Jump to content

Hvalisanje foto opremom i umjetničkim dostignućima

Abdee

Recommended Posts

comicuse dechkonjo - alal kesa!

p.s. sad neces smeti da okacis ni jednu sliku, posto se prostor za izgovore dodatno suzio, pa ce britka sablja kriticarska biti josh oshtrija :lol: :rolleyes: . - jes' da je C - al' ono... da te lepo sluzi, pa sto rece neko nedavno, da poraste aparat, ili ti - da sad uskoro nabavis i doabar "rear" chep za te objektive ;)

Meni drugar koji je u BG već nekoliko puta obećava da će da je uzme, ali nema vremena. :angry: Užas... ako ga pretekneš, neka ti je sa srećom. Biće stakala.

nisam stekao utisak da mu se jos neko bas zainteresovao za tu sigmu :blink:

ma na kraju krajeva, mozda je ja budem prodavao kroz par meseci takodje ako budem napokon dobio posao :)

^^^ - al' pazi se momce... oooood'racemo ti sad slike. al ne zato sto te mrzimo, nego zato jerbo smo ti drugari. - znaci sad sa stoticom neostre slike se "ne racunaju" n.pr. - nista, idi tamo pij caj, i pojedi lek, pa da nam se malo poqrcish ovde sas slike :)

(ps. uh... a ja sam za 18ti rodjis dobio tortu, a od caleta sam POSUDIO tadasnjih 400 DEM da kupim jednog oooopasnog zhika-les-pola (kad bi mu mogao uci u trag - kupio bi ga iz odma').

Meni drugar koji je u BG već nekoliko puta obećava da će da je uzme, ali nema vremena. :angry: Užas... ako ga pretekneš, neka ti je sa srećom. Biće stakala.

Ma dobićeš ti moj APO, samo se opusti. :) Onda ću ja ovde da se qrčim sa nekim IS, videćemo još kojim. :)

Ma dobićeš ti moj APO, samo se opusti. :) Onda ću ja ovde da se qrčim sa nekim IS, videćemo još kojim. :)

Ma kewl, samo sam imao neki dan priliku da snimam insekte, a tu moj Promaster nema šta da traži sa purple fringingom i čim sve ne. ;) Jun, a? *waits*

kakav si covek znaci strasno... :lol: a gle mi kosu..kukuuuuuuuuuuuuuu... :D :lol: :D mislim stvarno... ako cemo tako...

boris.jpg

koliko se ja secam te narodne izreke: samo GAY IKONE furaju urednik je promenio ovaj deo, nemoj flame bre!! :lol: ;)

Edited by SpinneR.sr

Došlo doba da se belo proba.

Hvala čika Akselu na lepom staklu 400mm prajm f5.6l. Cvećara je stvarno Zakon :).

Hvala Katarini na trudu i pravim savetima :D .

Hvala Deda Boletu na tehničkoj podršci i taksiranju :lol: .