Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sat vremena zb-a.

(posto cu sigurno raditi jos ovakvih radova dok sluzim "otadzbini" haha, kacicu ih sve ovde)

ZBSketch1.jpg

sorry Pail, zaboravio sam tagove.

Edited by DamjanMX
Posted

generalno je skroz ok! jedino iz fronta... usi bi trebale malo vise da su "blatobranske" :)))

ako je ovo zbr2... i nema perspektive.. onda definitivno postoji tu neki problem!

poz!

Posted

Odlicno izgleda njonjasti cika :) , mozda jabucica da se sredi jer izgleda ko da mu je stvarno jabucica zapala u grlo :)

posto cu sigurno raditi jos ovakvih radova dok sluzim "otadzbini" haha...

Jel to imas obavezu il cisto onako iz zadovoljstva. :D

Posted

thx

@chovasie - ne razumem ovo u vezi perspektive, jeste zb2.5 je u pitanju.

@boki70a - za sada zadovoljstvo :).

Malo sam ga bojio danas, verovatno cu sutra uraditi nekog novog... ista tako do sat vremena.

Posted

ZBrush Sketch 2 (1h)

Samo da napomenem, da nisam mogao da izvucem vise detalja jer ovo radim na masini koja ima 256mb-a, integrisanu graficku itd. Zbrush 2.5 je u pitanju i naravno... mis od 500din. :). Mada mozda cu odneti tablet.

ZBSketch2.jpg

• 4 months later...
Posted

Evo jedna dopuna, ali sma je radio kuci... (okaci cu posle i stare slike, pukao je bio server).

Posto me nema mesecima, barem nesto :), nadam se da cu poceti ponovo da radim.

Karikatura2b.jpg

• 1 month later...
Posted

Evo jos jedan od 20-tak minuta, ali u mudbox-u, ubijao sam malo vreme pre neko vece.

Ugasen mi je sajt, pa vidim da se ne vide ostali radovi, ako eventalno bude trebalo, kazite, uploadovacu ih ponovo.

Front.gif.Perp.gif

Posted

Postacu! :) Cim budem imao vise vremena (i da to potraje)... :(

Popizdeo sam, uzeo sam da snimam sada dok modelujem jos jedan speed model i ovo je ko zna koji put da mi se desilo, sve je picilo i kada sam zavrsio i zaustavio snimanje sve je puklo! :( Poludeo sam, necu vise da snimam, mislio sam da postavio kao mali tut.

Evo ga model, nekih 30-tak minuta. (cini mi se).

Celavi.jpg

Takodje mudbox, isti basemesh.

Posted

Negde na nekom tutorijalu se sećam da je lik pričao baš o tome kako se max često baguje i kako ume da "puca". Njegovi saveti su bili sledeći:

1. često čuvaj fajlove i koristi save as "increment" (ovo me je sinoć spasilo)

2. kad radiš animaciju, bolje je čuvati svaki frejm nego pustiti max da renda i da na kraju napravi avi. Time izbegavaš upravo ovo što ti se sad desilo. Ako u animaciji imaš 100 frejmova i pukne na 99-om, posle izrendaš još samo ta 2 koja su ti ostala. Ovako, možeš samo da se nerviraš kad ti pukne animacija pred kraj.

Posted

Hvala na savetima.

Nisi me razumeo, meni je pukao zaseban program sa kojim sam snimao (tj. capture ekrana radio) dok sam modelovao, jer sam hteo da postavim u tutorijalima... :(.

Posted

Auuuuuu, shit :(.

Ja sam (s)kontao da je max u pitanju. Jbg. Možda je najbolje da postaviš temu u "software" i da ti neko preporuči neki dobar program za screen capture.

Posted
...kada sam zavrsio i zaustavio snimanje sve je puklo! :( Poludeo sam, necu vise da snimam, mislio sam da postavio kao mali tut.

Nemoj da odustaješ Abi, ako Boga znaš!

Oduvek sam i hteo da te pitam da napraviš mali video tut, da vidimo kako modeluješ tako izvanredne radove. Ja mislim da neću raditi tako detaljne modele kao ti, ali bi mi bilo mnogo od pomoći da uhvatim fazon ili dva.

Ako ti treba, pošalji mi PM, i poslaću ti camtasiu, ona meni još nije prsla ni jednom.

Posted

Uradicu neki tut, samo malo da me prodje (poludeo sam) jer ovo nije prvi put da mi se desilo :(.

Jel hoces tipa u zb-u, mudbox-u ili na klasican nacin neko modelovanje?

evo slika sa prve strane.

ZBrush, do sat vremena.

Kapetan.jpg

ZBSketch1.jpg

Karikatura2bweb.jpg