miamia Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 Korisnicko ime mi je "panemoj", ovaj nalog (miamia)sam upravo otvorio jer ne mogu da se ceo dan logujem i dobijam ovo obavestenje . . . A, u listi aktivnih korisnika sam prijavljen, iako ne mogu da pristupim ni sa IE7, OPEROM, FIREFOX2.0. Molim da me izvestite na ovaj nalog, a ako i kad resite problem ovaj isti obrisete. Hvala.
Trunks Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 Svesni smo te greške, radi se na tome. Edit: u međuvremenu, pokušaj opet.
miamia Posted December 9, 2006 Author Report Posted December 9, 2006 Da li u tom slucaju mogu sa ovog naloga da pregledam teme koje me interesuju, bez komentara, cisto zbog duplih naloga, zabluda itd . . .? edit: Radi, brisi nalog :) :) :)
simbatam Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 Identican slucaj, identicna poruka, kukao Truksu, reseno (samo da udje u zapisnik :) ) Hvala za izuzetno brzu reakciju!
Trunks Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 Nema na čemu, hvala vama na razumevanju. :)
miamia Posted May 11, 2008 Author Report Posted May 11, 2008 I opet se ponavlja ista prica... :) p.s. ...ceo dan...
shonetow Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 E, ja isto imam neki problem sa Firefox-om. Ne mogu da se ulogujem preko njega. Ovo pišem preko Opere. Unesem un i pw i on me obavesti "Sada ste prijavljeni kao Shonetow" i onda prebaci na index, a ja izlogovan! :blink:
KizaTheDeath2 Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 I meni se ceo dan desava ista greska :( Zato sam otvorio novi acc. Inace, nick mi je KizaTheDeath (moze se pretpostaviti :D). Trunks, da li mozes da mi vidis u cemu je jos uvek problem? Pozdrav!
Trunks Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 Pao je server a ja nisam bio kući za vikend pa ne znam šta se sve desilo. U svakom slučaju, nema potrebe da otvarate duple naloge, to će biti brisano ubuduće.
KizaTheDeath Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 E super, sad je sve u redu :) Malo je bila frka/panika, pa su iz tog razloga otvoreni novi nalozi (koji naravno, sada kada radi, mogu da se brisu). Thnx :) Pozdrav!
Jee Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 E, ja isto imam neki problem sa Firefox-om. Ne mogu da se ulogujem preko njega. Ovo pišem preko Opere. Unesem un i pw i on me obavesti "Sada ste prijavljeni kao Shonetow" i onda prebaci na index, a ja izlogovan! :blink: imao sam i ja isti problem sa firefoxom i znam da je problem pravila neka extenzija. mislim da je imageshack toolbar bio u pitanju.
|!| Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 imao sam i ja isti problem sa firefoxom i znam da je problem pravila neka extenzija. mislim da je imageshack toolbar bio u pitanju. Jeste, imageshack je u pitanju, i ja sam isto ima problema sa tim
Highlander Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Nemam baš isti problem kao prethodni članovi, ali je vrlo sličan nazivu teme, pa rekoh da ne otvaram novu. Naime, DZ nikako da upamti da sam ulogovan, nego svaki put kada se vratim, tj. kad se opet konektujem i otvorim stranu, moram da kucam un i pass. Čekirao sam i "zapamti me", ali i dalje je isto. Mislim, i nije to neki problem, ali bi bilo dobro kad ne bih gubio vreme na taj način. ;) Kontam da je verovatno u pitanju nešto sa kukijima...
deus&machina Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 ... DZ nikako da upamti da sam ulogovan, nego svaki put kada se vratim ... Kontam da je verovatno u pitanju nešto sa kukijima... Eto pitanja i odgovora zajedno. Browswer ti mora biti nasetovan da pamti i pamti sve kukije da vi bio logovan kad god otvoriš forum.
Highlander Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Koristim FF3, btw, i u opcijama mi je štiklirano Accept cookies from sites i Accept third-party cookies. Ali, evo opet, ista stvar... :huh:
deus&machina Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 ... štiklirano Accept cookies from sites i Accept third-party cookies. ... Keep until: they expire!
Highlander Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 ... Keep until: they expire! Naravno... :huh:
Trunks Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Da nemaš možda imageshack ili sličan toolbar instaliran?
Highlander Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Ne. Nemam čak nijednu FF ekstenziju trenutno...
zmaj Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 Da nemaš možda imageshack ili sličan toolbar instaliran? Jel ima neki pravni lek za logovanje na DZ iz fajerfoksa? Nešto mi ne uspeva iako sam obrisao malopre kukije. Da, imam imageshack tulbar.
Recommended Posts