daniloxl Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 lepo lepo...bitno je da se radi...a gnomoni nas ubise kao sirocice...gledam digital sets barem jednom dnevno kao nekad sport bilija... Smajky postuj neke animacije da utolimo radoznalost ko je dokle otisao, evo i ja cu baciti neke da malo komentarisemo...i onako nemam pametnija posla u momentima pauze...evo pre neki dan sednem da iskusam jedan blentav hod...par sati rada pa ostao mali sec na 2,5. koraku, sake mozda jos uvek plutaju previse ali me zanima neka ideja kojom se uz malo detalja pravi neko blentavo stanje tela pri hodu...da li da vrcne kukom? ali nije mi to to...mozda je u ramenima tajna...ne bih da bude preterano blentavo, nego kao normalno blentavo... eto komentari su dobrodosli... P.S. za kompletan model i rig zasluzan mandrake...postovanje !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thinker Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 e pa ovo sad vec treba da stoji u animaciji, a ne u caskanju :)) no, dobar je hod poprilicno, ima karakter, ono sto mi smeta je sto previse 'zabada' telom kad nagazi na nogu to treba malo da se izshmirgla :)) drugo, glava nema anticipaciju, ne mozes samo tako da je 'zip' na stranu. k'o robot je. cool su brzi pokreti ali uz antcp.. stopalima fali jos jedna kost odnosno ne savijaju se prsti a trebalo bi posebno kod ovakve vrste hoda kakvu si napravio, kad izbaci nogu, prsti treba da se saviju na gore... sto se blentavosti tice probaj blago da mu savijes kicmu.. ne moze da bude blentav kad ima metlu.. znas vec.. toliko na prvo gledanje :)) heheh Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazuka Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 olosu mogo si da mu animiras i siske malo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smajky Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 hey Danilo neko moje misljenje je da se mozda previse spusta u raskoraku, a mozda bi mogo da malko pomeras glavu i da je offsetujes :) ostalo ti je mr. thinker rekao :) uh sta cu pre gledam gnomone, angel me tera da zavrsim MCDonalds, ti animaciju a meni se zbrashuju stari radovi Strasno :P :D uglavnom uskoro postujem nesto ;) p Nikola Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ZOa_ Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Noga koja ostaje pozadi se previse ispravlja tako da dolazi do situacije gde kolena malo flikeruje ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniloxl Posted May 18, 2005 Author Report Share Posted May 18, 2005 jes' Zo mrzelo me da peglam Y kuka da izbegnem taj flik... od svih komentara onaj za kicmu mami paznju...spustanje tela kad stane na nogu daje utisak tezine a na ovakvog "lakog" lika mi se cinilo kao "mrzi me da sad nesto lepo hodam" pa mi sa tom tezinom deluje ko neka praklja :->... to mi se svidja i ne bih menjao... ima tu peglanja i za sake, anticipacija za glavu predstavljena ocima jer niko ne zama'ne glavom pre nego se okrene (mada bi vidis moglo biti jako smesno) i peglanje kopita i glave...ali mene zanima predlog za neki geg u hodu tipa da zabacuje glavom na levo ili ova kicma ideja, savijena kicma u plecima a na stomaku da recimo radi kao da jase konja... dohvaticu ga se za koji dan...sad me ubi posao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thinker Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 moras mu dati makar mikronsku anticipaciju.. osetice se.. ovako je i dalje robot bez obzira na oci. sto se tice kicme nisam mislio da je savijas samo nakon 'gaz-a' nego i da mu uopste u stavu bude malo savijena. poz!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts