Abdee Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 I jos, Ja bih predlozio da Canondzije testiraju Nikone i obratno . Jes' pa da padnemo u duboku depresiju...
Axel DPS Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Uglavnom, dajte vise neki normalan razlog da dolazim odje, ovo sto vidim mogu da gledam i svaki put kad je Skupstina na televiziju ... Brate nemoj da se ljutis, ja sam kriv naseo sam na provokaciju evo neka ti ja budem razlog da dolazis :P Svi su me iskritikovali i stidim se :blush: , kazu sve si u pravu ali nisi smeo to javno da pises, i u pravu su! Strasni sud( urednicki forum) je predlozio da nosim Zutu majcu ali me je Andrija( hvala ti brate) pomilovao i kazna je: bicu kaznjen tako sto cu na sledecoj Berzi da setam go(nag) sa magarecim usima i da vicem : joj kako sam glup! :lol: ;) a i zamenicu Bokija na kukuruzu :) Izvinte za OT
deus&machina Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Vidim ja, stanje u „cvećari” redovno :) :D :lol:
Axel DPS Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Vidim ja, stanje u „cvećari” redovno :) :D :lol: Nikad bolje ;)
NShappy Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 bicu kaznjen tako sto cu na sledecoj Berzi da setam go(nag) sa magarecim usima i da vicem : joj kako sam glup! :lol: ;) Nemoj! Ne želim to da vidim. Tamo ipak dolazim zbog fotoopreme i želim da mi berza ostane u lepom sećanju a ne da gledam gole muškarce. BLJAK! :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts