gspin Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Odluchio sam da pochnem drugi model iako ni stari nisam zavrshio jer vidim da na Galantu imam toliko greshaka da ne vredi ispravljati. Eto jedan redner. Ja sam extra zadovoljan, posto u odnosu na Galanta ovo izgleda vrhunski :D I wire
stane37 Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Ti si bas radan ovih dana :). Model sa meshsmoothom izgleda odlicno, ali mreza izgleda skoro pa uzasno. Posebno prednji deo, pun je trouglova i "nategnutih" vertexa (ne prate lepo liniju modela). Ako ces da prodajes model, onda se sve to mora ispraviti.
Dimke Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Jel si ti to stavio Ink paint za Wire?Elem samo model je dobar donekle (jer je donekle i prikazan :) ) ,posebno svaka chast na izboru modela. BTW guma na tochku ti je extra. poz
gspin Posted March 5, 2007 Author Report Posted March 5, 2007 Hmm chini mi se da mi fali jedan post ali ajde napisatju ponovo. Malo vishka vremena pa eto upload I da, znam da mi stabilizator losh ali mrzelo me da ga pravim detaljno :D
ddjikic Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 sve je ok samo je malo loshe renderovano musava ti slika i ima previshe noise uzmi neki drugi render
gspin Posted December 10, 2007 Author Report Posted December 10, 2007 eto nakon vise od pola godine ja se opet malo bacio na 3D. Necu otvarati novu temu jer ko zna kad cu opet stici da radim u maxu ali eto i ja da okacihm 'tuned' verziju. Sve u svemu vise sam se trudio da render izgleda sto realnije a manje oko spoilera i bumpera.
Recommended Posts