Purplejunk Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Pobednik photobattle-a na temu 'život je lep' je artdirektor! fotografija broj 25 - 114 poena artdirektor (Sasha G.) Canon 300D Čestitam! :) Evo i ostalih učesnika: *click za veću sliku* fotografija broj 14 - 83 poena flegma (Edin Ramic) Yakumo fotografija broj 5 - 58 poena maxrale (Radojko Maksimovic) Nikon D200 fotografija broj 22 - 44 poena istankov (Isidor Stankov) Nikon D70 fotografija broj 3 - 32 poena robi-bobi (Robert Ivanov) Canon 300D fotografija broj 18 - 26 poena doomster (Dejan Miloradov) Canon 20D fotografija broj 10 - 20 poena Herr His (Ivan Saravanja) Fuji S3 Pro fotografija broj 27 - 16 poena akaka (Aleksa Matijevic) Olympus C8080 fotografija broj 13 - 15 poena ervin (Ervin Salgo) Epson 3000Z fotografija broj 20 - 15 poena drx (Darko Novakovic) Canon 350D fotografija broj 2 - 11 poena Xantipa (Milica Popovic) Olympus C860L fotografija broj 19 - 10 poena ender (Milos Vlaski) Nikon D70 fotografija broj 1 - 7 poena Master of disaster (Milan Melka) Canon 20D fotografija broj 6 - 5 poena Lexus (Aleksandar Jaredic) Nikon D50 fotografija broj 11 - 3 poena Sadi (Dimitrije Tanaskovic) Nikon D70s fotografija broj 16 - 3 poena dr bouz (Sasa Radosavljevic) Nikon D200 fotografija broj 7 - 1 poena Photodjo (Mladen Mitrinovic) Nikon D70 fotografija broj 29 - 1 poena AAdv (Mirko Jovovic) Fuji S5600 fotografija broj 4 - 0 poena sigde kane (Zoran Kokanovic) Panasonic DMC-FZ5 fotografija broj 8 - 0 poena Joshua (Vojislav Rakic) Sony DSC-P8 fotografija broj 9 - 0 poena PetarDima (Vladimir Radivojevic) Mamiya Sekor 500 DTL fotografija broj 12 - 0 poena Kreativni Manijak (Olivera Miletic) Samsung S500 fotografija broj 15 - 0 poena artintact (Predrag Paunovic) Canon Pro1 fotografija broj 17 - 0 poena Invisibleman (Nenad Seguljev) Samsung Digimax 330 fotografija broj 21 - 0 poena Dimce (Dimitar Jakimov) Fuji S5000 fotografija broj 23 - 0 poena CortoM (Milos Simic) Mercury CyberPix E-350V fotografija broj 24 - 0 poena App (Ivica Ilic) Canon S2 IS fotografija broj 26 - 0 poena Andjelija (Ana Tadic) Nokia 90 fotografija broj 28 - 0 poena Alex Adolf (Alexandar Stevanovic) Revue AC4 fotografija broj 30 - 0 poena A_c_ilim (Milica Tesic) Sony Ericsson K750i artdirektor - čestitam jos jednom... :) Hvala svima na učešću. Pozdrav ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
napoleon Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Lepo, cestitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esdy_11192 Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Fotke za koje sam glasao su u top 3 :D Malo izmesane ali to je to otprilike.. Cestitke pobedniku, zasluzeno... A iz mog uzeg izbora su odmah posle.. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadi Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 sve cestitke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi-bobi Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 cestitke pobedniku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photodjo Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Cestitke! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panemoj Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Bingo ! Bravo, to je - ta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxrale Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Cetitke na prvom mestu, super fotka, a i druga mi je mnogo dobra.. Poz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doomster Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Саша, честитам још једном. Пренећу колегиници ;) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
boric Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Честитамоооо! :) поз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuzma Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Ubedljiva pobeda,moj favorit i moje chestitke! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexey Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 I moje cestitke-predivna slika :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
artdirektor Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 :) Hvala svima na čestitkama i glasovima! Inače fotka je uslikana (kit 18-55, 1/640 sec, f/8.0, ISO 200) na Adi Bojani ljetos, gdje nije teško napraviti dobru sliku (predivna svjetlost, prozračnost i inspiracija na svakom koraku). Čim ugrabim vremena kačim cjelodnevni "Ada journey"... E da, da se javno zahvalim i "modelima" na slici (dječak lijevo mi je sin, a desno njegov drugar Božidar) za koje mi je trebao aparat sa barem 8 fps B) Hvala još jednom i potrudit ću se da budem prisutniji na Zoni... a do sutra javljam temu za sledeći battle :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-KEE Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 ako se izuzme fotka broj 5 koja po glasovima zauzima mesto broj 3 (a koju sam eliminisao jer je vec objavljena na zoni) raspored je upravo onakav kako sam glasao :) Cestitke svoj trojci "Kritika" upucena maxrale-tu vazi i za lexus-a. Nisam siguran da je okacio bas tu sliku ali je prepoznatljiv lik devojcice koji je vec objavljivao. Samim tim sto kacite slike koje ste vec postovali uticete na glasanje koje treba da bude tajno pozdrav Dejan Link to comment Share on other sites More sharing options...
c[Y]bo Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Нажалост нисам стигао да гласам, али видим да није било потребе :lol: Све похвале за фотографију, ведрина избија из ње пуном снагом. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Cestitam svim ucesnicima a posebno pobedniku ! Na zalost nisam imao prava da glasam jer nemam dovoljan broj poslatih poruka na zoni. Potrudicu se da to izmenim - svima cu vam cestitati rodjendane, slave, nove godine i ostale praznike !!! <_< Jos jedno pitanje - Zar negde neko nije rek'o da bi trebalo slati fotografije koje su napravljene po obavljivanju teme a ne od letos, zimus ili od pre dve godine ?!? Jos jednom cestitke svima !!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xantipa Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 svaka chast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexus Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Realno skroz. Cestitke :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Bouz Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 ne mogu da verujem da moja slika nije pobedila.. :lol: :lol: p.s. ja sam se isto lomio oko ove artdirectorove kad sam glas'o :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
artintact Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Cestitke. Odlicna fotka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purplejunk Posted November 30, 2006 Author Report Share Posted November 30, 2006 Dobitnik drugog mesta Flegma nazalost nije u mogucnosti da iskoristi vreme u studiju, pa je ustupio nagradu trecem mestu. Veliko hvala Flegmi na lepom gestu. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlObOdNi Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Cestitam! Dosta lepih radova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts