Jump to content

Recommended Posts

Posted

Korisnicko ime mi je "panemoj", ovaj nalog (miamia)sam upravo otvorio jer ne mogu da se ceo dan logujem i dobijam ovo obavestenje . . .

A, u listi aktivnih korisnika sam prijavljen, iako ne mogu da pristupim ni sa IE7, OPEROM, FIREFOX2.0.

Molim da me izvestite na ovaj nalog, a ako i kad resite problem ovaj isti obrisete.

Hvala.

post-7862-1165686471.jpg

Posted

Da li u tom slucaju mogu sa ovog naloga da pregledam teme koje me interesuju, bez komentara, cisto zbog duplih naloga, zabluda itd . . .?

edit:

Radi, brisi nalog :) :) :)

• 1 year later...
Posted

E, ja isto imam neki problem sa Firefox-om. Ne mogu da se ulogujem preko njega. Ovo pišem preko Opere.

Unesem un i pw i on me obavesti "Sada ste prijavljeni kao Shonetow" i onda prebaci na index, a ja izlogovan! :blink:

Posted

I meni se ceo dan desava ista greska :( Zato sam otvorio novi acc. Inace, nick mi je KizaTheDeath (moze se pretpostaviti :D). Trunks, da li mozes da mi vidis u cemu je jos uvek problem?

Pozdrav! MrBigJump.gif

Posted

Pao je server a ja nisam bio kući za vikend pa ne znam šta se sve desilo. U svakom slučaju, nema potrebe da otvarate duple naloge, to će biti brisano ubuduće.

Posted
E, ja isto imam neki problem sa Firefox-om. Ne mogu da se ulogujem preko njega. Ovo pišem preko Opere.

Unesem un i pw i on me obavesti "Sada ste prijavljeni kao Shonetow" i onda prebaci na index, a ja izlogovan! :blink:

imao sam i ja isti problem sa firefoxom i znam da je problem pravila neka extenzija. mislim da je imageshack toolbar bio u pitanju.

Posted
imao sam i ja isti problem sa firefoxom i znam da je problem pravila neka extenzija. mislim da je imageshack toolbar bio u pitanju.

Jeste, imageshack je u pitanju, i ja sam isto ima problema sa tim

• 3 months later...
Posted

Nemam baš isti problem kao prethodni članovi, ali je vrlo sličan nazivu teme, pa rekoh da ne otvaram novu. Naime, DZ nikako da upamti da sam ulogovan, nego svaki put kada se vratim, tj. kad se opet konektujem i otvorim stranu, moram da kucam un i pass. Čekirao sam i "zapamti me", ali i dalje je isto. Mislim, i nije to neki problem, ali bi bilo dobro kad ne bih gubio vreme na taj način. ;)

Kontam da je verovatno u pitanju nešto sa kukijima...

Posted
... DZ nikako da upamti da sam ulogovan, nego svaki put kada se vratim ... Kontam da je verovatno u pitanju nešto sa kukijima...

Eto pitanja i odgovora zajedno. Browswer ti mora biti nasetovan da pamti i pamti sve kukije da vi bio logovan kad god otvoriš forum.

• 1 year later...
Posted
Da nemaš možda imageshack ili sličan toolbar instaliran?

Jel ima neki pravni lek za logovanje na DZ iz fajerfoksa? Nešto mi ne uspeva iako sam obrisao malopre kukije.

Da, imam imageshack tulbar.