Ch3mical Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 mogli bi probat sa ovime mislim da je malo veći izazov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corleone Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Da se ova tema ne završi kao i ova: http://www.dizajnzona.com/forums/index.php...25714&st=20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanhoe Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 brrr, kakva morbidna slika... ja ovo ne zelim da gledam, a kamoli da retusiram... Link to comment Share on other sites More sharing options...
banne Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 brrr, kakva morbidna slika... ja ovo ne zelim da gledam, a kamoli da retusiram... morbidna ? shta je ovde morbidno. to je svakodnevnica. btw, i'm in. rok koji je ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeka Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Slika nije morbidna, slazem se, morbidna je ideja! Svi dobro znamo da je PS cudo i da mozemo da je "popravimo" za pola sata, ali isto tako dobro znamo da ova devojka od toga nema ama bas nikakve koristi. A ako ne mozemo da joj pomognemo, cemu onda battle sa ovom slikom? Ne razumem! Zaista morbidno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ch3mical Posted May 14, 2007 Author Report Share Posted May 14, 2007 Slika nije morbidna, slazem se, morbidna je ideja! Svi dobro znamo da je PS cudo i da mozemo da je "popravimo" za pola sata, ali isto tako dobro znamo da ova devojka od toga nema ama bas nikakve koristi. A ako ne mozemo da joj pomognemo, cemu onda battle sa ovom slikom? Ne razumem! Zaista morbidno. sto bi to trebalo znacit da ta djevojka nema nikakve koristi, slika onog tipa koju ste retusirali kakve je on koristi imao od toga ?? Postavio sam sliku jer je kompliciranija za obradit od one prethodne - i mislim da je to ono glavno ovdje... pa kome se da neka curu dovede u normalu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
VROOOMER Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 mogli bi probat sa ovime mislim da je malo veći izazov :o :o :o :blink: covece, jes' ti zdrav? kakva bolesna fotka. jedva sam izdrzao 2 sekunde! ljudi, za*ebite battle. post odise "BOLESHTINOM"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Fokker Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Slika nije morbidna, slazem se, morbidna je ideja! Svi dobro znamo da je PS cudo i da mozemo da je "popravimo" za pola sata, ali isto tako dobro znamo da ova devojka od toga nema ama bas nikakve koristi. A ako ne mozemo da joj pomognemo, cemu onda battle sa ovom slikom? Ne razumem! Zaista morbidno. Ako malo bolje pogledaš, vidjećeš što i ja - test snimak za horor šminku. Cura ne djeluje pretučeno, a ovo nije fotka iz policije. Djeluje kao da pozira i nekoliko stvari ukazuju da nije "stvarno" pretučena. Ako nisam u pravu, trebalo bi bar autor teme da odgovori gdje je našao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anactor Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 (edited) Jel neko od vas uopšte obratio pažnju na naziv fotke? Meth, dragi moji. Jedna od najgorih droga današnjice. Proguglajte malo i klonite se toga. Dakle, nije pretučena - to što vidite joj je uradio meth! Ja sam u igri. Dakle, ko neće da igra, ne mora ni da komentariše. Kad je rok? EDIT: Evo, ovo će vam pomoći... Faces of meth! Edited May 14, 2007 by anactor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeka Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Jel neko od vas uopšte obratio pažnju na naziv fotke? Meth, dragi moji. Jedna od najgorih droga današnjice. Proguglajte malo i klonite se toga. Dakle, nije pretučena - to što vidite joj je uradio meth! Ja sam u igri. Dakle, ko neće da igra, ne mora ni da komentariše. Kad je rok? EDIT: Evo, ovo će vam pomoći... Faces of meth! Sto se ovog tice stvarno sam neobavesten, prvi put cujem za ovu drogu. Dakle, samo napred, uzivajte! Poz. p.s. Link je zaista poucan, jbte!! Da ne verujes kakva destruktivna supatanca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anactor Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Haos!!! Ne znam kakva je situacija kod nas, ali u Americi se razvaljuju od toga i što je najgore ima užasno puno sredovečnih, porodičnih ljudi koji su propali i uništili živote i sebi i svojim porodicama. Sorry za offtopic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banne Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 kakva bolesna fotka. jedva sam izdrzao 2 sekunde! ljudi, za*ebite battle.post odise "BOLESHTINOM"! au vroomeru, razocharao si me :( mislio sam da si neki kul lik, kad ono..:P nego, rok ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ch3mical Posted May 14, 2007 Author Report Share Posted May 14, 2007 apsolutno točno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
banne Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 dobro, kad niko nece... rok je 31.05 nod ya head if u agree Link to comment Share on other sites More sharing options...
jecalm Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 šta se događa ovde? je l' ovo ćutanje znači da niko neće da se igra? :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarzan Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Ja sam već počeo, pa vi vidite... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jecalm Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 uh, sad mi lakse, posto sam ja vec pri kraju... :huh: :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
banne Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 igramo se igramo. do kraja meseca imate(mo) fore :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarzan Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Nalickacemo je do kraja meseca, ima da bude k'o devojcica. Hahahahahahaha :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
VROOOMER Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 au vroomeru, razocharao si me :( mislio sam da si neki kul lik, kad ono..:P :D cek' malo! banne, procitaj (pazljivo) moj post. jesam li rekao (tipkao) da je devojka pretuchena ??? rekao sam da je fotka (NEPODNOSLJIVO) gadna i da odishe "BOLESHTINOM" (ponavljam "BOLESHTINOM"). mozda sam trebao reci - odishe "METH-ODINOM" ? ;) :P p.s. kad "priviknem" oko na fotku, mozda se "prihvatim" SMINKAZE :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
banne Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 rekao sam da je fotka (NEPODNOSLJIVO) gadna i da odishe "BOLESHTINOM" (ponavljam "BOLESHTINOM"). pa bash to, ja sam mislio da si ti vishe HARDKOR :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
jecalm Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 e, pa, ne smem više, otići ću u neku nastranost... :lol: i ovo je možda malo pretuširano... mada, s druge strane, uvek može još... :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Ivanhoe Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Esc, stvarno odlicno, ocekivao sam da ce sad neko da napravi plasticnu lutku od nje :) Nemam ni jednu zamerku ! Evo mog zezanja.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jecalm Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 e, hvala :) ... ali vidim da ti nisi odoleo iskušenju da je našminkaš... :D ja sam se jedva uzdržala, zato sam i okačila ovako brzo. mislim, ruka krenula sama, pa je palo udaranje po ruci... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Ivanhoe Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 pa ne bih je sminkao da si ti uradila malo losiji posao :) , ovako mi bilo glupo da okacim isto kao i ti a bolje tesko da moze a da ne ispadne plastikaner ili da se radi neka fotomontaza :) P.S. iskreno lepsa mi nekako na ovoj tvojoj slici nego na mojoj... pih :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts