Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo ga mustang(moj drugi car model,fica mi je nekako teska sa svim onim oblinama i cudima a i blueprint me zeza,naravno zavrsicu i nju cim uradim mustanga)

post-5524-1155821776.jpg

post-5524-1155821814.jpg

post-5524-1155822731.jpg

Guest C-H-O-T-Y
Posted

Malo Fica malo Mustang... Ide ti lepo.

Svaka cast.

Posted

Ok je za pocetak ali kod car modellinga je najvaznija preciznost. Gledaj pazljivo reference jer imas dosta odstupanja koja se bas vide.

Npr. branik koji nema taj kanal izmedju migavaca.

Posted

@choty

Uvek se smorim kad dugo radim jednu stvar tako da radim 2-3 stvari po malo :D (trenutno radim i neka fantasy oruzja tipa macevi,daggeri) ;)

@miksha

Ako mislis na isti kanal na koji ja mislim to se lako da srediti :D Jos jedna stvar koju sam od pocetka primetio je da su hauba i gornji deo branika prelomjeni na centru i to cu da uradim

BTW dali neko mozda zna kako bi mogao da uradim logo konjica :D trenutno sam samo stavio cube,nalepio alph-u i stavio refleksiju.Nije bas lako izmodelovati ga a to je ipak samo jedan mali detaljcic

Posted

da li je lako ili ne to zavisi od osobe koja to radi. Ali jako je vazno da obratis paznju na svaki detalj, bio on mali ili ne, bio on lak za ispraviti ili ne, ja ti na to skrecem paznju. Nabavi sto vise high res referenci.

Logo konjica mozes da uradis u npr nekom vektorskom programu, da izvezes taj logo u ai, uvezes u max i udaris extrude ili jos bolje bevel

I kad kacis wire okaci low poly wire, a ne ovako smooth-ovano jer se nista ne vidi. Znaci obrises turbosmooth ili meshsmooth modifikator i onda lupis render zice.

Posted
Da te sram bude zar ne znas da je piraterija zabranjena zakonom....stidi se

:D ma znam, ja sam inace fin decko ali nemam para na bacenje, tako da bi mi pomogao link za download nekih od ovih programa

Posted
da izvezes taj logo u ai, uvezes u max i udaris extrude ili jos bolje bevel

Mislim da sam jos na pocetku mog prvog topica to rekao :D ali za one koji nisu procitali ja ne radim u maxu vec u C4D :P Ono sto sam stavio nije wireframe vec Isopams(kad sam za fucu stavio wireframe rekli ste nije to ono nasta se mislili pa reko sad da stavim Isopams :) )

Posted

Slash, brate meni je svejedno da radis i u Paintu :D posto nikad nisam radio nista vezano sa 3d-om!svidja mi se to sto pravite pa bi da pokusam i sam, nije bitno u kom programu, samo da nadjem neki pa da se okusam i ja!!!

Posted

Ok, moja greska. Neznam kako ide wire u cinema-i ali znam da mozes da uvezes ai.

Ja sam sa 3d-om krenuo prvo u prodesktop-u gde sam napravio jeep wranglera, i kada se u nekim novinama pojavila neka stara besplatna cinema odmah sam u njoj krenuo da radim. I tek sam tad presao na max.

• 3 weeks later...
Posted

Malo je mat boja.Nema visok sjaj za takav auto ;) Inace model kao model je odlican, nadam se da ces malo ubrzati pa da vidimo i konacnu verziju.Da okaci wire za ove zadnje rendere.

Pozdrav!

Posted

Odlican? :D hvala :) Danas cu valjda da zavrsim spolasnje "Accessories" pa da postavim render a enterijer kad bog da :D Sto se tice boje bas i neznam kako da smuckam bolju.Probacu da nadjem neki tut ili tip.