bvlada Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 Poshto je ovo moj prvi post na ovom forumu, da se predstavim sa dva rada: http://img237.imageshack.us/img237/2517/14hc8.jpg http://img240.imageshack.us/img240/7933/9markzv0.jpg Trenutno radim porshea, necu bash imati mnogo vremena ali nadam se da nece drugo trajati. Evo jedne slike za pocetak: http://img359.imageshack.us/img359/663/1tn1.jpg i wire ( sa jos jednim svetlom ): http://img168.imageshack.us/img168/6585/1wiredc0.jpg
bvlada Posted December 23, 2006 Author Report Posted December 23, 2006 Evo ga mali update, nadam se pocinje da lichi:
[vlada] Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 dobar je pogotovo kad ga budes zavrsio i uradis materijale. Lepo ti ide. Na ovoj slici sa leve strane imas malo udubljenje kod fara vidi da to popravis da ima meksi prelaz. pozdrav!
bvlada Posted March 7, 2007 Author Report Posted March 7, 2007 evo negde sam na 50 %, plus-minus : zanima me da li neko zaista koristi Advanced Brazil Car Shader?, jer mi se chini da se bolji rezultati postizu sa Basic-om
[vlada] Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 ja koristim Advanced Brazil Car Shader za sve automobile jer izgleda najprirodnije, ali dobro kako za koga. Lepo ti ide, samo mnogo si ga zatamnio kao da pokusavas da prikrijes greske ;) Malo izostri branik i daj neku svetliju boju da se lepo vide linije automobila. Pozdrav!
bvlada Posted March 7, 2007 Author Report Posted March 7, 2007 stvarno tako ispada mada ne namerno, porse samo crn valja :) gresaka ima naravno, ali trenutno ne znam kako da ih resim evo varijante za devojcice: izgleda da je bolje praviti iz jednog dela pa posle izsecati, ja sam pravio iz vise delova, pa ne mogu prelaze bas najbolje da uskladim hvala na kritici, sledeci render za par nedelja (ispiti) pozzdrav
dlccar Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Hmmm... nije loše, nije loše... Mada vidim neke greščice u materjalizaciji, ali to će se polako i usput sređivati... Posebne pohvale što modeluješ Porsche.. posle svih onih BMW-a, Audi-ja i sl. konačno se neko setio da modeluje istinsku legendu auto-industrije... Nego pitanje... Zašto 996, što ne 997!? :rolleyes: POZ!
bvlada Posted April 7, 2007 Author Report Posted April 7, 2007 konacno sam zadovoljan felnom, evo slikice: i guma: posto sam presao na Vray, trebau mi neki saveti za render: kako najbolje postaviti sampler (i koji), posto nemam bas vremena da ucim sve opcije , znaci ako ima neko "brze" resenje bio bih zahvalan, zatim GI i tako to, znaci samo neki savet na brzinu? poz
[vlada] Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 uuu moram ti reci da je felna je*eno dobra :)) dakle svaka cast, za dizajn, ako je tvoj.... Guma bi mogla malo da bude veca, za koji cm, ali dobro videcemo kada bude legla na auto.
Erlik Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Bolesna felna... mislim u pozitivnom smislu :)
beli.pastuv Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 stvarno j$B$no dobra felna, svaka cas! Ajde usreci nas gamad sa wire-om! Ne bi bilo lose da malo smanjis sjaj na gumi, deluje nekako negumasto :D
Erlik Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Vidim da nemaš klješta a imaš disk od kočnice. Pretpostavljam da ćeš to tek da uradiš... bez njih nema smisla.
bvlada Posted April 11, 2007 Author Report Posted April 11, 2007 hvala na komentarima! evo ga wire: znam da mi je guma malo preblematicna, em sto ne lezi dobro,i materijal joj je samo standard sa crnim difusom :) , videcu , mozda i kocnicu i da, pravio sam je onako "iz glave" poZ
bvlada Posted April 14, 2007 Author Report Posted April 14, 2007 gooootooooovooo!!! :) i posto sam vec poceo, evo i verzije za devojcice :) :
Black Arrow Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 Evo jedan instant odgovor za manje od minuta... Mislim da je model jako lep,ali sem crne boje meni ni jedna ne dolazi u obzir (makar bilo i za curice).Meni su materijali jos uvek malo cudni,onako jako sljaste,ali to je ipak Porsha :D Ipak je 4 minuta,ali bio sam blizu :D
bvlada Posted April 14, 2007 Author Report Posted April 14, 2007 hvala! kao sto sam gore i ja rekao : porse samo crn valja :)
=STEFAN= Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Aj mu osvetli stakla ako smes, ajde... :) Ej super je i felne su ti isto extra, evo i ja vec neko vreme radim porsche-a, al sam doso do enterijera pa me mrzi da ga zavrsavam. Al evo bas cu poceti danas. PozZ
Recommended Posts