mix Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Odluchio sam da otvorim novu temu ovog automobila. Ovde sam neshto na brzinu uradio, nekih sat, sat i po, ali mislim da sam dobro pocheo. Bice mi veoma potrebna vasha pomoc zato shto mi je ovo prvi model automobila koji tuniram. Imam nekoliko pitanja: 1. Shta da radim sa krovom? Da stavim neki usisnik, ili da ga malo izmenim (i ovako je u redu) 2. Felne? Da pravim nove ili mogu i one stare da posluzhe? 3. Boja i vinil? Malo poznajem baratanje sa texturama (ustvari uopshte ne poznajem) Pa ako bi neko struchniji mogao to da mi pojasni... Model ima nekoliko neravnina, ali je to zato shto sam zhurio. Hvala unapred
mix Posted February 17, 2007 Author Report Posted February 17, 2007 Evo, popravio sam malo model i dodao carpaint. Uradio sam nekoliko test rendera:
stane37 Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 NICE! Bas je brutalan. Ne bih dodavao nista na krovu. Dodaj jos i neka bad ass svetla napred.
mix Posted February 17, 2007 Author Report Posted February 17, 2007 NICE! Bas je brutalan. Ne bih dodavao nista na krovu. Dodaj jos i neka bad ass svetla napred. Do yaya. Bash sam i hteo da ga nazovem BRUTAL ili BEAST. Evo, stavio sam iste farove kao na obichnom (ali ovde mnooogo dobre chuche :) ) Josh malo pa cu da postujem slike
mix Posted February 24, 2007 Author Report Posted February 24, 2007 Dajte, bre ljudi, nemoguce je da niko nema ni komentar (chast izuzecima). Deset dana stoji tema a ja se dopisujem sam sa sobom.
galeb Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Dobro si ti to zbudzio, mislim na spojlere i ostala cudesa :) Sto se tice samog modela, malo mi bode oci na prvoj slici neujednaceni "shav" na limariji ispod svetla i leve trapne (valjda se tako zove), pri vrhu je malo siri. Ako to tako treba onda nista :) Po meni mogao bi jos da ga "budzis", nalepi neke tribale ili neke zanimljive crteze, jos neki spojler "karbonizuj". Takodje boja je OK za stock varijantu ali za ovaj autic bi lepse izgledala neka varijanta prelivanja iz jedne u drugu boju u zavisnosti od ugla gledanja. Naravno to je moje licno misljenje sto ne znaci da tako i treba :)
galeb Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Uh pa ne znam, kad sam radio auto (pre sto godina) farove sam radio tako sto sam trazio na netu auto delove za taj model (BMW) pa naskido par slika i izmodelovao.
stane37 Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Meni jedino to pravi problem, a bez toga ne mogu da zavrshim moj model.
mix Posted February 24, 2007 Author Report Posted February 24, 2007 Jeee!!! JUPI!!! neko je ostavio komentar. Hvala na komentarima. @galeb: Ok, hvala na kritikama (i pohvalama). Imam i neke boje koje se prelivaju, ali sam ovu stavio zbog brzine rendera. Popravicu i taj mali deo. U, stvari, meni se ceo far pomerio unazad (ili je sve sem fara krenulo unapred). Vec sam i ispravio. @stane: Farovi: napravish neko postolje (poly), turbosmooth. Onda dva cilindra sa pet stranica i pretvorish u poly. Dolepish mu geosphere. Ova dva nishta ne treba da smoothujesh i nalepish im hrom. Josh jednom hvala na komentarima E, sad, jel zna neko kako da mu nalepim tribale ili crtezhe?
DYNABLASTER Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 dobar ti ovaj BeasTT iliti BruTTus,al bi ga ja spustio do panja
stane37 Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 I promeni mu farbu! Ova deluje suvise blago, mirno. Pobogu, cak i moj ima opasniju farbu :D
mix Posted February 26, 2007 Author Report Posted February 26, 2007 Ok... promenicu farbu, ali se meni ova mnooogo svidja, neznam zashto. Uradicu neku tamno crvenu pearl boju sa nekim skull tribalima. Shta da radim sa felnama, kako mu chuche ove ili da mu turam neke new. I kako vam se svidja spoiler (ili spojler).
Bzuva Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 Na ovom automobilu ti nishta ne treba, nemoj ni da menjash boju, samo mu dodaj par sponzorskih nalepnica i to bi bilo sve... Odlichan rad, bash mi se svidja!
MC KILLER Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 maestro , sto prvo ne napravis stock verziju kako treba pa onda radish tune ... dobro izgleda i ovaj ali malo su povrshine kao izudarane ....
mix Posted March 4, 2007 Author Report Posted March 4, 2007 @Bzduva: Hvala na komentarima. U pravu si za bodu, nishta joj ne fali. Stavicu neke nalepnice kad budem izgrebao malo vremena. @MC KILLER: I tebi hvala na komentarima. Btw, mislim da mi je stock gotova!! Josh jednom hvala na komentarima P.S. E, pa ja nisam ni postavio nove rendere stock verzije. OK, postavicu ih kada budem postavio i tune.
Recommended Posts