slavke Posted March 21, 2009 Author Report Posted March 21, 2009 eve ga sjedalo, samo brzi render bez materijala.
moonlight Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 covece ... ti si moj idol. Skoro sam poceo da ucim 3dmax ... jedva casu napravim, a ovo kad sam video ... pozlilo mi :)
marinfall27 Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 zna li netko kako mogu s neta skinut 3dmax a da ne platim (free download)
Che che Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 zna li netko kako mogu s neta skinut 3dmax a da ne platim (free download) :D Mislim da znaju svi.. ali niko nece to ovde da ti kaze... pravila foruma...
Abishai Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Slabo posecujem ovaj deo foruma, ali model ti je odlican. Ajde ako te ne mrzi, baci zicu enterijera.
boraj Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 QL, dobro izgleda, narocito enterijer. Sto se tice exterijera uvidjam par problema: 1 Radijusi na ivicama svetala i stopaljki (premali su) 2 Talasaju ti refleksije na vratima Ovaj drugi problem je ono sto stvarno ume da zeza. Ko god je ikada radio auto, jasno mu je o cemu pricam. Elem, potrudi se oko toga, steta je da imas nesavrsenu limariju na ovako dobrom modelu. Znam da je zeznuto ali vredi se pomuciti. Bora Jurisic
slavke Posted April 24, 2009 Author Report Posted April 24, 2009 hvala na pohvalama. Evo zavrsio sam i zadnja vrata.
WhiteMan Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Extra rad.. Nisam pre zapazio ovu temu, ali modeling je za 5+ :P
slavke Posted July 5, 2009 Author Report Posted July 5, 2009 jos malo pa gotov enterier, sjedala su pri kraju.
RIPKID Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 @ Slavke Odlicno! Odakle si pribavio reference/bleprintove?
Z1000 Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 Ne zalazim u ovaj deo, ali me je privukao naslov teme posto mnogo volem automobile i moram priznati da je savrseno!
slavke Posted July 8, 2009 Author Report Posted July 8, 2009 @ Slavke Odlicno! Odakle si pribavio reference/bleprintove? Davno sam zapoceo ovaj rad pa se ni ne sjecam. Mislim da je smcars.net a reference sam poskido gdje stignem ali su mi dosta pomogli linkovi za prodaju auta pa cak i ebay. Ljudi koji prodaju auta zakace slike od enterijera jedina mana je sto im kvalitet nije bas najbolji.
mix Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 Verovatno ih je image hosting server izbrisao posle 2 godine koliko vise ovde...
sergio3d Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 Pa da, vrlo moguce ... :) jbg. nisam obracao paznju na datum :huh: :)
slavke Posted September 18, 2010 Author Report Posted September 18, 2010 domain mi je puko pa treba da ga vrnem uskoro. Auto nazalost jos nije zavrseno...
slavke Posted October 28, 2010 Author Report Posted October 28, 2010 evo konacno sam zavrsio i enterier. Mozda jos okacim posle par rendera posle nekog igranja sa opcijama ali u sustini auto je gotovo.
Abishai Posted October 28, 2010 Report Posted October 28, 2010 Lepo izgleda i odlicni su renderi. Svidja mi se sto si i svaki detalj radio i ja patim od toga :)
slavke Posted October 28, 2010 Author Report Posted October 28, 2010 detalji su me iscrpili ali se isplatilo na kraju po mom misljenju.
LuckyBug Posted October 28, 2010 Report Posted October 28, 2010 Super rad, znas sta mi samo bode oci, toliko detalja ima na svim mestima a brisaci nekako izgledaju nedovrseni, mozda gresim, nisam gledao skoro bas s4, ali mi se cini da brisaci imaju malcice vise detalja. Inace svaka cast na trudu i istrajnosti, postavi ove zavrsene rendere i u glavnu sekciju jer ovde retko ko svraca.
MIODRUG Posted October 28, 2010 Report Posted October 28, 2010 Kao zagriženi ljubitelj automobila, mogu samo da ti kažem - svaka čast. Mala ispravka u vezi pogona... verzija iz 2005. ima V8 atmosferski motor, (4.2) bez turbo punjača Možda u ovoj formi natpis na tablici S4.2 V8 Inače, moj omiljeni je stari RS2 sa poršeovim motorom :D
slavke Posted October 28, 2010 Author Report Posted October 28, 2010 Kao zagriženi ljubitelj automobila, mogu samo da ti kažem - svaka čast. Mala ispravka u vezi pogona... verzija iz 2005. ima V8 atmosferski motor, (4.2) bez turbo punjača Možda u ovoj formi natpis na tablici S4.2 V8 Inače, moj omiljeni je stari RS2 sa poršeovim motorom :D znam da je V8 nego sam trazio interesantne tablice da pasuju i jedino sam ovo nasao.
Recommended Posts