Abdee Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Dobrodosli u topic u kome cete moci da podelite sa sirim auditorijumom svoju srecu zbog kupovine nove foto opreme, odece, obuce i seksualnih pomagala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-V-O-Y-A-G-E-R- Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 E neka sam doživeo i ovo! Neka je i Gizmo otvorio onu temu u Stocku, za pohvale ko je šta prodao :) Dakle, evo da otvorim sezonu..ja sam pre mesec i po dana kupio Sigmu 30 1.4, ali se nisam hteo hvaliti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purplejunk Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Aplauz @ Abdee :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadi Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 o pa bas lepo za temu... prvo se kod gizma pohvalimo sta smo prodali i zaradili parice, a onda promenimo sobicak pa se ovde pohvalimo na sta smo iste te parice potrosili :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ducka Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Ja nisam ništa kupio! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
anactor Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Moj najnoviji ljubimac je 85 1.8 :D Btw, pohvale za temu. Malo je stvarno počelo da smara što je svaka treća tema "KupiJo mi baba ovo, ono...". Bre, od kako je porasla kupovna moć stanovništva, svi poludeli pa samo kupuju opremu :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Otarasio sam se Sigme 500 DG Super, uzeo Metza 54 MZ3 i aparat mi progledao :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DYNABLASTER Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 evo ja malo da se isfoliram trenutno mi je u sobi ovo: pure sex a ostalo mi u garazhi he he heeeeee :D PS: ako nekom treba preporuka koje komponente za auto sa najboljim odnosom cena/kvalitet - tu sam ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panemoj Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 foto opreme, odece, obuce i seksualnih pomagala. Jao ! ! ! Najzad . . .Hvala Bogovima ! Juce sam kupio viagru i opet imao sex-a. Hvala sto ste mi omogucili da ovo podelim sa vama. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dicky Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Nekoliko KW lampi je na putu za NS, pa imam neki osecaj da ce neko uskoro da se hvali :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
anactor Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Ajmo, još jedared pregled svih pohvala, ku*čenja i svega ostalog što spada u ovu temu :), a u cilju bolje preglednosti i lakšeg snalaženja. Kao i ranije, krećemo od najnovije poruke: 1. malo i ja da se hvalim - zoran.jesic 2. Kupio sam NIKON D40 +NIKOR 18-135 - djusin 3. Uvek lepa vest, novo staklence - Cooler 4. Odchepio sam parche kosmosa - bokey 5. Sigmoš Tentventi - Lexus 6. U mraku Cvecare - ljm 7. Imate li cime da se pohvalite posle Photo Berze - BogdanR 8. canon a540 - limun 9. Moram da se pohvalim,nisam odavno - Napoleon 10. Neko se hvali kada kupi, - abrakatebra 11. Mark 2 - Asket 12. novo stakalce - Pentax M 50mm F1.7 - lukastrika 13. K10D :) - lukastrika 14. Clan stranke zelenih... - ivande 15. Micro (Macro guru) DZ miting in da Kikinda - istankov 16. Novi staklici :) - Lexus 17. SB-800 i ja - Millwall 18. ohhhhhhhhhhhhh da! - Comik 19. Video sam Bozic Batu! - abrakatebra 20. Da podelim radost sa vama... - MaxRale 21. Body building - Lexus 22. Dobar decak - miki H1 23. 65oo ФД - PetarDima 24. Buntovnik je stigao - SaNa 25. Odjava - deus&machina 26. ................................ Uf. Smorio sam se k'o crvić! Tek sam stigao do 10. strane (10/31) - u prevodu - mnogo smo se ku*čili u prethodnih par meseci :lol:. Tu oko Nove Godine je bilo kritično što je i logično. Nego, sigurno ću nastaviti i privesti ovo kraju (nemoj da bi mi neko dirao ovo :P), ali idem sad da DRUGi put gledam "300". Canonians, tonight we dine in hell! Aj zdrao Link to comment Share on other sites More sharing options...
comik Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 pre par dana pazario sam BG-E3 buster za mog kenjona...jeste da mnogi smatraju ovo bacenim param ali ja sam presrecan + osecam se kao da imam Mark II :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
comik Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 :lol: :lol: :lol: e da...imam i novu "gluvu sobu" (u studiju) jeste da nema veze s ovom temom a ni forumom..al kad se vec k**cimo...onda nek ide zivot :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
anactor Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) A da malo prestanete da se ku*čite u prazno i nevezano od fotografije da ne bi i ovu temu zatvorili,a? Jeste da je tema malo slobodnija, ali dajte da je ne pretvaramo u C vs. N zezanje (za to već imamo temu) niti u duvanje u prazno. uostalom, tema je i otvorena upravo zbog toga da se forum malo rastereti, a ne da bismo mi imali chatroom ;) Nego, da ja nastavim sa spiskom, da ne kažem - sve po spisku 26. 24-70 mm EXTRA ZADOVOLJSTVA - AtilaS 27. U sta gledamo dok radimo ... - insense 28. Nabacih 50mm nikorra - Luka 29. Dobio sam Mecu! - anactor 30. zaljubih se u korejanca.. - -=: soNic :=- 31. 18 puta slabiji od ... - skorohaker 32. E uzeh neki blic... - Luka 33. Kad se vec falimo... :) - Lexus 34. I ja se malo hvalim... - Sadi 35. Testing,testing-piece of cosmos - Alexey 36. Pohvala novim blicem - MaxRale 37. Stigla prinova - dishapaun 38. Da se i ja pohvalim - stalex 39. VR na nikkor 70-200 f 2.8 VR - MESSmedia 40. Ja kupio aparat...