpsonu a film prati njegov burni život. Dobra fora je što film nije za mlađe od 18, tako da odlično prenosi atmosferu orgija sa groupie devojkama :) ( film je radila ekipa odgovorna za Superbad i Knocked Up ) Takođe 6/10
Aneley Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Hajd da iskoristim ovu temu da pitam, jel neko errrrr ima/moze da mi pomogne da nabavim sledeci film: http://www.imdb.com/title/tt0460791/ Cujem samo pohvale za njega, ali je totalno nepoznat. Javnite mi na PM.
SuperStaljin Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Video sam trailer za taj "The Fall" i svideo mi se, baš je umetnički vizuelno odrađen, ali nisam uspeo da ga nađem nigde. Baš me čudi da tako svežeg filma ( 2006 ) nema ni na jednom trackeru.
Recommended Posts