Jump to content

Recommended Posts

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U pravu si psyfreak, primetio sam da u Cubaseu direktno kad pustim nekako je glasnije! Ako sam dobro skapirao, master je glavni volume, kad snimas gotovu stvar!

• 2 weeks later...
Posted

^ thanx, Kodi... cenim to... :)

veruj da mi je to najvecca zzelja od kada sam pocheo da se bavim muzikom... josh uvek nemam dobru opremu... to je fruity 8-ica, propushtena kroz Audigy zvuchnu... i imam neki Geniusov 5+1 (cimer mi pozajmio) i od kad ih koristim kao monitore, dobijam sve bolji zvuk...

ovu muziku sam pocheo da uploadujem pre mesec dana, i to mi je vatreno krshtenje, bukvalno...

podigni i ti neshto svoje na reverbnation... shto nas je vishe to bolje... Falling Into You je odlichna, downloadovao sam je josh kad si ostavio link...

promovishi svoje stvari, ako vecc nisi.... :)

Posted

godina '99 ... ja uploadujem neku svoju psihodeliju na (tadasnji) TraxInSpace.com

dva dana nista, treci dan dobijem official review ocena 9/10

tad kad se nisam slogirao od srece nikad necu :D

elem, kasnije sam sve manje i manje vremena provodio praveci muziku :(

mora od necheg da se zivi, tako da je za sada muzika u nekom 3 planu :(

sad cu napravim profil tamo pa da okacim svoje radove...

ima apsolutno svih pravaca muzike :D

edit:

http://www.reverbnation.com/fxxt

Posted

svaka chast za uspeh na traxinspace.com... i pametno shto si se pokrenuo i podigao stvari na RN... :)

preslushao sam ih samo onako, na brzinu ali Galvanize mi je favorit... gotivim taj ambient trip...

kontam i ja da od nechega mora da se zzivi, ali ja jednostavno ne mogu da se okanem muzike, iz najprostijeg razloga - oseccam se dobro dok radim i dok preslushavam neshto shto sam odradio... i ne predstavlja mi nikakav problem da odvojim par sati kad nekako uvek imam ideju...

addicted to sounds... :D

dobrodoshao na RN...

pozzz...

kasnije ccu uploadovati jednu od juche - Colors Of My Life...

• 2 weeks later...
Posted

^

aj ako te ne mrzi, otvori nalog na purevolume.com pa tamo kachi radove.preko nata sam pa ne mogu da skinem nishta sa rapida i sl sajtova...a i pvolume je do jaja :)

ev' mosh vidish kod mene kako radi www.purevolume.com/banne

ps. i ja chachkam reason, pa moz da uchachkamo neshto zajedno :D

Posted

@ IWBD TRO Ld

au, megaupload... <_< shto ja s tim ne umem da se snadjem... hajde je uploaduj na box.net ili deposit ili rapid ili tako neshto... ovde nigde download linka...

bar ja ne vidim... <_< ... jbga, kad sam slep kod ochiju...

pozzzz...