BugarskiB 0 Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 ^^^Mislim da ne pustaju neplivace...zamisli da se prevrne camac... :) Pa nije problem... ponesem ja one misice na naduvanje... :lol: :lol: jbg. mislio sam da pojas odradi posao... :( Link to post Share on other sites
NShappy 18 Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 U ovo doba nije posebno opasno. Več pisah tamo da se jedan čamac prevrn'o. I nikom ništa. Prsluk vas drži na vodi. Link to post Share on other sites
istankov 1 Posted August 28, 2006 Author Report Share Posted August 28, 2006 Deco, idemo da rekapituliramo: - Rafting bi bio u toku ili krajem druge sedmice Septembra. Naravno ako bude bilo lepog vremena. - Dolazak na rafting je ili u Šćepan Polju, ili u Foči (Srbinju). Preporuka je da se prespava na kampu, jer je cena tek malko veća nego jednodnevni spust. Plan bi bio sledeći: Dolazak u Foćuba do 17h. Tamo se okupljamo ispred Encijana, (kada se ulazi u grad, sa mosta odmah levo). do 19h bi trebali biti na kampu i večera. Ujutro klopa, spremanje i početak raftinga oko 10h. Komplet spust bi bio do 15h. Ručak u Šćepan Polju oko 18h Encijan u Foči, kafica i povratak kući. Predložite dane da bi se mogli organizovati. Link to post Share on other sites
raftingtara 0 Posted April 9, 2020 Report Share Posted April 9, 2020 PK Encijan je promjenio domen i uradio novi sajt pa ga mozete naci na sledecem linku ako nekoga interesuje : Rafting Tara Link to post Share on other sites
istankov 1 Posted May 19, 2020 Author Report Share Posted May 19, 2020 hehehe, odgovor na tekst od prije tačno 14 godina! Link to post Share on other sites
Recommended Posts