Jump to content

Hvalisanje foto opremom i umjetničkim dostignućima

Abdee

Recommended Posts

Uuuuu kol'ki ranac! :lol: Da te dobro služi!

Bravo za Mirkića i Jecu! Pogotovu za Jecu, jer je ona već od ranije poznata po sličnim gestovima!

Lorde lepo se igraj sa rasvetom, a ja odoh da zovem mladjeg brata da vidi ovo! :lol: :lol: :lol:

A 'de se stavlja laptop???
Laptop ima svoju pregradu i stavlja se do leđa. Primetio sam malu razliku što se ovog tiče između computrekkera i computrekker PLUS varijante. Kod mene se laptop ubacuje sa strane, a ne od gore kao kod običnog trekkera.

Hvala na čestitkama.

Al' na trecoj fotki curite i ti i zid iza . . .Zbog ranca (velicine i tezine) ili . . . ?

:)

Ne znam ja ništa. :rolleyes: Sve fotke su ©Abdee

Ja narucio zilberaju pa bi volio vidjet te primjere sta i kako treba/ne treba :)

Nema tu neke posebne pameti, kad ti bude stigla, samo će ti se kasti. Bokey je napravio snimke vesele sestre :) na taj način da se efekat zilberice maltene i ne vidi uopšte, osim onog odbljeska u očima drugog rezultata i nema. Svetlo koje ona treba da reflektuje treba da se vidi ohoho, kao i glavno svetlo (ono koje se reflektuje). Na taj način postižeš 3D prikaz recimo u ovom našem slučaju devojke koja ne bi trebalo da bude ko da je zalepljena na pozadinu.

Evo snimka od nedelje gde se to onako prilično vidi.

Sl349.jpg

Imaš sunce u potiljak, koje se presijava u kosi, svetlo vraćeno zilbericom (pomoćnik nije umeo da je savije pa sam ga zamolio samo da pridrži onako kako ume, tj bez savijanja.. kao rezultat toga imam malko pojačanu senku na nosu, koja se ruku na srce može ukloniti PS-om, ali to bi već bio fake koji nije reprezentativan za našu priču ovde)

Ok, nije savršeno složili smo se, uvek može bolje, trebao sam da promenim objektiv na 50mm i da senku peglam blicem sa aparata ali okvirno je ta slika, (mladenci su iz nepoznatog razloga žurili - nigde tako da je i vreme za snimanje bilo jako kratko) a i ovu svadbu sam imao na računaru trenutno, da ne bunarim po dugim diskovima..

pozz..