doomster Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 У четвртак, 28. децембра, сви зонаши добре воље окупљају се у 18.00 сати у ресторану Старо здање (Трг Марије Трандафил 1, код Матице српске) на вечери ради дружења и подизања тензије пред Нову годину. Молим заинтересоване чланове да своје присуство потврде овде. Лудило... П. С. Неће бити пакетића нити Деда Мраза. Ко хоће, може повести своју девојку, жену, швалерку, момка, ванземаљца...
SaNa Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 LOODILO!!! Stiže vanzemaljska ekipica :D
doomster Posted December 26, 2006 Author Report Posted December 26, 2006 К'о запета пушка... Лудило...
panemoj Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 KRALJEVI STE ! ! :) :) loodilo . . .
anactor Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Ja ne potvrđujem ništa da ne bude posle da opet nešto ispaljujem. Imam dosta da radim za petak za fax jer se predaju neki projekti (razlog zbog kojeg sinoć nisam bio u Gusanu i zbog kojeg sad ležem), pa iskreno ne znam da li ću moći i ovo da ukombinujem! Ideja mi zvuči prelepo i zaista bi mi bilo krivo da ovo propustim. Jel to baš definitivno dogovoren četvrtak? Mislim, radni dan je. Eto, ja imam da crtam, kontam da će neko u petak na posao, poslednje pripreme pred NG dok su radni dani i dok rade butici... Pala mi je na pamet subota :huh:? Do tad - ko se spremio za NG, spremio se. Ne verujem da će neko nešto raditi u subotu. Ne bih sad da stvaram pometnju. Samo sam dao predlog pa vas molim da odgovorite šta mislite o tome. Nadam se da ću prisustvovati u KOJOJ GOD varijanti.
VladaM Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 У четвртак, 28. децембра, сви зонаши добре воље окупљају се у 18.00 сати у ресторану Старо здање (Трг Марије Трандафил 1, код Матице српске) на вечери ради дружења и подизања тензије пред Нову годину. Молим заинтересоване чланове да своје присуство потврде овде. Лудило... П. С. Неће бити пакетића нити Деда Мраза. Ко хоће, може повести своју девојку, жену, швалерку, момка, ванземаљца... Nema teorije da dodjem, samo da pitam je li to onaj restoran gde si nas vodio na rucak? Ukoliko jeste, restoran je sjajan, iskreno ga preporucujem. U svakom slucaju, lep provod Novosadisti. :)
Deda Bole Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Ja ne potvrđujem ništa da ne bude posle da opet nešto ispaljujem. Imam dosta da radim za petak za fax jer se predaju neki projekti (razlog zbog kojeg sinoć nisam bio u Gusanu i zbog kojeg sad ležem), pa iskreno ne znam da li ću moći i ovo da ukombinujem! Ideja mi zvuči prelepo i zaista bi mi bilo krivo da ovo propustim. Jel to baš definitivno dogovoren četvrtak? Mislim, radni dan je. Eto, ja imam da crtam, kontam da će neko u petak na posao, poslednje pripreme pred NG dok su radni dani i dok rade butici... Pala mi je na pamet subota :huh:? Do tad - ko se spremio za NG, spremio se. Ne verujem da će neko nešto raditi u subotu. Ne bih sad da stvaram pometnju. Samo sam dao predlog pa vas molim da odgovorite šta mislite o tome. Nadam se da ću prisustvovati u KOJOJ GOD varijanti. Em Doomster radi i u petak, em i ja radim u petak, a em su se i vanzemaljci najavili, prema tome, nemoj da unosiš pometnju .. Četvrtak je, 18h je .. a ko mora kući ranije (pada mi na pamet jedan Deda), taj će i kući otići ranije .. Daklen .. Ludilo .. B.
doomster Posted December 27, 2006 Author Report Posted December 27, 2006 Jel to baš definitivno dogovoren četvrtak? Не, није. Оно горе што пише не мора ништа да значи, а кад не значи ништа, то значи да је ипак значајно значило свим значкама и знацима који су икад означавали нешто било четвртком било којим другим даном који некоме нешто значи са свим својим значењима.
