Jump to content

fakultet.

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

cuo sam dekana na televiziji, kada su ga pitali zasto toliko para > studenti traze standard< ma koji standard, ti kompovi su u biblioteci mislim, pare bacaju kako im je volja, prebrojte klima uredjaje i kompove po kabinetima. zasto ovde neko ne okaci listing troskova fakulteta, kada bi ste ga videli sokirali bi ste se : mobilni , laptop...

A student prodekan ide u Ameriku na studije, ja nisam siguran ali me mnogi uveravaju da je ona potkupljena da niko nepravi talase od studenata a za uzvrat ALL we live in America.

pa onda logichno ne treba da se chudimo shto nam to rade

kad nas ni ne zanima da se iscimamo za svoje dobro

mislim, nisu nam oni mama i tata pa da paze na nas.. :( moramo sami! :)

e sad, mislim da su svi odustali od realne mogucnosti da se ikad ishta promeni-na fakultetu i u zemlji-pa bi mozda trebalo tu veru povratiti-barem dok smo zatecheni u toj sredini da je uchinimo maallllllko lepshom :) i boljom

e prosla su ta vremena kada je skolovanje bilo besplatno, nisam ja za besplatno skolovanje nego da postoji budzetska kontrola, pa se zajebavajte ali ce neko onda i da odgovara. Ti fenomeni kao da nemaju svoju decu pa kao ne znaju da li bi mogli da plate skolarinu od profesorske plate.

• 2 weeks later...

Jel to za ostajanje na samofinansiranju proverena informacija?

Mislim, meni deluje blago neverovatno!

mada.. verovatno ce opet biti ljudi koji su spremni da na to pristanu...

ne znam ko je to ovde rekao ali u pravu je... bolje idite u inostranstvo!

a za studentske organizacije... mi imamo pravo da izaberemo 5 predstavnika za svaku godinu da se zalazu za nase interese ali se nikad niko ne prijavi

mislim da se ljudi plase da se ne zamere profesorima pa da ih ovi posle zezaju na ispitima

ja da ga studiram, zavrsio bih ga, kao sto sam i prvu ochistio, drugu dao u roku, ali u trecoj sam vec uzeo komp i otishao na tamnu stranu archiviz (dobro, trebalo mi je par godina da nauchim ponesto :P)

sad obnavljam trecu godinu dokle god ne budem seo i razmislio koliko zelim ili ne zelim da dam 2k E tom fakultetu da bih nastavio dalje. :huh: :unsure:

Mislim, dovoljno sam video sta dobijam i kao redovan student, bogme, za te pare ima da se potrude malo vise, malo mnogo vise...

neka hvala! jednom je dovoljno

uostalom, nisam bas sigurna da bi vecina glasala za mene

Ali hvala na podrsci :) bar znam da na tvoj glas mogu da racunam  ;)

meni se isto dopada ova ideja,

mislim da si ti prava osoba za to!

tako da i na moj glas mozesh da rachunash B)

ja da ga studiram, zavrsio bih ga, kao sto sam i prvu ochistio, drugu dao u roku, ali u trecoj sam vec uzeo komp i otishao na tamnu stranu archiviz (dobro, trebalo mi je par godina da nauchim ponesto  :P)

sad obnavljam trecu godinu dokle god ne budem seo i razmislio koliko zelim ili ne zelim da dam 2k E tom fakultetu da bih nastavio dalje.  :huh:  :unsure:

Mislim, dovoljno sam video sta dobijam i kao redovan student, bogme, za te pare ima da se potrude malo vise, malo mnogo vise...

Ipak je to FAKS.... ne mozesh puno da birash.

ps. mislim da se to zove "zelja za zivotom"

a ne dark side.. mada ima mrachnih trenutaka....

u sv sluchaju, dozvoljeno je da se lunja dok god se na pravi put vratish..... ;) ;) ;)

Bila sam predlozena da budem predstavnik ali izabran je drugi kolega. Tada smo mogli da imamo samo 1 predstavnika po godini, sada moze 5. U svakom slucaju, bolje sto nisam bila jer je to jako zahtevan posao. Ovaj kolega bio je 2 godine nas predstavnik i posle toga sam je odbio da se ponovo ukljuci jer mu se smucilo da ga svi cimaju a da niko ne zna sta tacno hoce, da se svadja s profesorima i sa nama i da provodi sate na faksu cekajuci da pocnu neki sastanci umesto da ide kuci da crta :) Najgore sto je pored njega bilo jos 4 ljudi, ali su svi oni kulirali te obaveze i pustali njega da se cima. A posle niko nije ni hteo da se prijavi, pa smo umesto 5 prosle godine imali opet samo 1 predstavnika.

da.

zvanichno imamo pravo glasa.

ali realno teshko ostvarivog :(

necu sad da mrachim, ali chini mi se da nam je takva i cela drzava...

zakoni ne postoje, moze svako najbezobraznije da te ugnjetava...

i shta ste rekli, kad zavrshim faks gde se sve priznaje?

nigde?

hvala.

zakoni ne postoje, moze svako najbezobraznije da te ugnjetava

zakoni postoje ali se nikog to nezanima.

cela stvar oko reforme je mogla da se resi sa samo jednom promenom ato je sistem kontrole.

a to da li se priznaje i nije toliko vazno, moze da ti se prizna sta hoces ali ako ti nesto neznas to ti niko nece priznati. a masa ljudi koja dodje kod nas je fascinirana cinjenicom da ovde kada dobijes posao u drz. firmi nemozes da dobijes otkaz, suvise zamrsena procedura.

napolju je obrnuto ako nemas znanje letis odmah. tako da ce te oni lako otpustiti imao diplomu ili ne. a to da je nasa diploma kao sveto pismo napolju, pa pitajte ljude koji su tamo i otisli.