achro Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Stigli smo u Minhen i posle obilaska Pinakoteke, krenuli ka hotelu... onda sam spazio prosjaka i htedoh da probam svoju 12mm :) bio sam mu na nekih 50cm, uradio 6-7 fotki, ali jedino je ova ispala prihvatljiva.. :| stigli do hotela, smestili se, pa krenuli da nadjemo nemacke kobaje :) i naisli na ovog lika koji je izasao iz restorana... ali smo nastavili dalje, pa nas je savatala silver lady :) i onda smo nasli "domaci" restoran... zaboli kobaje, i onda sam uzivao u "zgodnim" kelnericama :) i onda krenuli na neko dobro pivo... usput je padao mrak.. a, posle piva, vec nisam mogao da drzim aparat... :D tnx 4 viewing.
sax-ue Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Iz ove serije bi izdvojio kelnerice neznam zasto al najvise mi se svidjaju mozda zbog tog filmskog kadra i izgleda. Uz nju i silver lady svidja mi se kompozicija. Ostale mi nisu nesto zanimljive deluju me nekako "Beogradski" Off: Ajfel ti je odlican!
Abdee Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Silver lady je bas dobra. Prosjak je nekako nezgodno sedeo koliko mi se ci ni pa i nisi mogao da izvuces vise... Nije losha ni ova sa likom u koznoj kecelji...
RamOne Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Meni se licno poslednja najvise svidja, kad ce nastavak? :)
achro Posted June 7, 2005 Author Report Posted June 7, 2005 e sax, morao si da kopas po photobucketu.. :) nastavak za koji dan.. ;)
sax-ue Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 e sax, morao si da kopas po photobucketu.. :) <{POST_SNAPBACK}> Nisam morao :) Ko ce tebe iscekati da sve okacis :P
-=: soNic :=- Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 silver lady sjajna.. mozda bih ja drugacije kadrirao ali svakako odlicno izgleda..
Chegevara Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Nisam nesto pretjerano odusevljen, ovo nije ni 10% tebe i tvojih kapaciteta. Eto i meni je zapela silverka, vjerovatno sam nabrijao na nju zbog lijepog kadra i jakog bokeha, to je jednostavno psiha :) Inace, mnogo sam zapeo za onu fotku sa prosjakom, pogodio si sustinu problema, vidim ideja je bila vise nego odlicna, ugao skoro da si pogodio, ali nije to to. No da si ga pogodio to bi cak i u cb bila najbolja fotka u seriji. Sta da uradis, ne bih znao predloziti, mada vjerovatno i sam znas sta se moglo, cim si imao ovako dobru ideju na pameti.
achro Posted June 8, 2005 Author Report Posted June 8, 2005 Imajuci u vidu da je ovo ucinak od pola dana (prva fotka nastala u 14:20, poslednja u 19:57), mogu biti zadovoljan i jednom fotkom... naravno, uvek moze bolje... u BG-u mi treba nekoliko dana da uhvatim nesto iole zanimljivo, ali to je vec druga problematika.. :) problem je takodje, sto kad si tako negde gde je sve zanimljivo i novo, napraviti shot koji nije cist turizam... verujte mi.. ima ih 10x vise nego ovakvih... zao mi je za prosjaka, da sam ostao duze, verovatno bi napravio nesto bolje, ali kada ides sa grupom u nepoznatom gradu, nije ti sve jedno.. :) hvala na komentarima!
Purplejunk Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Au. Dobre li ideje, head. Vredi razmisliti o tome.
VladaM Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Lepa je serija, Najbolja mi je Silver Lady Au. Dobre li ideje, head. Vredi razmisliti o tome. <{POST_SNAPBACK}> O ovome je vec bilo reci: http://www.dizajnzona.com/forums/index.php...wtopic=2500&hl= Pozdrav, Vlada
the.harvester Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Biće nova soba ovih dana, u sklopu 'Urbano, pejzaži...'
Recommended Posts