BJeannette Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 Molim nekog da mi pomogne i kaže nešto više o dizajnerskoj školi u Beogradu. Neko ko je završio tu školu i svoja iskustva o njoj...koliko je bilo teško upisati se...gde može dete da se spremi za prijemni i sve u vezi te škole me izuzetno zanima. Biću Vam veoma zahvalna na pomoći. :)
tomm Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 mene nisu primili na prijemnom,pre 10 godina...ukrali mi prijemni rad i potpisali nekog indijanca.prijemni se sastojao iz slikanja(tempera-mrtva priroda),crtanja-mrtva priroda,i nekog testa gde srafiras i bojis ton kartu.Tri dana po tri sata za svaki test pojedinacno.Tako nekad bilo.Nije mi bilo zao jer su me primili u londonu,istog leta`96.Prica se da ima puno drogiranja u skoli.Cena upisa je postojala,ali moj cale nije hteo ni da cuje da podmicuje.Neka smesna cifra je bila,tipa 50 evra.Osim prof.Sokola Sokolovica,koji me zove za asistenta,ne poznajem ni jednog drugog.moja topla preporuka je primenjena umetnost.Izbor je odvratno tezak.
darylmeplz Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Molim nekog da mi pomogne i kaže nešto više o dizajnerskoj školi u Beogradu. Neko ko je završio tu školu i svoja iskustva o njoj...koliko je bilo teško upisati se...gde može dete da se spremi za prijemni i sve u vezi te škole me izuzetno zanima. Biću Vam veoma zahvalna na pomoći. :) ako te zanima mogu ti ja reci shta god hocesh u vezi s Dizajnerskom. poshto idem u nju. ;)
futretno Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 ja isto,samo pitaj,ja sam industrijski dizajn
dimsdalea Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Ako te interesuje priprema, evo ti telefon: 064 201 73 16 Ja se tu spremam za akademiju:)
darylmeplz Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Ako te interesuje priprema, evo ti telefon: 064 201 73 16 Ja se tu spremam za akademiju:) e da,ko drzi te pripreme?i gde?
dimsdalea Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 e da,ko drzi te pripreme?i gde? Profesorka koja drži već 12 godina pripreme za dizajnersku i akademije. Kod nje u stanu, blizu Ruzveltove. Pozovi barem da se raspitaš. Objasniće ti ona sve. Pozdrav!
darylmeplz Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 Profesorka koja drži već 12 godina pripreme za dizajnersku i akademije. Kod nje u stanu, blizu Ruzveltove. Pozovi barem da se raspitaš. Objasniće ti ona sve. Pozdrav! a ok. hvala ;)
TigarKonj Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Pripreme na Novom Beogradu, Gandijeva 100 u skoli Mladost, 10 godina iskustva, veliki procenat uspeha, pripreme i za dizajnersku i za tehnoart skole, kao i za akademije :-))) kontakt 063 8 444 003 Ivona
milos gagic Posted October 12, 2010 Report Posted October 12, 2010 sto se tice priprema ja sam se pripremao kod vere,vidim da su jos neki ovde isli na pripreme kod nje,svi smo te godine upisali,odlicna je,casovi traju 4h,kod nje u ateljeu,nalazi se u dimitrija tucovica blizu ruzveltove...za one koji su zainteresovani 0642017316 vera mamuzic trajkovic-akademski slikar
Recommended Posts