Jump to content

Procene vrednosti polovne opreme i da li uzeti

Abdee
 Share

Recommended Posts

OK. Zamena za D7000 mi je i bila prva ideja, ali me je ova ponuda za D90 polakomila jer ne bih morao da skupljam pare za doplatu, a telo je kozmetički stvarno kao novo, samo što ima 70k okidanja.

U svakom slučaju, hvala na pomoći. Sačekaću neku povoljnu varijantu da zamenim za D7000 sa manjim brojem okidanja.

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Drugari, koja bi bila realna cena za rolleiflex 2.8e sa original zonericom, zelenim filterom, strapom, torbicom, svim papirima, zicnim okidacem, poklopcem objektiva i originalnim propratnim pismom fabrike, koje je vise nego raritet....dakle sve kao novo, kao da je sada fabriku napustilo. :)

Drugari, koja bi bila realna cena za rolleiflex 2.8e sa original zonericom, zelenim filterom, strapom, torbicom, svim papirima, zicnim okidacem, poklopcem objektiva i originalnim propratnim pismom fabrike, koje je vise nego raritet....dakle sve kao novo, kao da je sada fabriku napustilo. :) Ovo se raspitujem za jednog prijatelja koji bi to prodao.

Hvala na pomoci.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Drugari interesuje koliko bi vredeo objektiv Nikkor 35mm f2.8 pre-ai, Što znači da za bezbedno korišćenje na D7000 i drugim novijim telima kora da se uradi mala mehanička prepravka rstena blende, prvo da ne polomi onu kvačicu koja služi za Ai objektiva da meri svetli drugo da bi uopšte mogao da radi. Inače je jako lepo očuvan. Takođe me interesuje i cena za 135 f2.8 pre-Ai.

To je ovaj objektiv, samo sam uzeo fotku sa neta:

http://www.momentcorp.com/temporary%20file...f2.8-pre-ai.jpg

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Imam nekoliko manuelnih objektiva pa me zanima njihova vrednost.

Zenitar-M 50 1.7

Zenitar-M 50 1.9

Jupiter 37A 135/3.

Telear-N 200/3.5

Svi su odlicno ocuvani sa oba poklopca, Jupiter i Telear imaju svoje futrole.

Da li ima neko ko to otkupljuje da ne dajem oglase i nejurim sa ljudima po gradu.

Hvala

Poštovani,

Prije svega nov sam na forumu, tako da lijep pozdrav svima!

Nadalje, u potrazi sam za fotoaparatom kojim ću moći raditi dobre fotografije interijera i kasnije to stavljati na web i društvene mreže.

Nudi mi se: alles super Zustand

Nikon D300, zus. Batteriegriff, 2 Akkus, Obj. Nikon 18-200, Obj. Tok 12-24 zusammen dzt. realistischer Marktwert €850,-

würde ich alles zusammen um €450,- abgeben

Zanima me da li to vrijedi te novce, da li se možda više isplati kupiti noviji/novi fotoaparat slabijeg modela, a možda boljih performansi, te da li je ovo fotoaparat za moje potrebe.

Unaprijed hvala na odgovoru!

Cena od 450 je ok, telo je zastarelo ali moze i dalje dobro da radi, taj 18-200 je dosta skup objektiv ali opticki bas nije sjajan.S obzirom da ti treba za drustvene mreze i web moze da ti zavrsi posao, a kad savladas materiju ici ces na bolju opremu.

U svemu je najvaznije stanje opreme i koliko je presla snimaka.

D300 ponekada daje cudan kolorit i tesko je izboriti se sa tim, pomaze ubacivanje kolor profila od D2x.

Cena od 450 je ok, telo je zastarelo ali moze i dalje dobro da radi, taj 18-200 je dosta skup objektiv ali opticki bas nije sjajan.S obzirom da ti treba za drustvene mreze i web moze da ti zavrsi posao, a kad savladas materiju ici ces na bolju opremu.

U svemu je najvaznije stanje opreme i koliko je presla snimaka.

D300 ponekada daje cudan kolorit i tesko je izboriti se sa tim, pomaze ubacivanje kolor profila od D2x.

Hvala na odgovoru, razmisljam ipak da uzmem nešto novo. Npr. http://www.canosa.com.hr/nikon-d3300-kit-a...947560/product/

Поздрав другари! Имам супер понуду која се што каже не одбија. Тиче се Canon 5D mark 3 уређаја уз који иде буквално целокупна опрема.

Е сад оно што ме занима и мучи уједно јесте шта радити са мојим Nikon D5500 апаратом. Па сад ако ми неко може помоћи био бих захвалан. Занима ме коју цену могу тражити за њега?

Дакле Nikon D5500, 18-140 kit lens 4000 окидања, 2х 64gb kartice, Hama статив, hama читач меморијске картице, vanguard торба.. Перфектно стање, домаћа гаранција још 16 месеци.

Хвала унапред!

• 2 weeks later...
  • 1 month later...