(pa se q...) - Dr Bouz 41. Konacno DSLR-ovan ! - PIXEL 42. Ponovo jašem :) - -V-O-Y-A-G-E-R- 43. Da se pofalim - dishapaun 44. Ajde i ja da se pohvalim - Lord Ivanhoe 45. Samo se hvalim! - abrakatebra 46. nova oprema - xx Rembrant xx 47. Uzeh i ja onaj aparat za hobite - CyberKat 48. Ouuu yeahhh - Alexey 49. 25.08.2006 - 13:43 - Zocky 50. evo da se pofalim - Dr Bouz 51. Moje parce kosmosa :)))) - Alexey 52. Nikon D50 + Sigma 18-125mm - .djoxy 53. Stigla Alfa - AMomcil 54. Napokon mogu da se igram sa vama - DamjanMX 55. Evo i mene u DSLR svetu - ndejan 56. Lektira - Obican_Deterdzent 57. Novo telo, seksi, brzhe, jache bolje - -=: soNic :=- 58. otvori se dSLR svete! :D - boric 59. Samsuns Digimax s500 - Kreativni Manijak 60. Evo i mene u DSLR "stadu" - Vintertid 61. Ipak Nikon D50+Sigma 17-70 - djordje 62. Ma majstor, genije, car, car careva nad carevima :) - istankov 63. Tokina AT-X 828 AF Pro - AtilS 64. Hello, :)))))))))))) - purplejunk 65. Big momma - crnamrlja 66. Ipak nesvrstana KM - golum 67. Malo sam se dopunio, :) - AMomcil 68. Bombonjera - kameni 69. deus & NOVA machina - stagoran 70. Sigma 30mm f/1.4 - Mladjen 71. Justin Timberlake u istinitom filmu - analog 72. KOnacno 17-40LLLLLLL...... - MichaelJordan 73. At LAST - MESSmedia 74. Eto, postadoh jednocifren... - nick 75. Ipak Canon - jijang 76. 1:1.8 50mm - guja 77. Nikkor 70-200 - Mladjen 78. Kupih Minoltin objektiv - AMomcil 79. AxelFoto i u mom potpisu - mr.Golub 80. Ipak D50 - Millwall 81. jednocifreno at last - Aurelio 82. Novo meso! - anactor 83. Aj' malo i ja da se... - BugarskiB 84. 30D u potpisu - Leonardo 85. 'Novo' staklo u mene :) - Cooler 86. Promena klana! - AMomcil 87. najzad dslr - slavke1976 88. Jedan, svima nam omiljeni lik... - Abdee 89. Neka sam cu .... - guja 90. Ovaj Axel je nemoguc - guja 91. promjena potpisa - Obican_Deterdzent Uf, jbt, ovo je bilo dugačko!!! Ala smo se nakupovali opreme :huh: Edited April 3, 2007 by anactor Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidza Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Ne mogu da verujem da imamo temu koja se zove kurčenje... Daj malo kulture, ovo se otrglo kontroli. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
doomster Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Будући да се жаргони употребљавају овде на сајту у великом броју, ја као језичар могу само да подржим овакав наслов теме :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Bouz Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Ne mogu da verujem da imamo temu koja se zove kurčenje... Daj malo kulture, ovo se otrglo kontroli. :) aj' nemoj zezati - pa sigurno se ne uvatish za spolovilo, polni ud, piiishu, a prilikom mokrenja... al' da budem u sklopu teme: nedavno sam kupio goratex patike - nakon metar dana testiranja - moram priznati da su rezultati jako dobri - znaci u pokretu, nogice su stvarno dry, sto je jako zgodno. kad pak sedis - onda su kao i svake druge patike, ali dakle kad se pokrenes, vec posle 200tinak m nogice postanu suhe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crnamrlja Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 dottore, moze li se znati model/cena patikica? i da se pohvalim, juce sam popravio bojler i mozete misliti - opet se kupam :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dicky Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 nedavno sam kupio goratex patike - nakon metar dana testiranja - moram priznati da su rezultati jako dobri - znaci u pokretu, nogice su stvarno dry Rekoh ti ja Doco da je Gore-Tex mama i tata u isto vreme, sad samo jaknu da nabavis ;) Ja sam pre tri godine uzeo neke Nike, i do ove godine su me sluzile besprekorno, ali doslo je do zamora materijala pa su pocele da se raspadaju, sto nije ni cudo jer sam ih nosio umesto cipela po planinama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artintact Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Ja juce naleteo na simpatican komplet, karton Bavarie + 0,7l zuta Olmeca u akacijskoj ponudi od -35%, pa pazario 2 kompletitja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
supersonic Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Kupio sam barku! 5 m Istranka sa kabinom. A za koji dan,mislim da ću napisati nešto o fotoopremi... :lol: Ma nek' ide život... :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-V-O-Y-A-G-E-R- Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Doco, ajde i meni na PP baci gde si ih kupio. I meni treba da je suvo kad se mrdam..a sa ovim nekim drugim se osećam ko vodozemac :) Будући да се жаргони употребљавају овде на сајту у великом броју, ја као језичар могу само да подржим овакав наслов теме :P Jao..da si seka, a iste struke, baš bi imao lepo zvanje :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidza Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 A do moga, kad je krenulo... Ja juče zapljunuo i uzimam Elan Magfire skiju, model za 2008. Prodajem stare skije, odlična rekreativna, Voelkl, model iz 2006, očuvane, full servisirane, đaba. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
anactor Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Ode mast u propast! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panemoj Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Ja necu da se hvalim sobom samim, vec cu da hwalim druge (Axela i Abdee-ja) . . . NE . . . ! ! NEMOJ TO DA RADIS ! ! ! ( Ko razume taj i zna - fotka je u duhu situacije ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts