Jump to content

Recommended Posts

Posted

^ Hvala :)

Ovih dana vishe vremena provodim svirajuci s nekim bendovima, manje sedim za kompom, ali kad zabodem onda ne ustajem dok ne napravim neshto shto mi je kul. Pri tom, radim dosta vs-ova, pa od svakog producenta neshto novo nauchim.

Dobro je ovo shto si pocheo... odichna tema, dobar zvuk... zavrshavaj je chim ugrabish malo vremena :)

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Casna pionirska, samo da ugrabim pevaca za vokal (ima i to! :) ) !

Hvala, voleo bih da mogu da stizem vise da se bavim ovim jbg.. Sa kim sviras, da svratim da vas cujem?

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

:lol: :lol: :lol: :lol:

Супер фора. :)

Симпа матра, можда малко да се поради на продукцији, али и не мора.

'Ај да кажем да бих ти замерио само говорну ману, а ни она не смета толико. ;)

Све у свему, супер "измам" осмеха. :)

Posted

Hvala :)

Sto se tice produkcije, kao sto sam naveo, radio ju je jedan drugar ali ja sam zadovoljan kako je na kraju ispalo (naravno, uvek može bolje i kritika vam je na mestu). U svakom slucaju, bolje nego da sam ja radio :D

I ja se izvinjavam sto sam odma upao sa svojom rstvom a da prethodne nisam iskomentarisao, iako sam poslusao par numera iznad.

Psyfreak, sto se kaže, ovo nije moja "šoljica čaja ali stvari sa soundcloudu zvuče sasvim konkretno. Vidim da su dosta slušane, pa mogu da zaključim da se sviđa onima koji ovo slušaju.

Boric, ti imas dobrih stvari a imas i nekih koje su bas "nabadanje". Npr. ova Walk on the Other Side mi se nikako ne svidja, ko da si samo nabacivao instrumente bez neke poente. Meni nije nikako slusljiva stvar. Dok su mi npr, Schwarz i Subuk sasvim korektne.

swift70und, dobar trip, svidja mi se. Neke stvari bi se mogle iskoristi kao muzicka podloga za neke kratkometrazne filmove il nesto slicno.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...