Jump to content

Recommended Posts

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niko da prokomentarise to sto mi nesto jede svaki 5-ti kick uz predivne zvuke digitalnog krckanja :lol:

ne uzimajte ovo previse ozbiljno

evo ovo uzmite malo ozbiljnije:

guitarsupplus.mp3

mada previse je kratko. to je neki test koji sam radio i koji je ispao dobro pa je ostao da chuchi po mracnim i zaboravljenim folderima mog hdd-a. cim tema zazivi prestacu da vas zatrpavam mojim glupostima :)

@umetnik: ovo tvoje nikako nece da mi ucita. ajd stavi negde gde moze da se skine

Posted

Mislio sam na to da bi mozda mogao da kacis stvari u mp3-ju. :)

Hvala za komentar u svakom slucaju. Imam negde i verziju bez te melodije pa ko zna...

U Cubase-u radim. Ti?

Poslusao sam ovo tvoje. Fina podloga za neku pesmu. Hoces raditi dalje? Ono sto mi se ne svidja su ovi flamovi na bas bubnju i zvuk basa je malo zhvackast.

Posted

Ma ja sam se to zezao na eJay program...prilicno prost ....

Necu da nastavim zato sto nemam original fajl.....to sam pravio prosle godine.

Inace opet cu malo da se bacim na to..da ubijem vreme. ;) ;)

Posted
Ma ja sam se to zezao na eJay program...prilicno prost ....

Necu da nastavim zato sto nemam original fajl.....to sam pravio prosle godine.

Inace opet cu malo da se bacim na to..da ubijem vreme. ;) ;)

Da, zvuk basa mi nije nesto.. previse suv. Uzeh bas, kao da probam da snimim kakav bih zvuk bio bolji. Ali se malo zanesoh sa sviranjem i ispade nesto potpuno drugo.

Bass 'remix'

p. s. Mada kada razmislim, ne bi bilo lose da se ovde napravi neki 'battle', neko snimi nesto pa se na to nasnimi dalje ;)

Posted
Da, zvuk basa mi nije nesto.. previse suv. Uzeh bas, kao da probam da snimim kakav bih zvuk bio bolji. Ali se malo zanesoh sa sviranjem i ispade nesto potpuno drugo.

Bass 'remix'

p. s. Mada kada razmislim, ne bi bilo lose da se ovde napravi neki 'battle', neko snimi nesto pa se na to nasnimi dalje ;)

E nije lose ...dobro je! Sada je malo osvezeno ;) :D

Posted

Moze i da se zada tema pa za battle da budu varijacije, svako da radi u stilu koji mu odgovara..

Posted
niko da prokomentarise to sto mi nesto jede svaki 5-ti kick uz predivne zvuke digitalnog krckanja :lol:
Bah, slusao sam na poslu na budjavim slusalicama na kojima (uz malo maste) sve odlicno zvuci.

...

Hell, yeah! Odlicne slusalice!

evo ovo uzmite malo ozbiljnije:

guitarsupplus.mp3

Aha, ima i toga znaci!! Malo tvrdoce ;)
Posted

Evo i ja nesto da okacim :)

Uvek sam voleo da pravim "voznje" (tzv. RollerCoastere), a ova stvar je pravi predstavnik iz 1997.

Expel My Magic (May The Force Be With You)

A ova je gotovo omaz mom stvaralastvu iz vremena kada je i delay morao rucno da se programira... Radio sam na njoj dve godine, sto se verovatno i vidi (mislim, najpre, zbog razlika u delovima -- kao da je usiveno 10 razlicitih tema, sto mi je donekle i bio cilj -- zato i kazem 'omaz'). Ujedno je to i poslednja tracker stvar koju sam uradio, ali i poslednja kompletna stvar koju imam :( Zavrsena 2001.

The Sweet Candies of Yours (The Tunnel of Light)

Jedina stvar kompleksnija od ovog 32-kanalnog treker behemota je mozda ActionScript koji radim u poslednje vreme.

Nije za prvo slusanje, posto se propuste detalji.

E da, obratite paznju na detalje!

Posted

sindrom, momce

zanimljiva je pesmica SWEET CANDIES

furas neki TRZ VRZ ELECTRO SOFT :D

opustajuce a istovremeno tera coveka da lagano djuska :D

usput...jedno pitanje (pomoc)

zarko zelim da posaljem par pesmica (i ja pomalo komponujem)

ali nemam blage veze kako to da uradim (nov sam na D.ZONI) :(

ako mozete da mi objasnite (ukratko) kako da postujem neku pesmicu?

hvala :D

Posted
furas neki TRZ VRZ ELECTRO SOFT :D
Actually, svaka moja stvar je prica za sebe, nemam neki odredjeni pravac koji furam, ako zanemarimo generalno opredeljenje za instrumentalni chill/ambient. Nadam se da cu uskoro zavrsiti jednu noviju stvar, pa cu je okaciti.