konstrict Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Ma Axiom Pro je mnogo skuplji... i to najviše (možda i samo) zbog automap funkcije. Koja nije uopšte neophodna stvar, a ako radiš u Abelton-u na primer, mislim i da je prilično izlišna. Kad vam trebaju orjentacione cene, najbolje da gledate thomann.de - to je inače preporuka jednog od prodavaca u Artistu. Mada ume da bude skuplje kod nas, naravno, a desi se čak i jeftinije ponekad.
boric Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Џи: Пре бих ишао са Фокусрајтом, али и тај Аудиофајл верујем да ће бити у реду. ;) поз.
Jee Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Gledam i ja sada... Bolje dati malo vishe para i biti miran na duge staze.
TicTac Posted July 31, 2010 Report Posted July 31, 2010 Pozdrav vidim da ovdje ima strucnjaka za ove stvari iz svijeta muzike imao bih jedno pitanje za vas buduci da sam laik sto se tice ovih stvari, zelim snimiti svoj glas koji cu koristiti u nekim animacijama bez dodavanja muzike nego samo glas al mi je potreban dobar kvalitet, u prilog tome nabavio sam sljedecu opremu: Microfon, Behringer Studio Condenser Microphone C-3 Karticu, M-Audio Fast Track II e sad te uradaje spojit cu na laptop DELL inspirion ali nemogu da instaliram ovaj softver koji je dosao uz karticu pa sam nabavio audition 3 mene insteresuje kakve postavke i koji softwer da koristim kako bi dobio najbolji kvalitet snimljenog glasa i koji efekat ili koju vrstu eha da odaberem? postoje li neki standardi za snimanje glasa ono kao kad cujemo glas reklame na tv i sl. mislim na postavke ako sam se dobro izrazio hvala!
Recommended Posts