Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vec duze vreme sam se kanio da modeliram Mustanga za sebe a posto sam stara skola onda i stara kola.

Iskreno, legendarnije od ovoga tesko da se moze naci. Za pocetak tu je hauba,prednja krila i deo maske, ostatak stize uskoro.

P.S. Moj omiljeni citat u vezi ovog automobila:

The meanest thing to ever have four wheels and a motor.

post-5781-1156817425.jpg

post-5781-1156817443.jpg

Posted

E super izgleda za sad. Ja sam poceo da radim taj auto samo me nesto blueprint zezao i onda sam odustao.Sad sam skoro nesto poceo da se zanimam za taj auto pogotovo taj model iz te godine.Vidim na discovery emisija rides da taj auto najcesce preradjuju. Oni je zovu Elenor.

Samo nastavi sa tim autom do kraja da vidimo kako ce izgledati!

Posted

Laganeze...

Evo jos koja slika, nadam se da cu sutra zavrsiti krov i gepek pa da ga teram kod vulkanizera.

Snimio sam dobre felne sa nekog Maybach-a pa moram da zurim dok ih neko nije makao sa lagera. B)

post-5781-1156899883.jpg

post-5781-1156899913.jpg

post-5781-1156899941.jpg

Posted

eleonora nije taj model mustanga, vec taj model preradjen da bude isti kao iz filma gone in 60 seconds.

Eleanor <-- clicketi click

A na discovery-ju postoji emisija Rides i u jednoj od tih emisija su pricali o ekipi koja se specijalizovala da pravi eleonoru. Eleonora ima oko 500 konja, a oni prave i verziju od 700 koju su nazvali kao eleonorinu stariju sestru. Treba pogledati

hajde daj wire, ovako ne mozemo nista da komentarisemo a vidi se da na par mesta ima nepravilne geometrije

Posted

Samo napred lepo ti ide..

@miksha slazem se samo sam napomenuo da im je to uslo u recnik kao elenor.Kazu da je mozda ostalo jos 300 komada na otpadu i da ce ih kao sve prepraviti samo ce cena biti neka astronomska. Pa ko ima kesa neka rezervise jedan ;)

Posted

Eleonor je prebudzeni model Shelby Mustang GT 500 iz 1968. Ja ovde radim model iz 1967.

Razlika je u maskama napred i u izgledu gepeka i zadnjih svetala. Mada kad sam poceo sa ovim radom i posto sam sakupio vecu kolicinu fotografija, shvatio sam da ne postoje dva ista modela.

Ako se ne razlikuju maske napred onda su haube, a ako nisu haube onda su svetla! :blink:

Na kraju izgleda da cu imati tjuniran automobil pre stock verzije. U medjuvremenu evo jos par screenshotova. Wireframe ce te dobiti kasnije posto radim i sa splajnovima i sa low poly.

post-5781-1157162907.jpgpost-5781-1157162948.jpgpost-5781-1157162971.jpg

• 4 weeks later...
Posted (edited)
' date='Aug 30 2006, 01:38' post='237934']

Vidim na discovery emisija rides da taj auto najcesce preradjuju. Oni je zovu Elenor.

brate.... elenor je sasvim drugi auto koji mnogo lici... to je onaj iz dilma gone in 60 seconds... na discoveryju uzimaju mustanga i pokusavaju da iskopiraju elenor... cini mi se da elenor postoji samo par primeraka na svetu... najnapredniji auto u svoje vreme... ako si gledao film, mozda si primetio da ima i nitro... znaci... elenor i mustang 2 razlicita automobila...

ja se izvinjavam... nisam ni video da ste posle ovog posta pisali o elenori, zato sto sam odmah citirao :unsure:

Edited by Kupam_se_go