radar Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 OK. Zamena za D7000 mi je i bila prva ideja, ali me je ova ponuda za D90 polakomila jer ne bih morao da skupljam pare za doplatu, a telo je kozmetički stvarno kao novo, samo što ima 70k okidanja. U svakom slučaju, hvala na pomoći. Sačekaću neku povoljnu varijantu da zamenim za D7000 sa manjim brojem okidanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.Milos Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 Drugari, koja bi bila realna cena za rolleiflex 2.8e sa original zonericom, zelenim filterom, strapom, torbicom, svim papirima, zicnim okidacem, poklopcem objektiva i originalnim propratnim pismom fabrike, koje je vise nego raritet....dakle sve kao novo, kao da je sada fabriku napustilo. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.Milos Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 Drugari, koja bi bila realna cena za rolleiflex 2.8e sa original zonericom, zelenim filterom, strapom, torbicom, svim papirima, zicnim okidacem, poklopcem objektiva i originalnim propratnim pismom fabrike, koje je vise nego raritet....dakle sve kao novo, kao da je sada fabriku napustilo. :) Ovo se raspitujem za jednog prijatelja koji bi to prodao. Hvala na pomoci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simazoran Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 Da li je sa Planarom ili Xenotarom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.Milos Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 Zaboravih tu najvazniju stvar da napisem...planar je u pitanju 80/2.8 . :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mashinac Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 Ako se prijatelj nije mnogo drogirao Ebayom, javi mi u PM cenu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
banejuga Posted September 3, 2016 Report Share Posted September 3, 2016 Da li mozda neko zna koliko vrede ova dva objektica? Fotke su sa neta. Hanimex Automatic MC 80-200 f3.5 FD Sun MC 70-140 f3.8 C/FD Link to comment Share on other sites More sharing options...
DusaNS Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 Za koliko moze da se kupi/proda nikon d5500 i nikkor 35mm 1.8g sa oko 10000 okidanja i garancijom od 2 godine u super stanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radule Perisic Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 Drugari interesuje koliko bi vredeo objektiv Nikkor 35mm f2.8 pre-ai, Što znači da za bezbedno korišćenje na D7000 i drugim novijim telima kora da se uradi mala mehanička prepravka rstena blende, prvo da ne polomi onu kvačicu koja služi za Ai objektiva da meri svetli drugo da bi uopšte mogao da radi. Inače je jako lepo očuvan. Takođe me interesuje i cena za 135 f2.8 pre-Ai. To je ovaj objektiv, samo sam uzeo fotku sa neta: http://www.momentcorp.com/temporary%20file...f2.8-pre-ai.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jo Husafet Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 Drugar prodaje a ja nemam pojma sta da mu kazem za cenu. D7000, 3 godine star, prešao 30k... i 18-105 kit sa njim, full pakovanje Ideje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argon_ Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 oko 500-510€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunga Chunga Posted October 22, 2016 Report Share Posted October 22, 2016 Pozdrav svima, interesuje me procena vrdnosti sledece opreme u paketu: Nikon D7200 (oko 10k okidanja kupljen u februaru) Nikon 18-105mm kit Aparat poseduje garanciju ali inostranu (Dubai) Hvala unapred Link to comment Share on other sites More sharing options...
drdekzar Posted November 9, 2016 Report Share Posted November 9, 2016 Imam nekoliko manuelnih objektiva pa me zanima njihova vrednost. Zenitar-M 50 1.7 Zenitar-M 50 1.9 Jupiter 37A 135/3. Telear-N 200/3.5 Svi su odlicno ocuvani sa oba poklopca, Jupiter i Telear imaju svoje futrole. Da li ima neko ko to otkupljuje da ne dajem oglase i nejurim sa ljudima po gradu. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovro Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Poštovani, Prije svega nov sam na forumu, tako da lijep pozdrav svima! Nadalje, u potrazi sam za fotoaparatom kojim ću moći raditi dobre fotografije interijera i kasnije to stavljati na web i društvene mreže. Nudi mi se: alles super Zustand Nikon D300, zus. Batteriegriff, 2 Akkus, Obj. Nikon 18-200, Obj. Tok 12-24 zusammen dzt. realistischer Marktwert €850,- würde ich alles zusammen um €450,- abgeben Zanima me da li to vrijedi te novce, da li se možda više isplati kupiti noviji/novi fotoaparat slabijeg modela, a možda boljih performansi, te da li je ovo fotoaparat za moje potrebe. Unaprijed hvala na odgovoru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simazoran Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Cena od 450 je ok, telo je zastarelo ali moze i dalje dobro da radi, taj 18-200 je dosta skup objektiv ali opticki bas nije sjajan.S obzirom da ti treba za drustvene mreze i web moze da ti zavrsi posao, a kad savladas materiju ici ces na bolju opremu. U svemu je najvaznije stanje opreme i koliko je presla snimaka. D300 ponekada daje cudan kolorit i tesko je izboriti se sa tim, pomaze ubacivanje kolor profila od D2x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovro Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Cena od 450 je ok, telo je zastarelo ali moze i dalje dobro da radi, taj 18-200 je dosta skup objektiv ali opticki bas nije sjajan.S obzirom da ti treba za drustvene mreze i web moze da ti zavrsi posao, a kad savladas materiju ici ces na bolju opremu. U svemu je najvaznije stanje opreme i koliko je presla snimaka. D300 ponekada daje cudan kolorit i tesko je izboriti se sa tim, pomaze ubacivanje kolor profila od D2x. Hvala na odgovoru, razmisljam ipak da uzmem nešto novo. Npr. http://www.canosa.com.hr/nikon-d3300-kit-a...947560/product/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dakz Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 Поздрав другари! Имам супер понуду која се што каже не одбија. Тиче се Canon 5D mark 3 уређаја уз који иде буквално целокупна опрема. Е сад оно што ме занима и мучи уједно јесте шта радити са мојим Nikon D5500 апаратом. Па сад ако ми неко може помоћи био бих захвалан. Занима ме коју цену могу тражити за њега? Дакле Nikon D5500, 18-140 kit lens 4000 окидања, 2х 64gb kartice, Hama статив, hama читач меморијске картице, vanguard торба.. Перфектно стање, домаћа гаранција још 16 месеци. Хвала унапред! Link to comment Share on other sites More sharing options...
majaapa Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 Pozdrav! Da li neko moze da mi kaze realnu cenu za Meyer-Optik Görlitz Trioplan 2.8/100mm? Hvala unapred :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DusaNS Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 Imam mogucnost da kupim d800 sa 8000 okidanja pod garancijom jos godinu dana za 750e (mozda i malo manje) cini mi se da je to vise nego dobra cena, sta vi mislite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artfocus Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 Možda je i ''previše dobra'' cena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DusaNS Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 Pa uporedjujuci sa drugim oglasima prilicno ispod cene. Nadam se iskreno da to prodaje ona baba iz Svajcarske sto ga drzi u original kutiji i nosi samo ponekad na pijacu :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivica Su Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 Za te pare ljudi prodaju D700 sa min. 100.000 okidanja :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
titani Posted January 15, 2017 Report Share Posted January 15, 2017 Molim za malu pomoć. Imam višak objektiv Nikkor 180mm 2.8 u mint stanju, pa me interesuje koliko se kreću kod nas. Već duže vreme pratim, ali nisam video da se prodaju pa ne mogu da odredim cenu. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f16 Posted January 16, 2017 Report Share Posted January 16, 2017 150-180e Link to comment Share on other sites More sharing options...
titani Posted January 16, 2017 Report Share Posted January 16, 2017 Hvala na odgovoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts