Jump to content

retusiranje slike 2

Ch3mical

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Slika nije morbidna, slazem se, morbidna je ideja! Svi dobro znamo da je PS cudo i da mozemo da je "popravimo" za pola sata, ali isto tako dobro znamo da ova devojka od toga nema ama bas nikakve koristi. A ako ne mozemo da joj pomognemo, cemu onda battle sa ovom slikom? Ne razumem! Zaista morbidno.

Slika nije morbidna, slazem se, morbidna je ideja! Svi dobro znamo da je PS cudo i da mozemo da je "popravimo" za pola sata, ali isto tako dobro znamo da ova devojka od toga nema ama bas nikakve koristi. A ako ne mozemo da joj pomognemo, cemu onda battle sa ovom slikom? Ne razumem! Zaista morbidno.

sto bi to trebalo znacit da ta djevojka nema nikakve koristi, slika onog tipa koju ste retusirali kakve je on koristi imao od toga ?? Postavio sam sliku jer je kompliciranija za obradit od one prethodne - i mislim da je to ono glavno ovdje... pa kome se da neka curu dovede u normalu :D

Ako malo bolje pogledaš, vidjećeš što i ja - test snimak za horor šminku. Cura ne djeluje pretučeno, a ovo nije fotka iz policije. Djeluje kao da pozira i nekoliko stvari ukazuju da nije "stvarno" pretučena.

Ako nisam u pravu, trebalo bi bar autor teme da odgovori gdje je našao.

Jel neko od vas uopšte obratio pažnju na naziv fotke?

Meth, dragi moji. Jedna od najgorih droga današnjice. Proguglajte malo i klonite se toga. Dakle, nije pretučena - to što vidite joj je uradio meth!

Ja sam u igri. Dakle, ko neće da igra, ne mora ni da komentariše. Kad je rok?

EDIT: Evo, ovo će vam pomoći...

Faces of meth!

Edited by anactor

Jel neko od vas uopšte obratio pažnju na naziv fotke?

Meth, dragi moji. Jedna od najgorih droga današnjice. Proguglajte malo i klonite se toga. Dakle, nije pretučena - to što vidite joj je uradio meth!

Ja sam u igri. Dakle, ko neće da igra, ne mora ni da komentariše. Kad je rok?

EDIT: Evo, ovo će vam pomoći...

Faces of meth!

Sto se ovog tice stvarno sam neobavesten, prvi put cujem za ovu drogu. Dakle, samo napred, uzivajte! Poz.

p.s. Link je zaista poucan, jbte!! Da ne verujes kakva destruktivna supatanca!

Haos!!! Ne znam kakva je situacija kod nas, ali u Americi se razvaljuju od toga i što je najgore ima užasno puno sredovečnih, porodičnih ljudi koji su propali i uništili živote i sebi i svojim porodicama.

Sorry za offtopic.

au vroomeru, razocharao si me :( mislio sam da si neki kul lik, kad ono..:P

:D cek' malo!

banne, procitaj (pazljivo) moj post.

jesam li rekao (tipkao) da je devojka pretuchena ???

rekao sam da je fotka (NEPODNOSLJIVO) gadna i da odishe "BOLESHTINOM" (ponavljam "BOLESHTINOM").

mozda sam trebao reci - odishe "METH-ODINOM" ? ;) :P

p.s. kad "priviknem" oko na fotku, mozda se "prihvatim" SMINKAZE :)

pa ne bih je sminkao da si ti uradila malo losiji posao :) , ovako mi bilo glupo da okacim isto kao i ti a bolje tesko da moze a da ne ispadne plastikaner ili da se radi neka fotomontaza :)

P.S. iskreno lepsa mi nekako na ovoj tvojoj slici nego na mojoj... pih :)