Jump to content

Hvalisanje foto opremom i umjetničkim dostignućima

Abdee

Recommended Posts

I od mene mini pohvala... ja kupila sebi DigiBank od 40 giga (dosta mi je to). Treba da idem na dvodnevni teren sad za vikend, i vec sam pocela da panicim... sa samo jednom karticom od 2 giga tearhair.gif ... i eto... ponovih se. (jos uvek panicim jer imam samo jednu bateriju, nadam se da ce izdrzati dva dana, al sad sta je tu je).

Sad sam bas testirala mog novog DigiPiggy :lol:, prebacivala neke fotke u njega, pa sa njega u komp... sve to jako fino sljaka. Plus je bas minijaturna stvarcica, laka za nosanje. Ja odusevljena! :D

Evo i ja da se pohvalim malo. Nisam nista pazario, ali sam dobio drugu nagradu za kolekciju na izlozbi "Dani prirode" u Banatskom brestovcu. Ujedno i moja prva nagrada na takvim izlozbama u Srbiji. Bile su fotke na zoni, a to su ove fotke i jos jedna je u toj kolekciji :)

Evo i ja da se pohvalim malo. Nisam nista pazario, ali sam dobio drugu nagradu za kolekciju na izlozbi "Dani prirode" u Banatskom brestovcu. Ujedno i moja prva nagrada na takvim izlozbama u Srbiji. Bile su fotke na zoni, a to su ove fotke i jos jedna je u toj kolekciji :)

cestitam, stvarno su odlicne fotografije

Ohoho, vid' malog. E, da znaš da ti nije loš ovaj izbor.

Bravo, bravo. Sve čestitke i da ih arčih u zdravlju i veselju :)

f4 ti je za studio sasvim dovoljno tako da ništa nisi izgubio što nisi uzeo 16-35, a 100tka je fenomenalna kad su portreti u pitanju, samo će te možda malo zezati dof, ali i na to ćeš se vremenom navići.

Cheers