-V-O-Y-A-G-E-R- Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Moj D70 je odlučio da počne karijeru u Beogradu, pa ću nastaviti da se družim sa jednim :rolleyes: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
anactor Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Ohoho, svaka čast. Sve čestitke. U zdravlju ga arčio i da te dobro i dugo služi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
profifoto Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 evo i ja da se pohvalim lin sa mojim slikama.Posto su verovatno nestrucna lica obradjivala naknadno fotke lose izgledaju http://www.minimaxiliga.com/images/s070419_2_1.jpg Evo i originala pa vidite koliko su ih unistili Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberKat Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 I od mene mini pohvala... ja kupila sebi DigiBank od 40 giga (dosta mi je to). Treba da idem na dvodnevni teren sad za vikend, i vec sam pocela da panicim... sa samo jednom karticom od 2 giga ... i eto... ponovih se. (jos uvek panicim jer imam samo jednu bateriju, nadam se da ce izdrzati dva dana, al sad sta je tu je). Sad sam bas testirala mog novog DigiPiggy :lol:, prebacivala neke fotke u njega, pa sa njega u komp... sve to jako fino sljaka. Plus je bas minijaturna stvarcica, laka za nosanje. Ja odusevljena! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpinneR.sr Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Turi neku sliku *uređaja koji si opisala* da vidimo kako to čudo izgleda, ima puno članova koji nemaju predstavu šta je data-bank. Link to comment Share on other sites More sharing options...
profifoto Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 ^^ nije losa ideja a mogla bi i cenu da nam kazes jer ovo je dobra stvarcica za svadbarenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=: soNic :=- Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 I od mene pohvala, sutra uvece po nasem vremenu slecem na O'Hara aerodrom u Chicagu (naravno ako neki muslimanski nindza ne otme avion :lol: u medjuvremenu) a tamo me ceka domacin, moj fini shef iz firmU, koji mi uruchuje.. 70-200 f/4L :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
profifoto Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 ^ cestitke i triput cukni u drvo za otmicu(Mala sala) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberKat Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Turi neku sliku *uređaja koji si opisala* da vidimo kako to čudo izgleda, ima puno članova koji nemaju predstavu šta je data-bank. bilo je vec reci o tome u ovoj temi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlObOdNi Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Moj D70 je odlučio da počne karijeru u Beogradu Ziva istina.... Ja bio svedok kada se to desilo :rolleyes: ;) Eto, ja se ponovio.... moj drugi D70... Puno dobrog svetla i mnogo dobrih fotki sa D200 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadi Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Evo i ja da se pohvalim malo. Nisam nista pazario, ali sam dobio drugu nagradu za kolekciju na izlozbi "Dani prirode" u Banatskom brestovcu. Ujedno i moja prva nagrada na takvim izlozbama u Srbiji. Bile su fotke na zoni, a to su ove fotke i jos jedna je u toj kolekciji :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
phenomenon Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Evo i ja da se pohvalim malo. Nisam nista pazario, ali sam dobio drugu nagradu za kolekciju na izlozbi "Dani prirode" u Banatskom brestovcu. Ujedno i moja prva nagrada na takvim izlozbama u Srbiji. Bile su fotke na zoni, a to su ove fotke i jos jedna je u toj kolekciji :) cestitam, stvarno su odlicne fotografije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geza Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Još jednom bravo :). Za neupućene naša najača izložba fotografije posvećena prirodi a od prošle godine je međunarodnog ranga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korto prat Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Evo i ja da se pohvalim malo. Nisam nista pazario, ali sam dobio drugu nagradu za kolekciju na izlozbi "Dani prirode" u Banatskom brestovcu. Ujedno i moja prva nagrada na takvim izlozbama u Srbiji. Bile su fotke na zoni, a to su ove fotke i jos jedna je u toj kolekciji :) :) Čestitam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panemoj Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Cestitka druze Sadi ! Fotke, stvarno rasturaju. :) Znao sam ja da ce biti nesto od tebe ! ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalex Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 cestitke :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadi Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 hvala dobri ljudi :) jos jednom da vam se zahvalim, kada biram fotke za tako nesto obavezno uzmem u obzir i komentare koji su ovde bili :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
anactor Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Bravo, matori! Lepo sam ti ja rekao da vidno napreduješ. Baš je lepo to gledati. Sve čestitke Link to comment Share on other sites More sharing options...
comik Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 posle sve muke i rasprave dva nova stakla u familiji 17-40 f4 i 100 2.8 macro :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
anactor Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Ohoho, vid' malog. E, da znaš da ti nije loš ovaj izbor. Bravo, bravo. Sve čestitke i da ih arčih u zdravlju i veselju :) f4 ti je za studio sasvim dovoljno tako da ništa nisi izgubio što nisi uzeo 16-35, a 100tka je fenomenalna kad su portreti u pitanju, samo će te možda malo zezati dof, ali i na to ćeš se vremenom navići. Cheers Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokey Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Odlicno brate :) super izbor. I ja sam se ponovio, al prijavim tek kad stigne roba :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
comik Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 hvala ;) javljaj obavezno ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dicky Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Odlican izbor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberKat Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Au druze ComiK, ti kad se ponovis BAS se PONOVIS! E svaka ti cast! Cestitke i Sadi-ju!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
comik Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Pa mora se tako :) stedi stedi pa pucaj :D sledece 70-200 2.8 IS USM here i come :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts