mr.hoax Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 bas super sta ima veze ko stavlja kake usebarove bitno da ljudi nesta rade znaci ako netko nezna nesto napravit da netreba ni pokusavat inace ako neznas forumi sluze tome da ljudi nesto radi a usput koriste i google. pohvalno od tebe ali mislim da svatko zna nac tutorial za usebar
Pai Xiao Mei Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 bas super sta ima veze ko stavlja kake usebarove bitno da ljudi nesta rade znaci ako netko nezna nesto napravit da netreba ni pokusavat inace ako neznas forumi sluze tome da ljudi nesto radi a usput koriste i google. ooo boze... dokle? ima li ovaj forum neki filter? aha. dobro... znaci, forumi sluze da ljudi nesto radi a usput koriste i google. :P :blink: ja mislio da forumi sluze za razmenu misljenja, upucivanje, korekciju, edukavanje etc... ali OK. nisam rekao da neko moa da prati uputstva... DOH! sto bi ti rekao "sta ima veze ko stavlja kake usebarove" evo i mog juzer bar-a...
mr.hoax Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 ooo boze... dokle? ima li ovaj forum neki filter? aha. dobro... znaci, forumi sluze da ljudi nesto radi a usput koriste i google. :P :blink: ja mislio da forumi sluze za razmenu misljenja, upucivanje, korekciju, edukavanje etc... ali OK. nisam rekao da neko moa da prati uputstva... DOH! sto bi ti rekao "sta ima veze ko stavlja kake usebarove" evo i mog juzer bar-a... i sta sad fali tom tvom juzerbaru? da svaki clan ovog foruma napravi jedan svijet bi bio ljepsi makar bili kao ta tvoja parodija? sto se mene tice tvoj je skroz drugaciji zasto bi sve bilo konzervativno mos mislit mora se stavit pixel font zasto? zasto mora bit odredenih dimenzija? zasto mora imat one kose crte? zasto slika mora bit ljevo a tekst desno? ne kuzim jel to necije privatno vlasnistvo pa ak nebude tak neko ce me tuzit? haha btw ako bas hoces stavi cijeli post u potpis a ne samo dio. i nemoj mi rijeci izvlacit iz konteksta. ako ga ne kuzis tvoj problem
[x] Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 evo i mog juzer bar-a... Kickz Ass. :} Btw, smorili ste me opako sa ovim zadnjim postovima :}
Pai Xiao Mei Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 i sta sad fali tom tvom juzerbaru? Nista - Vrh je! :D mos mislit mora se stavit pixel font zasto? zasto mora bit odredenih dimenzija? zasto mora imat one kose crte? zasto slika mora bit ljevo a tekst desno? naravno da ne mora. sloboda izbora... citaj gore, ja sam imao zamerku na mutne juzerbarove, a ne na oblik, font, ili pak gde je slika... i nemoj mi rijeci izvlacit iz konteksta. ako ga ne kuzis tvoj problem razumem.... ovde-onde...
pjmaster Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Evo i moje crne varijante userbar-a Inace i prvi post B) B) B)
najs Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 tek sam sad vidio, pa rekoh da smucjkam i ja jedan juzerbar.. :
Aleksandar B. Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 napraviti userbar za DZ (i za DŽ naravno) rok: 19.09. - mislim da je dovoljno Zbuni se covek kada neko stavi 19.09. a ne spomene godinu. COMBINE pazi sledeci put jer uvek ce biti jos jedan sledeci 19.09. :lol:
iParadox Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 eo i ja cu se prikljuciti... ali imam jedno pitanje gde mogu naci logo DZ? da bi ubacio u userbar hvala
iParadox Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 nije valjda da mislis na ovo ?! EDIT: eo moja dva rada
misoo83 Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 i ja sam pee pavio te userbars u photoshopu al sad postoji program za to :D
SINDROM Posted August 25, 2008 Report Posted August 25, 2008 Ja otvorim novu stranicu,stavim neku sliku na primer stavim logo fudbalskog tima,i idem na "layer" i new layer i dem na "Rectangual Marquee tool" i selektujem sliku i zapamtim je u My Documents i nemogu je staviti na IMAGESHACK
Forrest G. Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 i zbog ovoga si probudio zombi temu?! :blink:
dizajning Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 malo i ja da se druzim sa druzinom
Recommended Posts