Rajk Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Evo za chip: File Name: Rajk - Trinity LOOP.mp3 Size: 371KB http://www.sendspace.com/file/dqmwnu
Element9 Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 :) super zvuci. Koji su to duvaci? Evo neka zezancija od pre sto godina - cisto da zazivi tema: http://alas.matf.bg.ac.yu/~mr03085/shuntavilo.mp3
UMETNIK Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Evo i ja da okacim moj experiment....nadam se da ce vam se svideti :D :D ;) Experimental bass
syndrome Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 @Element9 Whoa, pretpostavljam da ni sam nisi svestan koliko ovo podseca na tracker/demo scenu. Jesi li?
Element9 Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 sta je to tracker? :) salim se pa i nisam. jel to dobro? :D
UMETNIK Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Dobro je....samo mi se ne svidja zavrsetak. ;) B)
Element9 Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 niko da prokomentarise to sto mi nesto jede svaki 5-ti kick uz predivne zvuke digitalnog krckanja :lol: ne uzimajte ovo previse ozbiljno evo ovo uzmite malo ozbiljnije: guitarsupplus.mp3 mada previse je kratko. to je neki test koji sam radio i koji je ispao dobro pa je ostao da chuchi po mracnim i zaboravljenim folderima mog hdd-a. cim tema zazivi prestacu da vas zatrpavam mojim glupostima :) @umetnik: ovo tvoje nikako nece da mi ucita. ajd stavi negde gde moze da se skine
UMETNIK Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Aj sad probaj....... ;) http://www.uploading.com/en/files/4TQPWK56/BASS.wav.html
UMETNIK Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 a sta kazes za mp3? ;) Super je..ali kada bi umesto onog electric piano ili sta je vec isla gitara..pih B) u kom programu radis?
Element9 Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Mislio sam na to da bi mozda mogao da kacis stvari u mp3-ju. :) Hvala za komentar u svakom slucaju. Imam negde i verziju bez te melodije pa ko zna... U Cubase-u radim. Ti? Poslusao sam ovo tvoje. Fina podloga za neku pesmu. Hoces raditi dalje? Ono sto mi se ne svidja su ovi flamovi na bas bubnju i zvuk basa je malo zhvackast.
UMETNIK Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Ma ja sam se to zezao na eJay program...prilicno prost .... Necu da nastavim zato sto nemam original fajl.....to sam pravio prosle godine. Inace opet cu malo da se bacim na to..da ubijem vreme. ;) ;)
Angel_of_Dark Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Ma ja sam se to zezao na eJay program...prilicno prost .... Necu da nastavim zato sto nemam original fajl.....to sam pravio prosle godine. Inace opet cu malo da se bacim na to..da ubijem vreme. ;) ;) Da, zvuk basa mi nije nesto.. previse suv. Uzeh bas, kao da probam da snimim kakav bih zvuk bio bolji. Ali se malo zanesoh sa sviranjem i ispade nesto potpuno drugo. Bass 'remix' p. s. Mada kada razmislim, ne bi bilo lose da se ovde napravi neki 'battle', neko snimi nesto pa se na to nasnimi dalje ;)
gui-guru Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 http://www.arhivsrem.org.yu/nenad/loop1.mp3 pre dve godine radjen loop, tj cela stvar, ali ovo sam pronashao zakacheno josh uvek na netu
MrSteel Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 kad svi kache radove iz naftalina :) da i ja odradim yellow train / zvuk je uzas ali jedna od boljih stvari koje sam uradio u svoje vreme uticaj Circullation-a I feel like you in d mix / deo live act-a, stvar koju je uzeo Kevin Saunderson da pusta, kolaboracija dj dee-ja i mene a nakon toga cuveni mika technika ;)
UMETNIK Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Da, zvuk basa mi nije nesto.. previse suv. Uzeh bas, kao da probam da snimim kakav bih zvuk bio bolji. Ali se malo zanesoh sa sviranjem i ispade nesto potpuno drugo. Bass 'remix' p. s. Mada kada razmislim, ne bi bilo lose da se ovde napravi neki 'battle', neko snimi nesto pa se na to nasnimi dalje ;) E nije lose ...dobro je! Sada je malo osvezeno ;) :D
Rajk Posted April 27, 2007 Author Report Posted April 27, 2007 p. s. Mada kada razmislim, ne bi bilo lose da se ovde napravi neki 'battle', neko snimi nesto pa se na to nasnimi dalje ;) Moze i da se zada tema pa za battle da budu varijacije, svako da radi u stilu koji mu odgovara..
syndrome Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 niko da prokomentarise to sto mi nesto jede svaki 5-ti kick uz predivne zvuke digitalnog krckanja :lol:Bah, slusao sam na poslu na budjavim slusalicama na kojima (uz malo maste) sve odlicno zvuci. ... Hell, yeah! Odlicne slusalice! evo ovo uzmite malo ozbiljnije: guitarsupplus.mp3 Aha, ima i toga znaci!! Malo tvrdoce ;)
syndrome Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 @MrSteel Dobro je, i Jovana te je pohvalila.. Nije bas isti pravac, ali pratis li neverrain.com? Mislim, ipak je cika Jordan flasher, jbg :)
syndrome Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Evo i ja nesto da okacim :) Uvek sam voleo da pravim "voznje" (tzv. RollerCoastere), a ova stvar je pravi predstavnik iz 1997. Expel My Magic (May The Force Be With You) A ova je gotovo omaz mom stvaralastvu iz vremena kada je i delay morao rucno da se programira... Radio sam na njoj dve godine, sto se verovatno i vidi (mislim, najpre, zbog razlika u delovima -- kao da je usiveno 10 razlicitih tema, sto mi je donekle i bio cilj -- zato i kazem 'omaz'). Ujedno je to i poslednja tracker stvar koju sam uradio, ali i poslednja kompletna stvar koju imam :( Zavrsena 2001. The Sweet Candies of Yours (The Tunnel of Light) Jedina stvar kompleksnija od ovog 32-kanalnog treker behemota je mozda ActionScript koji radim u poslednje vreme. Nije za prvo slusanje, posto se propuste detalji. E da, obratite paznju na detalje!
gui-guru Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Evo i ja nesto da okacim :) The Sweet Candies of Yours (The Tunnel of Light) Jedina stvar kompleksnija od ovog 32-kanalnog treker behemota je mozda ActionScript koji radim u poslednje vreme. Nije za prvo slusanje, posto se propuste detalji. E da, obratite paznju na detalje! extra,.. bash je DEMO-vska stvar,.. intro kuvanje, razrada zkljuchak,.. extra sindrom
VROOOMER Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 sindrom, momce zanimljiva je pesmica SWEET CANDIES furas neki TRZ VRZ ELECTRO SOFT :D opustajuce a istovremeno tera coveka da lagano djuska :D usput...jedno pitanje (pomoc) zarko zelim da posaljem par pesmica (i ja pomalo komponujem) ali nemam blage veze kako to da uradim (nov sam na D.ZONI) :( ako mozete da mi objasnite (ukratko) kako da postujem neku pesmicu? hvala :D
lunatico Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 upload-ujes na bilo koji SHARE sajt: * rapidshare.com * sendspace.com * megaupload.com i link postavis ovde! Aj bas me interesuje! :)
syndrome Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 furas neki TRZ VRZ ELECTRO SOFT :DActually, svaka moja stvar je prica za sebe, nemam neki odredjeni pravac koji furam, ako zanemarimo generalno opredeljenje za instrumentalni chill/ambient. Nadam se da cu uskoro zavrsiti jednu noviju stvar, pa cu je okaciti.
Recommended Posts