soul Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 Pozdrav svima!Nije vas dugo bilo na sceni uradio sam neke scene,vježbao animirati trčanje i tako to, pa eto da vam pokažem rad na stranici http://users.teol.net/~lneno/animacije.htm bjekstvo2 (1.5 mb) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thinker Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 animacija je preterano tamna, a posto je suncan dan nista ne vidim na monitoru. u svakom slucaju razmisli da exportujes sve u neki drugi format posto wmv ponekad baguje a i meni se nesto cudno desava, animacija se prekine na pola timeline-a... komentari veceras. ---------------dopuna : 9:19 ----------- prijatelju nista ti se ovde ne vidi.. evo digao sam brightness na 10000 da bi nazreo nesto... moze to osvetljenje malo bolje. a mozes i da post-ujes samo preview iz softvera, za komentar animacije nije bitan render, texture itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Che che Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Ovo je tutorijal scena iz Endorfina... I jeste uzasno tamno, kamera skace iz scene u scenu i izgleda totalno ne povezano... Ne mogu da skinem prvu animaciju... Karakter skace sa velike visine... i kad padne kao da padne na kolena, ali ne dodirne zemlju, a onda kao da nastavlja da skace (u stvaru u endorfinu padne na grudi) a onda odjednom dalje trci... Druga scena odjednom skoci (kao da je nagli zoom)... sve vreme ti u donjem desnom coshku broji frjmove... Svejedno dobrodoshao.... :D nadam se da cesh dati josh detalja o sceni pa ce mo te kritikovati dalje i savetovati kako da se poboljshash... i nadam se da ce ti pomoci... Dobrodoshao.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul Posted May 29, 2005 Author Report Share Posted May 29, 2005 Pozdrav! Tačno na danjskom svjetlu se slabo vidi,možda zato što sam uglavnom radio noću bez svjetla pa nisam ni uočio kako se slabo vidi.Nisam radio po tutorialu iz Endorfina,prvo sam napravio lik da trči,pa sam posle onako šta mi je padalo na pamet dodavao,svega 7 scena te ih u movie makeru snimio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts