Axel DPS Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 ES je zakon za za*ebanciju :) ti najbolje znas zasto, jel tako batice !
Nebojša Milanović Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 Ne bih baš rekao da je tako, naročito na forumu koji ja uređujem.
Axel DPS Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 Ne bih baš rekao da je tako, naročito na forumu koji ja uređujem. ironija
Nebojša Milanović Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 Naravno da nije ironija, i to dobro znaju svi koji su makar jednom bili na ES-u, a dobro znaš i ti Aco, i ne razumem zašto ti sve ovo treba...
Axel DPS Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 Naravno da nije ironija, i to dobro znaju svi koji su makar jednom bili na ES-u, a dobro znaš i ti Aco, i ne razumem zašto ti sve ovo treba... Zato sto sam Čovek koji ima obraz i kičmu, na primer
Sasha CG Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Svaka cast Abdee , stvarno sam odusevljen testom....svaka cast!!! Sto se tice aparata stvarno je odlican.Toliko od mene... Svaka cast jos jedanput!!!
guru Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Ne bih baš rekao da je tako, naročito na forumu koji ja uređujem. Pa nije dovoljno da neko uredjuje forum da bi on bio ozbiljan :) Forum za za*ebanciju tachno znachi to shto pishe - neozbiljno i neobavezno caskanje. ti najbolje znas zasto, jel tako batice ! "Aco" :), nemoj da nervirash vrsnog poznavaoca :D Svaka cast Abdee , stvarno sam odusevljen testom....svaka cast!!! Sto se tice aparata stvarno je odlican.Toliko od mene... Svaka cast jos jedanput!!! Zaboravio si da kazesh "svaka chast" :D
Nebojša Milanović Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Pa nije dovoljno da neko uredjuje forum da bi on bio ozbiljan O ozbiljnosti bilo koga najbolje govore njegovi postovi. Forum čije delove ja uređujem je najveći i najozbiljniji forum na ovim prostorima, sa preko 40000 poseta dnevno i skoro 140.000 članova. To znaju svi u Srbiji, koriste ga i nemaju problem sa tom činjenicom. Sa njom imaju problem oni čiji forum dnevno poseti 20-tak članova uključujući trojicu vlasnika i sve njihove prijatelje. Međutim, interesantno je da si ti na tom "forumu za za*ebanciju", za razliku od ovde, sasvim ozbiljan i konstruktivan u diskusiji. Ne ulazim u to zbog čega ti se dozvoljava da ovde budeš ovakav, ali očigledno da ti uprava to dopušta.
Abdee Posted March 7, 2007 Author Report Posted March 7, 2007 Nebojsa, sve je to zavera protiv tebe ali stotine pisama podrske koje dobijas svaki dan ti govore da ides dalje i da ne gubis nadu...
AlexLex Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 O ozbiljnosti bilo koga najbolje govore njegovi postovi. Forum čije delove ja uređujem je najveći i najozbiljniji forum na ovim prostorima, sa preko 40000 poseta dnevno i skoro 140.000 članova. To znaju svi u Srbiji, koriste ga i nemaju problem sa tom činjenicom. Sa njom imaju problem oni čiji forum dnevno poseti 20-tak članova uključujući trojicu vlasnika i sve njihove prijatelje. Međutim, interesantno je da si ti na tom "forumu za za*ebanciju", za razliku od ovde, sasvim ozbiljan i konstruktivan u diskusiji. Ne ulazim u to zbog čega ti se dozvoljava da ovde budeš takav, ali očigledno da uprava to dopušta. 1. Forum je osnovan pre 5 meseci i porediti ga sa forumom koji je star nekoliko godina je neozbiljno. 2. Kad je ES pocinjao ti nisi znao ni sijalicu da zavrnes, tako da nemoj da se hvalis brojkama koje nisu proizvod tvog angazmana. 