Jump to content

Hvalisanje foto opremom i umjetničkim dostignućima

Abdee

Recommended Posts

Pa, hajde necu u stock sobi posto vidim da je ovde mesto za prinove... Znaci pored petice, pao je i 17-40 L i malo rasvete... kineske naravno... dva puta 600 vati jedino sto cekam da stigne, a do tada sa dva puta sto pedeset za pozadinu sluzice kao main! Plus grip za peticu, bakterija jos jedna, okidac i svasta jos nesto... I trebao bi i Lord da se javi sa njegovim rodjendanskim poklonom... valjda ce da pronadje topik

eve i slikica 200 i kusur kilobajata

http://i154.photobucket.com/albums/s270/mi...pg[/img]]slicka

jbt... jela malo velika? jel sam napravio sr@#$*nje!

Nek je velika Mirkic - i treba kad je ovakav objektiv u pitanju. Pazi, sad samo mogu da zamislim kako ćeš da rasturaš kad si i do sad bi brutalno dobar samo sa jednim blicem.

Samo napred, matori i uživaj! (i uzmi im pare naravno :D)

moram! Sada nema vise opravdanja... fali mi ovo, fali mi ono... kad bude prodje zima, kad trt-mrt... to je to... sad cemo da vidimo... u stvari, ipak moram da sacekam jos te dve glave... ali nema veze radicu sa ove dve za sada... heheh

ma bice bre super sve...

Zahvaljujem se bratu iz "Light" departmenta Axelfoto superstore-a na profesionalnosti, predusetljivosti i nesebičnoj drugarskoj pomoći, pohvaljujem ga javno pred strojem forumaša kao čoveka i kao komunistu :) ehh, šalim se za ovo zadnje ;)

Šta sam kupio, kažu slika govori više od 1000 reči.. O tome kako je nastala.. Ma to je šou, o tome drugom prilikom..

IMG_0577.jpg

Kupio sam lepu zanimaciju, 2x600 i još gomilu koječega, pa se o to isto saplićem po stanu. Hiljadarka je na putu/čekanju. Eto još to i imaću fin komplet. Dosta sam se vala grebao o druge, sad imam konačno moje. Hvala Dicky-u, da se zna da je čovek stvarno "svetla tačka" ovog našeg superstore-a. Ajd živeli..

Evo i ja konacno da se javim :)

Kupio sam (naravno kod Axela) Canon 400D.

Ljudi moji (vi ste vec navikli), ja posle mog Canona A70 imam osecaj kao da su mi odvezane ruke :)

Joj koliko sam se igrao sa starim Canonom (ispucao 25000+), mogu misliti kako cu se tek lepo igrati sa ovim cudom.

A tu je i stock, on ce da unapredjuje opremu ;)

Sutra menjam avatar i potpis :)

Hvala, da uzeo sam kit. Posle mi sestra uzela 50mm 1.8. ;)

Ja dva dana ne spavam (spavao sam ukupno 6-7 sati) :)

sutra moram nesto calu da pomazem pa prekosutra idem da isprobam aparat malo u prirodi, a i zavrsicu light box koji sam spremio ranije, osatalo mi samo da pricvrstim bliceve (stare ruske, sa tigerom (valjda se tako pise) runo napravljenm.

Evo i mene u delu za kurchenje :)

Naime, moj dragi bata i zena mu tj. Mirkic i Jeca su pre nedelju dana resili da imaju previse para te su mi za rodjendan koji se blizi (aj dobro, 30. je u pitanju) kupili onu kung-fu rasvetu na koju sam balio od kad se prochulo da ce da se pojavi.... mozete zamisliti moju facu kad sam skontao sta su mi mamlazi kupili ??!!! :) :) :) Jos me mirkic cima da idemo do Axela zajedno da mu pomognem da donese kuci to sto je kupio, ni ne sluteci da je jedan 300ws kit kupio za mene :) :) :)

Eto toliko, inace rasveta je VRH, brat mi je VRH, Jeca je VRH sta da vam kazem... mnogo sam srecan :)