Jump to content

Recommended Posts

Posted

Moram ovu sa Trga kod Konja... Sve su ređe ovakve, gde sam lepo isp'o. :)

Decembar 2014, ulična izložba NG Srbija... Moja kćer Ivana i ja.

11336792_879253198818125_1380409144392099692_o.jpg

Posted

Ja ovih dana isao par puta do Monete... :D

Softboks koji se sklapa kao kisobran, blic ide unutra...60x90cm, kul stvarcica, cak i pop up blic okida eksterni blic, iako ga ne vidi :D

SB_1010.Weifeng-Fancier.png

Stativ za rasvetu. :D

LS-8005.Mircopro.png

Nosac blica i kisobrana, kada stavim blic u wireless modu na njega, wireless mod se automatski iskljuci, posto misli da je stavljen na aparat, mada sam to resio parcetom papira. :D

SA-35RB.png

Ranac Fancier(podseca na national geography ranceve), trebalo mi nesto vece od slingshot aw100, a ovaj je i lep i ima prostora. :D

Speed_60_-_ranac.png

Poklopac za objektiv i telo, nikon. :D

.Nikon.png

Posted
Sirotinjski FF :D I nije bas za pohvalu, ali mi se vise svidja taj smek na Canonu, taj zuckast ton, iako imam Nikon :D

Šta ima žućkasti ton, nije mi jasno?

Btw, šta si ovo ukucavo u setup za manuelce? :)

Posted

To sto ti zoves toplije, zove se prirodnije :) Jer da je stvarno toplije mogao bi tako da ugrejes fotke Nikona ili Sonija i dobijes Canona, ali to ipak ne moze :)

Posted

Ajd' da se pohvalim sa Hoya CPL Pro1, poprilicno sam zadovoljan rezultatima, mada nisam siguran koliko su bolji i da li uopste u odnosu na obican Hoya CPL koji je nestao u akciji.

Posted

Zicani (mehanicki) okidac. Super da izleci nostalgiju ali vodi racuna da ti i stativ bude bar 2,5 kila. Samo jednom sam ga koristio u zivotu i kad sam video koliko pomera aparat doduse na nekom drndavom stativu trenutno sam ga batalio.

Posted

Pomera aparat sa mehanikom, ali ovo je ipak em digitalac, em milc... nema frke. Probao sam ga vec. A i na kraju krajeva i stativ mi je dovoljno tezak i stabilan ;)

Posted

Otisao D3100, dosao D5100, sve u jednom danu. :) Rotirajuci LCD, mnogo bolji liveview zoom i manje suma, da ne pricam o boljem dinamickom opsegu koji sam odmah izvalio snimajuci neke zgrade i nebo = win. PREZADOVOLJAN. Sledeci korak za koju godinu neki vrh Canon ili Blackmagic 4K.

Posted
Otisao D3100, dosao D5100, sve u jednom danu. :) Rotirajuci LCD, mnogo bolji liveview zoom i manje suma, da ne pricam o boljem dinamickom opsegu koji sam odmah izvalio snimajuci neke zgrade i nebo = win. PREZADOVOLJAN. Sledeci korak za koju godinu neki vrh Canon ili Blackmagic 4K.

Sigurno idi na 4K ako te video zanima sad sa ovim 5100 izgustiraj HD posle sledi logičan korak. U svetu se sve više traži jer baš i nema mnogo materijala za 3D i 4K.

Obagati kolekciju objektiva za video snimanje sa Hellios 44M-4, M-42. Ima ga po oglasima za 1500 plus dinara. Iznenadićeš se koliko je kvalitetan i koliko su video klipovi oštri sa njim.