Jump to content

Autumn magic


Dusko Jovic
 Share

Recommended Posts

Evo posle one ubitačne berze da se javim i ja. Bilo je kako je i očekivano. Prijatno, zanimljivo, prostorno skučeno, fizički gužvajuće, finansijski iscrpljujuće (što sam i očekivao) ;)

Ono što je najvažnije upoznao sam i priličan broj ljudi sa Zone i opet očekivano... sjajni momci i sjajan tim. Umalo da dobijem na poklon 4 GB karticu od uredničkog tima al' sam to kategorički odbio tako da je moj poklon sigurno pripao nekom tvrdokornijem rawshooter-u :rolleyes:

Majice Zone nisu imali za moju veličinu al' su mi obećali da će za sledeću godinu spremiti i "treger" modele tako da neću imati problema sa ramenima i rukavima. B)

 

A sad da se vratimo na ono od čega se živi. Da se ne završi sve na priči evo jedne od slika sa mog novijeg materijala koji se sprema za decembarsku izložbu pa opletite. Imam još vremena za izmene i korekcije jelte.

 

30D + 17-40L

1/320

f4

ISO100

 

th_Pecina1.jpg

 

 

 

Pozdrav,

Link to comment
Share on other sites

ohohoho... kolega ovu si pokidao... svaka cast... nikada nisam nasao inspiraciju na pecini, ali svaka cast za ovo... stvarno haos...

 

PS. vidimo se na sastanku sutra uvece, taman da vidim jos radova, nadam se da ima jos ovakvog ludila...

pozdrav...

Link to comment
Share on other sites

Mnogo lijepe boje,dobra fotka.Ja bih ipak nesto cjepidlacio: mislim da je sunce u kadru visak,bolje bi bilo bez njega,i trebao si se pomaci malo udesno da se ova dva drveta u sredini preklope,ovako su tik jedno uz drugo i malo odvlace paznju...

 

Probao sam razne varijante. Napravio sam oko 10ak slika iz sličnih pozicija što horizontalno što vertikalno. Razmicanje ta dva drveta je dobra ideja ali onda bih izgubio sunce, a ono mi je bilo jedno od primarnih stvari jer mi nekako upotpunjuje celu priču sa ovim senkama.

 

Hvala na sugestiji itekako je od koristi,

 

Pozdrav,

Link to comment
Share on other sites

Kad vidim ovakvu fotografiju, ja se postidim mojih ali se nepredajem.

 

Kad stari majstor pruži ovakvu kritiku, (relativno)mladi fotograf kao što sam ja zna da je okrenuo kompas u pravu stranu. ;)

 

Zahvaljujem se i ostalim drugarima na svim lepim rečima, daću sve od sebe da ih bude i ubuduće. ;)

 

Pozdrav,

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...