Ilijevski 0 Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Подржавам ! :) Сматрам да би отварање посебног подфорума био пун погодак. Накит је негде између индустријског дизајна и посебне области. Индустријски производи би требало да се производе серијски, у великим количинама, што код накита врло често није случај. Са друге стране алати за јувелире су врло често специфични како по матреијалима од којих су направљени, тако и по дизајну, цени, намени... Накит ме је одувек занимао, али на жалост компликовано је доста бавити се тим послом, пре свега због сложене приче око набавке материјала, алата и сл. Нема ''буџења'' - све мора да буде по пропису... Зато би информације о тим стварима добро дошле, а подфорум ''јувелирство'' би нам много значио да све то лакше пронађемо. Иначе, ја сам прва генерација ученика Средње школе за уметничке занате у Београду (у згради Машинске школе ''Београд''), смер: Јувелирство ! Ово су неки моји радови из тог периода... Дизајнерски можда нису ништа посебно, али тада ми то и није било много битно, јер много важније било да научим да летујем, спајам, сечем, савијам... Велики поздрав ! :) Иван Илијевски Link to post Share on other sites
Trunks 6 Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 Zaboravih da odgovorim ovde... dakle, posle malo razmišljanja, mislim da je ipak najbolje da postoji podforum Juverlirstvo / dizajn nakita unutar Industrijskog dizajna. Očekujem kontakt nekog od urednika (Denis, demjan, ...) za detalje oko otvaranja i novih urednika. Link to post Share on other sites
Ilijevski 0 Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Očekujem kontakt nekog od urednika (Denis, demjan, ...) za detalje oko otvaranja i novih urednika. Постоји ли на Дизајн зони неки главни уредник !? Link to post Share on other sites
the.harvester 0 Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Postoji - ja. :) Link to post Share on other sites
BT 0 Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Da li je moguće da si se ti pojavio? Link to post Share on other sites
the.harvester 0 Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Spanać, nemoj u offtopic hahah.. :) Link to post Share on other sites
Ilijevski 0 Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 'Ајде друже уредниче, погурај мало ову ствар... B) Буди друг... ;) Link to post Share on other sites
Trunks 6 Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Постоји ли на Дизајн зони неки главни уредник !? Ne postoji, urednici su jednaki. Veće glavonje su administratori. :) Postoji - ja. :) Ljudi, ipak je živ!!! Link to post Share on other sites
the.harvester 0 Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 1love ;* Link to post Share on other sites
Trunks 6 Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 :* Link to post Share on other sites
Trunks 6 Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Forum je otvoren. Link to post Share on other sites
Anja(Perlica) 0 Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 I ja se bavim izradom nakita, a zanima me da li postoji negde neki kurs, skola itd? Da li neko moze da mi pomogne sto se toga tice...? :) I sta bi sto se peticije tice??? Link to post Share on other sites
Jee 9,008 Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Pogledaj poruku iznad tvoje i sve će ti se samo kazati. Link to post Share on other sites
kiki3112 0 Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Подржавам ! :) Сматрам да би отварање посебног подфорума био пун погодак. Накит је негде између индустријског дизајна и посебне области. Индустријски производи би требало да се производе серијски, у великим количинама, што код накита врло често није случај. Са друге стране алати за јувелире су врло често специфични како по матреијалима од којих су направљени, тако и по дизајну, цени, намени... Накит ме је одувек занимао, али на жалост компликовано је доста бавити се тим послом, пре свега због сложене приче око набавке материјала, алата и сл. Нема ''буџења'' - све мора да буде по пропису... Зато би информације о тим стварима добро дошле, а подфорум ''јувелирство'' би нам много значио да све то лакше пронађемо. Иначе, ја сам прва генерација ученика Средње школе за уметничке занате у Београду (у згради Машинске школе ''Београд''), смер: Јувелирство ! Ово су неки моји радови из тог периода... Дизајнерски можда нису ништа посебно, али тада ми то и није било много битно, јер много важније било да научим да летујем, спајам, сечем, савијам... Велики поздрав ! :) Иван Илијевски Link to post Share on other sites
Recommended Posts