panemoj Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 posle sve muke i rasprave dva nova stakla u familiji 17-40 f4 i 100 2.8 macro :) Ajd' sa sricom ! :) Brzo ih otplatio :rolleyes: i na njih nesto prcao ! ! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
comik Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 ^ :lol: fala ^ :lol: fala Link to comment Share on other sites More sharing options...
bocca Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 e comiK, ako te nego zbog te stotle saleti na ulici da znas da sam to bio ja :D ja cu izgleda da se ponovim za par dana Sonic-ovom Sigmom 70-300 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Fokker Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 ja cu izgleda da se ponovim za par dana Sonic-ovom Sigmom 70-300 :D Meni drugar koji je u BG već nekoliko puta obećava da će da je uzme, ali nema vremena. :angry: Užas... ako ga pretekneš, neka ti je sa srećom. Biće stakala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Bouz Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 comicuse dechkonjo - alal kesa! p.s. sad neces smeti da okacis ni jednu sliku, posto se prostor za izgovore dodatno suzio, pa ce britka sablja kriticarska biti josh oshtrija :lol: :rolleyes: . - jes' da je C - al' ono... da te lepo sluzi, pa sto rece neko nedavno, da poraste aparat, ili ti - da sad uskoro nabavis i doabar "rear" chep za te objektive ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skorohaker Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Čestitke Comiče. I sam skupljam pare za isti objektiv, baš ti zavidim. Lepo te služio, zadovoljan njime bio i na FF-u ga isprobao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bocca Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Meni drugar koji je u BG već nekoliko puta obećava da će da je uzme, ali nema vremena. :angry: Užas... ako ga pretekneš, neka ti je sa srećom. Biće stakala. nisam stekao utisak da mu se jos neko bas zainteresovao za tu sigmu :blink: ma na kraju krajeva, mozda je ja budem prodavao kroz par meseci takodje ako budem napokon dobio posao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
comik Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 hvala ljudi ;) @ dr.bouz :lol: sto jes jes...gotov sam :) ;) na svu muku sam se razboleo cim malo ozdravim eto menapolju da "pucam"pa vam saljem rezultate ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Bouz Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 ^^^ - al' pazi se momce... oooood'racemo ti sad slike. al ne zato sto te mrzimo, nego zato jerbo smo ti drugari. - znaci sad sa stoticom neostre slike se "ne racunaju" n.pr. - nista, idi tamo pij caj, i pojedi lek, pa da nam se malo poqrcish ovde sas slike :) (ps. uh... a ja sam za 18ti rodjis dobio tortu, a od caleta sam POSUDIO tadasnjih 400 DEM da kupim jednog oooopasnog zhika-les-pola (kad bi mu mogao uci u trag - kupio bi ga iz odma'). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bocca Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 hehehhe, ako ne treperi tft od ostrine ivica fotka ti se ne prihvata :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
comik Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 ce da tresti ce da tresiti...u stvari..ce da vidimo :lol: ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidza Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Meni drugar koji je u BG već nekoliko puta obećava da će da je uzme, ali nema vremena. :angry: Užas... ako ga pretekneš, neka ti je sa srećom. Biće stakala. Ma dobićeš ti moj APO, samo se opusti. :) Onda ću ja ovde da se qrčim sa nekim IS, videćemo još kojim. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Fokker Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Ma dobićeš ti moj APO, samo se opusti. :) Onda ću ja ovde da se qrčim sa nekim IS, videćemo još kojim. :) Ma kewl, samo sam imao neki dan priliku da snimam insekte, a tu moj Promaster nema šta da traži sa purple fringingom i čim sve ne. ;) Jun, a? *waits* Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidza Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Videćemo kad će neko da dođe od preko... Razlika u ceni je preterana da ne budem strpljiv. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Evo, ja se nisam hvalio, a of fotografskog posla ni stizao da bacim neki shot sto snimam... Oly C8080 je u servisu, a D200 u rukama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=: soNic :=- Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 posle sve muke i rasprave dva nova stakla u familiji 17-40 f4 i 100 2.8 macro :) uu, brao.. ja sam stotkom odusevljan od kad sam je pazario.. nisam neki makroista, ali za portrete je roditelj.. svileniji i lepsi boke' ne znam dal sam video... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Bouz Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 pa nas, novi, punoletni, zdravi i pravi bokey-pirocki je lepsi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokey Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 HAHAHAHAHAHAHA, za ovo dobijash wops-dva od mene Bouze :lol: Ja josh nisam sirokih shvatanja, jos mi staklo nije stiglo :( nadam se da ce sad nekaT Link to comment Share on other sites More sharing options...
panemoj Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 posle sve muke i rasprave dva nova stakla u familiji 17-40 f4 i 100 2.8 macro :) Mmmm . . .mirise na novo . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
comik Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 (edited) kakav si covek znaci strasno... :lol: a gle mi kosu..kukuuuuuuuuuuuuuu... :D :lol: :D mislim stvarno... ako cemo tako... koliko se ja secam te narodne izreke: samo GAY IKONE furaju urednik je promenio ovaj deo, nemoj flame bre!! :lol: ;) Edited April 26, 2007 by SpinneR.sr Link to comment Share on other sites More sharing options...
skorohaker Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 ^ Tako sam i ja razumeo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
comik Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 zapalice nas abdee zbog ovog flame-a :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geza Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Došlo doba da se belo proba. Hvala čika Akselu na lepom staklu 400mm prajm f5.6l. Cvećara je stvarno Zakon :). Hvala Katarini na trudu i pravim savetima :D . Hvala Deda Boletu na tehničkoj podršci i taksiranju :lol: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigBoy Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 E Geza nek ti je sa srecom, pravi objektiv u pravim rukama, verujem da ce te se lepo druziti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panemoj Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Congrats ! Daj neke fotke ! (ne odmah . . .Ovih dana) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts