Jump to content

Sta se gradi po gradu...

iguana

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 9 months later...

Ha ha ha

Provalite ovaj prozor na najvišoj etaži sa klimom pored! Vidite sa leve strane koliko je tanak taj zid pa deluje da iza prozora odmah ima zid..

Najgore je što mi se čini da je od ovoga moglo da se napravi nešto dobro da nisu baš zasrali neke stvari

• 2 weeks later...
  • 8 months later...

Taj špic krova štrči i kvari izgled zgrade, mislim da bi bez njega lepše izgledala.

A oluk su mogli prelomiti bar još jednom ...da bude is 3 dela.

Ideja nije loša ali...nešto tu ne štima.

Šteta što kod nas nema zgrada sa zelenilom (mini park) na krovu, to mi se baš svidja. :)

punggol1.jpg

• 4 months later...
Objekat nedovoljno odmaknut od zgrade iza, neispoštovana maksimalna spratnost za porodicne kuce (P+1+Pk, zna se šta je potkrovlje), neispoštovano min. rastojanje objekta od reg. linije, neispoštovana max. visina ograde, očigledno neispoštovani max. indeksi iskorišćenosti i izgradjenosti..

Ako jedan univerzitetski profesor + predsednik strukovne organizacije (!) ovako ignoriše regulativu i povlađuje investitorima, šta ocekivati od drugih? Nije Beograd postao gradjevinski Eldorado zahvaljujuci politicarima i investitorima, vec prvenstveno zahvaljujuci ovakvoj arhitektonskoj "eliti".

blabla, kakva bre regulativa od pre 50 godina...

ovo je dobro, kamo srece da je vise takvih, izgleda da je i unutra okej...a ko je taj brana btw?

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Jeste previsoka u odnosu na susedni objekat ali ako im je na toj sirini parcele trebala ta kvadratura onda je ok... Objekat moze da prodje! Nista vise od toga...

Akva park treba da bude zanimljiv deci ali mislim da ovaj ni njima nije interesantan! Katastrofa kakvi projekti prolaze u ovoj nasoj "zemljici"... Igramo se diznilenda pa sta bude... Strasno!

Ovaj render sa ovim nalepljenim zenama... Hahahaha.... KOMEDIJA!

Uostalom odite na sajt izvodjaca Deneza M, pa cete videti sta rade, i kako se dobijaju tenderi (rodbinske, prijateljske, dash mi ovo- dam ti ono veze sa vLADOM sRBIJE!

• 4 weeks later...

Drago mi je da i neko od profesora razmislja na ovaj nacin. Sta uciniti da se ovakvo stanje promeni? Cekati da stara skola ode u penziju do tada cu nadam se i zavrsiti fakultet, ili preduzimati nesto pa da i moja generacija oseti pozitivne promene

• 2 years later...

Nisam sigurna na šta misliš. :unsure:

Izgleda kao umanjeni MyPlace. Ko ono beše rekao da voli da vidi raznovrsnost u radu?

38174226.jpg

post-9066-1374230108_thumb.jpg

Inače, projekat Garage Group (i njihovih studenata na GAFu) mogu da prepoznam relativno brzo, ponekad pomislim da je možda Alterno, ali to je ionako ta neka generacija i isti asistenti.