achro Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 Jos u februaru sam bio par dana u Sloveniji, pa sam pored gomile turistickih fotki izdvojio par koje mi se kao svidjaju... sta vi mislite? Bledsko jezero Bledsko jezero 2 negde u Sloveniji na putu ka Austriji :) parking trznog centra u LJubljani jos par fotki mozete videti: http://photobucket.com/albums/v295/achroma...300d/slovenija/ tnx 4 viewing.
DamirK Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 Treca mi je super. Lepo kadrirano, pozadina odlicna. Crkvica sama, ima svoju pricu...
the.harvester Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 Već sam video ove fotke... :) I meni je treća favorit, super je kadar, a scena je klasika, ali jako upečatljivo. Prve dve su mi interesantne zato što voda izgleda potpuno nerealno, kao da je ekspozicija od 30 sekundi u pitanju, a ne freeze-frame. Poslednja je interesantna, ali odskače od koncepcije, pa nije ostavila utisak na mene. :D Ne sviđa mi se što si im toliko nabio kompresiju, imam osećaj da se ne vide kako treba zbog JPG artefakata.
Recommended Posts