3. Digitalinfo dnevno poseti oko 30 clanova (230 registrovanih, nema botova) i jos oko 80-100 gostiju (prema statistici hosting kompanije). Rast poseta je konstantan sto je najbitnije , forum se cita iz 17 zemalja regiona, Evrope i sveta, i svakako ne zelimo da postanemo forum sa 150k "korisnika" i sa par stotina spam poruka dnevno. Imamo lepu i drugarsku atmosferu, cime se malokoji forum na srpskom netu moze podichiti. 4. Forum ima DVA vlasnika i JEDNOG VELIKOG prijatelja foruma. 5. Razlog zasto smo odbili tvoje gazde za saradnju je cinjenica da hocemo sa svima da igramo otvoreno, kad sam im rekao da lepo i konkretno kazu sta zele... nisu se vise javili aka prestao si da dolazis na forum. 6. ... ako sam zaboravio na nesto, podseti me Nebojsa... ili da ja postujem neke mailove ovde? Aleksandar Knezevic aka marti aka alexlex
guru Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 O ozbiljnosti bilo koga najbolje govore njegovi postovi. Forum čije delove ja uređujem je najveći i najozbiljniji forum na ovim prostorima, sa preko 40000 poseta dnevno i skoro 140.000 članova. To znaju svi u Srbiji, koriste ga i nemaju problem sa tom činjenicom. Sa njom imaju problem oni čiji forum dnevno poseti 20-tak članova uključujući trojicu vlasnika i sve njihove prijatelje. Međutim, interesantno je da si ti na tom "forumu za za*ebanciju", za razliku od ovde, sasvim ozbiljan i konstruktivan u diskusiji. Ne ulazim u to zbog čega ti se dozvoljava da ovde budeš ovakav, ali očigledno da ti uprava to dopušta. Moze on da ima i milion korisnika kada za svaki podforum postoji ceo forum bolji od njega, i dovoljan podatak je da svi sa zone, bencha ili nekog treceg foruma, dolaze tamo neobavezno i neredovno. U ES forumima koje ja posecujem, svi ljudi koji znaju neshto su upravo sa drugih foruma, a ona ES "ekskluzivna" gomila je tamo da bi postavljala glupa pitanja :) I stvarno, nashao si da poredish najstariji forum u zemlji sa najmljadjim, svaka chas' :D
Nebojša Milanović Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Naravno da nisam hteo da upoređujem ta dva foruma, nego sam nakon besmislenih uvreda, manje upućenima skrenuo pažnju na činjenice. Tvoja zavist prema bilo kom uspešnijem od tebe je postala potpuno nekontrolisana. Međutim, da sam ja vlast na Zoni, ti bi se i ovde ponašao kao što se ponašaš na ES-u ili na tvom forumu. Nikako ti ne bih dozvolio da Zonu ovako kontaminiraš...
-=: soNic :=- Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 don't stop guys, my popcorns are just ready :)
guru Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Naravno da nisam hteo da upoređujem ta dva foruma, nego sam nakon besmislenih uvreda, manje upućenima skrenuo pažnju na činjenice. Tvoja zavist prema bilo kom uspešnijem od tebe je postala potpuno nekontrolisana. Međutim, da sam ja vlast na Zoni, ti bi se i ovde ponašao kao što se ponašaš na ES-u ili na tvom forumu. Nikako ti ne bih dozvolio da Zonu ovako kontaminiraš... Moja zavist ? Dokle cesh bre da se folirash ? Za mene nije uspeshan onaj ko laze, manipulishe, pravi se fin a sa druge strane ce sve za pare uraditi. To mi je poslednje shto bih u zivotu uradio, makar nemao para uopshte. I to je istina iza Nebojshe Milanovica za javnost. Prestani vishe da se folirash jer prevazilazish sve granice morala i ljudskosti. PRO1 si vozio 5 godina u kesi od C marketa dok ti Axel nije poklonio torbicu, a sada ti dupe videlo pare pa se shirish i ponashash kao da je svet tvoj.
crnamrlja Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 PRO1 si vozio 5 godina u kesi od C marketa dok ti Axel nije poklonio torbicu
Dicky Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 bez obzira sto delim misljenje sa Guruom ovoj temi treba hitan LOCK. Na nisam urednik ovog dela pa ne mogu nista da uradim. LOCK.
Recommended Posts