Jump to content

Recommended Posts

Posted

skroz.

E sad... stos je sto 5d2 ima daleko zajebanije premaze preko AA filtera i za njega se stroka cementira, te je prilicno ajeban za ocistiti a da bude 0 tacaka. Pogotovo sto ljudi osim prasine zapate i kapi ulja, pljuvacku, sline i polen (ne bi verovali sta sm sve nalazio na senzorima :)).

Sa mk3 to nije slucaj i cisti se znacajno lakse.

Kombinacija morkog ciscenja i nakon njega ovog silikona je majka.

Posted

I meni je ovo delovalo kao jako fina opcija, cim se pojavilo. I ovi zamenski lepljivi papirici imaju da se kupe po nekoj skroz ok ceni. Cak mi se cini da je sve ovo bilo i malo jeftinije pre par meseci..

Posted

Isto samo drugi prodavac :) To dolazi iz Kine a ovo sto je guru postavio dolazi iz Nemacke i ebay daje garancije. Gledam, iz Engleske je skoro duplo skuplje od tog iz Nemacke.

Porucio sam taj iz Kine i kosta EUR 27.69 sa postarinom.

Posted

Nije 4x bolji, ako odes na njihov sajt videces da je cena 35€, pa probaj sebi da objasnis kako to neko prodaje za 10, i zasto je bas u Kini :) prvo pravilo ebaya, ako je nesto nerealno jeftino, postoji dobar razlog za to, pogotovo kada je iz Kine.

Posted

a koliko tog papira imas tj je li jedno ciscenje jedan papir ili ?

papir moze posebno da se kupi ?

PS

- 1 Stück Spezial Adhäsionstupfer inkl. Schutzkappe

- 10 Stück Viscose Abtupfpapier( separat nachbestellbar)

sve pise :lol: sem da li se papir koristi samo za jedno ciscenje (logicno je ali ipak da pitam :P )

Posted

Jedan papir je jedno ciscenje, ali kapiram da mozes i dva da uradis ako si štek :) Dobijes 10 papira uz njega, dodatni se naravno mogu dokupiti.

Posted

Aj da se pofalim sa Nikonovom 35-icom f/1.8 DX.

Dugo sam se razmisljao sta sire posle 85mm i ispade mi ovaj polovni ali super ocuvani primerak. Uzeh ga za 110 evradija sa sve postarinom.

Tu zavrsavam sa svim sto je sire od 600mm :D, ok, mozda samo ako mi izleti neka polovna Sigma 10-20mm f/3.5 sa kojom su mnogi prezadovoljni, ali se ne zurim.

Posted

Hvala puno :) .

Vala bas je dobar, ne hvale ga toliko ljudi bez razloga. Sa 85-icom su idealni dvojac... naravno sa kormilarom :D

Nego citah nesto o njemu da se fino moze koristiti i na FF od oko f/8 pa na gore. Jel probao neko?