Jump to content

postoji li..

urkozamanje
 Share

Recommended Posts

postoji li neki softvercic koji moze sledece:

imam gomilu nekih fontova koje ne zelim sve da instaliram. zelim. npr. da ih sve raspakujem u neki dir i onda (po mogucstvu) ukucam zeljeni deo texta (rec, dve) koje zelim da ispise. kao sto to mogu recimo acdsee-em, da furam kroz dir gore dole i gledam fontove (mada on ispisuje default "font"). nije frka to raditi acdsee-em, ali mi pade na pamet da postoji neka specijalizovana varijanta.

I ja za brzi pregled fontova koristim AMP Font Viewer, portabilnu verziju, za koju nije potrebna instalacija. Program je izuzetno mali (oko 1 MB) i omogućava pregled instaliranih i ne instaliranih fontova (TTF, Type 1 i OTF). Takođe je moguće zadati tekst koji će biti ispisan izabranim fontom u posebnom prozoru za brzi pregled. Moja preporuka.

.

I ja za brzi pregled fontova koristim AMP Font Viewer, portabilnu verziju, za koju nije potrebna instalacija. Program je izuzetno mali (oko 1 MB) i omogućava pregled instaliranih i ne instaliranih fontova (TTF, Type 1 i OTF). Takođe je moguće zadati tekst koji će biti ispisan izabranim fontom u posebnom prozoru za brzi pregled. Moja preporuka.

.

Takodje

• 3 weeks later...

Ја сам користио X-fonter, али се он баговао из мени неразумљивих разлога - после пар стартовања почињао је да приказује све фонтове као Аријал. Зато сам прешао на FontExpert који је феноменалан, уз само једну ману - не приказује фонтове из подфолдера у неком фолдеру. Прилично нервира.

• 1 month later...