morder Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 Ima li resenje za fake GI, ali van 3d programa odnosno kako to fakeovati u nekom od programa za compostiing (combustion, AE...) ?
Abishai Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Jel znate neki tut, po mogucstvu da je video tutorijal i toliko koliko noviji za animaciju? Rigging? (konrektno organic, ljudi, zivotinje... neki tips and tricks) (u max-u) Ja imam stari od lynde.com za jos 3Ds Max 6, koji sam se setio tek sada da krenem da gledam :D Naravno, moze neko i tut da uradi ako ga ne mrzi :) pozz
morder Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Jel znate neki tut, po mogucstvu da je video tutorijal i toliko koliko noviji za animaciju? Rigging? (konrektno organic, ljudi, zivotinje... neki tips and tricks) (u max-u) Ja imam stari od lynde.com za jos 3Ds Max 6, koji sam se setio tek sada da krenem da gledam :D Naravno, moze neko i tut da uradi ako ga ne mrzi :) pozz Animation i Rigging :)
Ronche Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Tnx Lucky ;) To je od prilike to... Z-depth je mocan pass :) A ovo za Ramp i gradijent te nisam bas razumeo... Rezultat :) Ako ti treba na fotografiji, onda preporučujem u Photoshop-u uz pomoć četkica. Ako radiš animaciju, onda After Effects. P.S. Jel to City Engine?
boomtown.cowboy Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 Interesuju me tutorijali u vezi modelovanja arhitekture. Nov sam u 3maxu i prosao sam one najosnovnije pdf-ove tipa 3d max essentials, ali jos uvek imam dosta poteskoca da pocnem nesto konkretno da modelujem. Da li neko moze da mi preporuci gde da nadjem takve tutorijale ili neke knjige sa konkretnim primerima. Hvala, pozdrav
digrejzo Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 jel postoji neki pocetnicki tutorijal za Softimage XSI 7? koristio sam ga poslednji put pre godinu i po dana, verzija 6, ali sam podosta zaboravio. znaci par tutorijala koji ce mi osveziti znanje i nauciti necemu novom. pozdrav ;)
LuckyBug Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 Procitaj help, dovoljno je opsiran i nema previse komplikovanih stvari a sve pise. Ako zelis audio book onoga sto pise u helpu, pomalo prezvakanog, gubi vreme u skidanju Digital Tutors-a. Imas i par starijih avid dvd-eva intro to softimage ... ali to ako nadjes dobro je.
mirosllav Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 Pozdrav svima, novi sam ovde i moj prvi post je vapaj za pomoc. Nedavno sam poceo da radim 3d vizualizaciju u 3d maxu, osnove sam savladao, tako da kuhinje, plakare i slicne jednostavne stvari lako mogu da napravim. Ono sto meni treba je neki dobar tutorijal za modelovanje i texturiranje komplikovanijih stvari u enterijeru(zavese, skulpture, lusteri...). Kao i neki dobar tutorijal za renderovanje scene u nocnim i dnevnim uslovima. Takodje svaki savet je dobrodosao. Unapred hvala!!
mirosllav Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 Ok vidim da se niko ne javlja pa pomislih da budem malo precizniji. Naime radim u firmi koja se bavi proizvodnjom namestaja. Zelim da sve stvari koje radim budu autenticne, tj da kada se kupac odluci da napravi na primer kuhinju na osnovu mog projekta, bude u mogucnosti da kupi takav frizider, sporet, mikrotalasnu itd.. Dakle ono sto je meni potrebno jeste da izmodelujem kucne aparate, komade namestaja koji se mogu naci po nasim salonima i to. E tako, jel moze sad neki tutorijal ili neka pomoc? :)
Ronche Posted November 27, 2010 Report Posted November 27, 2010 Treba mi tutorijal ili neka ebook za Bryce 7 Pro
Recommended Posts