Deda Bole Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Dobro sam ja rekao .. ludilo .. ništa od ovog Doomsterovog nisam shvatio .. ludilo .. B.
doomster Posted December 27, 2006 Author Report Posted December 27, 2006 ništa od ovog Doomsterovog nisam shvatio Битно је да је Немања схватио... :lol: Хајде, људи!
Dr Bouz Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Не, није. Оно горе што пише не мора ништа да значи, а кад не значи ништа, то значи да је ипак значајно значило свим значкама и знацима који су икад означавали нешто било четвртком било којим другим даном који некоме нешто значи са свим својим значењима. ja mislio da kad je neko lj-kra iz srpskog jezika, onda ga sve razumes. (napominjem da jako dobro citam cirilicu :lol: ) kad je deadline da za dojavu?
doomster Posted December 27, 2006 Author Report Posted December 27, 2006 kad je deadline da za dojavu? Јуче :P
AtilaS Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Prijavljujem se na listu ... dupla porcija za jednu osobu :)
leonardo Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 ne smem ništa da kažem. obruk'o se što nisam bio na okupaciji Gusana. Ali ...
ndejan Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Moze li neka mapa gde se restoran nalazi? A veceras javim da li dolazim ali verovatno dolazim :)
doomster Posted December 27, 2006 Author Report Posted December 27, 2006 Moze li neka mapa gde se restoran nalazi? A veceras javim da li dolazim ali verovatno dolazim :) Мени је компликовано сад да то радим, ако неко може, нека уради. У суштини је лако наћи. Од краја Змај Јовине кренеш (пешке, наравно) лево к Саборној цркви, онда право Пашићевом до Матице српске. Ту је Трг Марије Трандафил, с леве стране је угоститељска школа, у чијем се подруму налази ресторан Старо здање. Има табла с натписом.
Deda Bole Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 (edited) Evo manje mape, uz, obećavam, jako malo priče .. Ipak, i za one koji znaju Novi Sad, kopa se u Miletićevoj ulici, pa ja preporučujem, za one van NSa, rutu kroz Episkopa Visariona (Visarionova) CKP2 , skroz pravo do Skerlićeve s leve strane, CKP1, pa Skerlićevom pravo do manjeg ukrštanja s Pašićevom CKP0, gde idete desno .. Vrlo brzo dolazite do Matice Srpske s desne strane, a sam restoran je tu s leve strane. Tu ima i parking, plava zona, imate na tabli broj mobilnog ( za Dr. Bouza). U ovom delu grada su jednosmerne ulice, koje ja ne poznajem dobro, pa zato i opisujem rutu koju poznajem . Ako neko bolje zna, samo napred. Još jednom, zaboravite na dolaženje preko Miletićeve, niti planirajte parking na Trifkovićevom trgu .. B. EDIT: skinuta mapa Edited December 28, 2006 by Boki
anactor Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Znači, ništa od sabata. Pa dobro. Jel kasno da javim do kraja dana? Ako budem dolazio, trebaće mi 2 mesta.
Abdee Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Jel kasno da javim do kraja dana? Kasno je... Ko zna sta ce sve da se desi do kraja dana... Vidis kakva je situacija u svetu...
ndejan Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Hvala za mapu i instrukcije kako doci i kuda ne ici. Vidimo se sutra, rezervisem jedno mesto. I ako bi mi neko hteo poslati na PM broj mobilnog a da dolazi sigurno u slucaju da ne nadjem :) Hvala!
anactor Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Čvoroviću, zayebavaš malo, a? :D Evo, iskombinovao sam nešto za sutra i ... "Danas kada postajem pionir, svečano POTVRĐUJEM da ću sutra doći na Tajnu večeru i da želim da rezervišem 2 mesta" OK?
Photodjo Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Parkirajte se bilo gdje u centru i dodjite pjeske Zmaj Jovinom i Pasicevom kako je Doomster rekao. Ako budete isli ovim ulicicama sto je Boki rekao,izgubicete se sigurno :D...
Recommended Posts