Aleksandar B. Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 Ajde da nacrtamo neke radove na papir pa skeniramo ili olovkom za kompiuter,pa prikazemo malo ovakve vrste umetnosti.Crno belo
Aleksandar B. Posted May 28, 2007 Author Report Posted May 28, 2007 Posto vec duze vreme niko ne odgovara ja Dajem PRIMER:
chupawy Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 A, da se ti potrudiš oko crteža pa da zainteresuješ nekoga, šta kažeš? ;) My contribution
KinteC Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Zar ne bi bilo bolje da je u pitanju battle za kroki? Tu bi se vec videle likovne vrednosti, za razliku od skice... (i majstor pera moze da skicira nesto...)
Aleksandar B. Posted May 29, 2007 Author Report Posted May 29, 2007 Ovu sliku sam stavo samo da bi priblizio ono nasta sam mislio. <_< Kintec ja nemam pojma sta je kroki :P
Jee Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 ja nemam skener tako da od mene nishta ovaj put. btw kroki je "brzopotezni" crtez koji nastaje u nekoliko sekundi.
chupawy Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 (edited) ^ labav izgovor, foto aparat, telefon s kamerom... :) Mračni brate, nemo' '' se ljutish, ali da bi bio battle moraš postaviti izazov.... ;) Ja razumeh temu kao crtež na brzaka, a ne kroki... Inače ono je crtež s predavanja, ekonomija mislim, pa od tud i homocidna atmosfera. :D Edited May 30, 2007 by chupawy
stane37 Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 jaoj, cupavi, tek sto sam nasao novu devojku... a da znash da lici malo... ok, ja njojzi vise ne okrecem ledja :lol:
Oliver Brown Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 jaoj, cupavi, tek sto sam nasao novu devojku... a da znash da lici malo... ok, ja njojzi vise ne okrecem ledja :lol: 92 a vec imas djevojku :D masala masala vel'ki momak :D izvinjavam se za off, to je bilo jace od mene :lol:
spypro Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Posto vec duze vreme niko ne odgovara ja Dajem PRIMER: Heee lepo izgleda ovo kradeno sa gnomonovog tutoriala... nema sta!
chupawy Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Meni je baš žao što ovo nije zaživelo. :( Sketch Session-i na DU su pojeli sami sebe kvalitetom radova, sad niko ništa ne kači, jer treba uložiti dosta vremena za kvalitet. Ovo je mogla biti odlična tema za skup brzog škrabanja u dokolici, ali...
Dr Bouz Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 ouch.. cupavi bejbi... kao i obicno - textless .... aj' bre na neko pivo neki uftornik (ili petaonik) ili ponedeonik... ili... nemam pojma.
BJeannette Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 :( i meni je žao što ovo nije zaživelo...a mogli bi malo da pomognete prvacima u teoriji forme...da im date neki primer...znam da ste vi ovo prevazišli...i da vam je teško da se vratite na nešto tako banalno....ali ni vama nije bilo lako.... Ajd' pomozite sa nekim idejama....imam da nacrtam 20 primera...ja stala na 9 i nemam ideja za dalje. Plz :)
DARK WARRIOR Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 aJDE NACRTAJ NEKOG FUNNY ZECA :D :D :D :D :D :D
Highlander Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Evo mog doprinosa :) :huh: U jee! Ti si car, majke mi! :blink: :worship: Evo i mog skromnog doprinosa. Nije ništa posebno... ;)
ivanhoe Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 @Highlander: Ovo je dobro, samo malo popravi oci i dodaj ivicu vrata desno (njeno levo)
Recommended Posts