Jump to content

Recommended Posts

Posted

Odluchio sam da otvorim novu temu ovog automobila. Ovde sam neshto na brzinu uradio, nekih sat, sat i po, ali mislim da sam dobro pocheo. Bice mi veoma potrebna vasha pomoc zato shto mi je ovo prvi model automobila koji tuniram. Imam nekoliko pitanja:

1. Shta da radim sa krovom? Da stavim neki usisnik, ili da ga malo izmenim (i ovako je u redu)

2. Felne? Da pravim nove ili mogu i one stare da posluzhe?

3. Boja i vinil? Malo poznajem baratanje sa texturama (ustvari uopshte ne poznajem) Pa ako bi neko struchniji mogao to da mi pojasni...

Model ima nekoliko neravnina, ali je to zato shto sam zhurio.

1copykx6.th.jpg 89656598gn3.th.jpg

Hvala unapred

Posted
NICE! Bas je brutalan. Ne bih dodavao nista na krovu. Dodaj jos i neka bad ass svetla napred.

Do yaya. Bash sam i hteo da ga nazovem BRUTAL ili BEAST. Evo, stavio sam iste farove kao na obichnom (ali ovde mnooogo dobre chuche :) )

Josh malo pa cu da postujem slike

Posted

Dajte, bre ljudi, nemoguce je da niko nema ni komentar (chast izuzecima). Deset dana stoji tema a ja se dopisujem sam sa sobom.

31nj6.th.jpg 33lm1.th.jpg 35aa1.th.jpg

Posted

Dobro si ti to zbudzio, mislim na spojlere i ostala cudesa :) Sto se tice samog modela, malo mi bode oci na prvoj slici neujednaceni "shav" na limariji ispod svetla i leve trapne (valjda se tako zove), pri vrhu je malo siri. Ako to tako treba onda nista :)

Po meni mogao bi jos da ga "budzis", nalepi neke tribale ili neke zanimljive crteze, jos neki spojler "karbonizuj". Takodje boja je OK za stock varijantu ali za ovaj autic bi lepse izgledala neka varijanta prelivanja iz jedne u drugu boju u zavisnosti od ugla gledanja. Naravno to je moje licno misljenje sto ne znaci da tako i treba :)

Posted

Uh pa ne znam, kad sam radio auto (pre sto godina) farove sam radio tako sto sam trazio na netu auto delove za taj model (BMW) pa naskido par slika i izmodelovao.

Posted

Jeee!!! JUPI!!! neko je ostavio komentar.

Hvala na komentarima.

@galeb: Ok, hvala na kritikama (i pohvalama). Imam i neke boje koje se prelivaju, ali sam ovu stavio zbog brzine rendera. Popravicu i taj mali deo. U, stvari, meni se ceo far pomerio unazad (ili je sve sem fara krenulo unapred). Vec sam i ispravio.

@stane: Farovi: napravish neko postolje (poly), turbosmooth. Onda dva cilindra sa pet stranica i pretvorish u poly. Dolepish mu geosphere. Ova dva nishta ne treba da smoothujesh i nalepish im hrom.

Josh jednom hvala na komentarima

E, sad, jel zna neko kako da mu nalepim tribale ili crtezhe?

Posted

Ok... promenicu farbu, ali se meni ova mnooogo svidja, neznam zashto. Uradicu neku tamno crvenu pearl boju sa nekim skull tribalima. Shta da radim sa felnama, kako mu chuche ove ili da mu turam neke new. I kako vam se svidja spoiler (ili spojler).

Posted

Na ovom automobilu ti nishta ne treba, nemoj ni da menjash boju, samo mu dodaj par sponzorskih nalepnica i to bi bilo sve... Odlichan rad, bash mi se svidja!

Posted

@Bzduva: Hvala na komentarima. U pravu si za bodu, nishta joj ne fali. Stavicu neke nalepnice kad budem izgrebao malo vremena.

@MC KILLER: I tebi hvala na komentarima. Btw, mislim da mi je stock gotova!!

Josh jednom hvala na komentarima

P.S. E, pa ja nisam ni postavio nove rendere stock verzije. OK, postavicu ih kada budem postavio i tune.