alekba Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 A five year old boy and his grandfather are sitting on the front porch together, when grandpa pulls a beer out of a cooler. the little boy asked, "Grandpa, can I have a beer?" Grandpa replied, "Can your dick touch your ass?" The little boy answered no. Grandpa said "Then you're not man enough to have a beer." A little later Grandpa lights up a cigar. The little boy asked, "Grandpa, can I have a cigar?" Once again, Grandpa asked, "Can your dick touch your ass?" The little boy answered no, again. Grandpa said, "Then your not man enough to have a cigar." A little later, the little boy came out of the house With a cookie. Grandpa asked, "Can I have a cookie?" The boy asked "Can your dick touch your ass?" Grandpa replied, "Hell yeah my dick can touch my ass!" The boy replied, "Then go f*ck yourself, Grandma made these cookies for me." ko hoce jos ima na http://kickasshumor.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarzan Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 Žali se Mujo Hasi: - Zamisli kakva je ona moja kurva! - A zašto, – upita Haso. - Zamisli, vracam se s puta i šaljem joj telegram da cu doci, a ipak je uhvatim s ljubavnikom! Poslije krace šutnje, opet ce Mujo zamišljeno: - A možda i nije kurva, možda nije dobila telegram. :D -------------------------------------------------------------------- Vraća se Fata kući sva uznemirena. "Moj Mujo, kakva bezobrazna svijeta ima! Zaustavi me neki manijak i reče mi, ako mu popušim, daće mi ove cipele..." :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrabili Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Dođe muž iz zatvora i vidi diete u kolijevci. - Čije je ovo diete!? - upita on. Žena će na to: - Moje, a moglo je da bude i tvoje da si bio pošten! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christopher Carrion Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 diete :mellow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIODRUG Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Blizanci... :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dboxx Posted June 7, 2014 Report Share Posted June 7, 2014 - Komsija otkud ti u crnini? Sta se dogodilo? - Eto... Posaljem zenu u prodavnicu po pivo i posle pola sata mi jave pregazio je kamion na raskrsnici. - Auuu crni komsija! Pa sta ces sad? - Sta ja znam... ima neke rakije u spajzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrabili Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 Ako električna cigareta odvikava od pušenja, šta li radi vibrator? :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrabili Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 -"Болан Хасо , ћуо сам да си се оженио?!" - "Јесам, оженио сам се." - "А зашто, када си се кун'о да се никада не'ш ожен'ти?" - "Није ми се више свиђала храна по мензама и киосцима брзе хране." - "И како је сада?" - "Сад ми се свиђа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarzan Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Rucak u Srbiji: Sin: "Mama, vruc je pasulj!" Mama: "Duvaj ga!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarzan Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 Upada Piroćanac u kafić i prilazi čoveku koji za šankom pije piće.... -Izvinite, jeste li vi malopre spasili mog sina dok se davio u vodi? -Jeste, ja sam... -A kačketić ode a... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrabili Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 Došao Piroćanac na pumpu i kaže : Sipajte mi 2 litra benzina i 1 kap ulja. A prodavac će njemu: Hoćeš i da ti prdnem u gume ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corleone Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 Čekao stariji čovek 6 godina da mu daju dozvolu za gradnju. Na kraju mu službenik kaže: "Evo sve je gotovo, samo još otiđite na protokol da vam ovdje udare pečat". Ode čovek sav sretan, kad na protokolu službenik gleda na sat i kaže da mu je vreme za ručak. Nesretni čovek pokunjen kaže: "Šest godina čekam ovaj trenutak. Hajde, preklinjem te sinko, udari mi taj pečat pa ću ti ispričati priču …o ženi i psu". Službenik malo nevoljko, ali ipak pristane. Overi on sve, a onda zatraži od starca da čuje priču. Starac fino pokupi papire i kaže, gledajući ga ravno u oči: "E jebo ti pas mater" Link to comment Share on other sites More sharing options...
slika i prilika Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 Prica ciga sa zenom i kaze: Auuu zeno kako vreme leti! Juce si mi bila cerka, danas si mi zena, sutra ces mi biti tasta.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corleone Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 Od detinjstva imam noću strah da je neko ispod mog kreveta. Otišao sam kod psihoterapeuta i rekao mu: - Imam problem. Svaki put kad ležem u krevet mislim da je neko ispod njega. Bojim se. Mislim da ću poludeti ... - Mogu Vas izlečiti! Dolazićete na razgovor tri puta nedeljno i za godinu dana oslobodiću vas tog straha. - Koliko će to da košta? - Pedeset evra po poseti. - Moram da razmislim pa ću vam javiti. Šest meseci kasnije prepoznao me je na ulici. - Zašto niste došli na terapiju? - Pa, pedeset evra tri puta nedeljno i tako celu godinu je mnogo novca. Jedan konobar me izlečio za 1.000 dinara. Bio sam tako srećan što sam toliko uštedeo da sam kupio nov automobil! - Kako je to uspeo? Kakav savet vam je dao? - Rekao mi je da odsečem nogare od kreveta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarzan Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 Dok se stoji na semaforu ciganka kuca šoferu na prozor: Daj dobri gospodine 1 evro za dete. Šofer joj daje 1 evro i zatvori prozor. Ciganka opet kuca na prozor. Šofer: Pa šta hoćeš sad opet? Ciganka: Pa evo ti dete... ------------------------------------------------------------- Sedi ciga na ulici i plače. Nailazi mu drug: - Šta je bre cigo, što plačeš? - Umro mi čale! - Auu, a jel ti živa baba? - Jeste. - Pa napravi čaleta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarzan Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Pitaju ciganku kako su vaši? - Pa šta ću, češem se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellenic Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 HEMIJA SVE OBJASNI: ELEMENT: Zena SIMBOL: Ze PRONASAO: Adam ATOMSKA TEZINA: Optimalna 54kg. Ali varira od 40-200 kg. UCESTALOST ELEMENTA: Vece kolicine se mogu naci u urbanim sredinama. F i z i c k e o s o b i n e: Povrsina obicno presvucena premazom u boji Prokljuca odjednom, mrzne se bez razloga Topi se ako se primeni odgovarajuci postupak Neukusna je ako se pogresno proba Element se retko nalazi u devicanski cistom stanju Vice ako se primeni pritisak na pravo mesto H e m i j s k e o s o b i n e: Lako se jedini sa zlatom, srebrom, i drugim plemenitim metalima i kamenjem Absorbuje velike kolicine skupih materijala Moze da eksplodira iznenada bez predhodnog upozorenja i bez poznatog razloga Ne rastvara se u vodi ali joj se akativnost znatno uveca ako se natopi alkoholom Najefikasniji poznat element za smanjivanje kolicine novca koji covek ima N a j c e s c a u p o t r e b a: Pre svega kao ukras, narucito u skupim sportskim automobilima Odlican medikament za relaksaciju Vrlo efikasno sredstvo za ciscenje I z v r s e n i o p i ti: Pocrveni kada se zatekne bez ambalaze Pozeleni kada se stavi pored boljeg uzorka O p a s n o s t i: Veoma opasan element osim u rukama strucnjaka Ilegalno je imati vise od jedne, mada se moze posedovati i vise pod uslovom da se drze na razlicitim lokacijama, sve dotle dok elementi ne dodu u direktan kontakt jedan sa drugim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekba Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 he, he ova verzija ima neke stvari koje nisam pre procitao a fale joj neke druge...... mislim da konacna sveobuhvatna verzija nije moguca :mrgreen: inace ako "tvoj element" vidi sta si ovde napisao...... vidimo se u citulji :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellenic Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 Cuj citulja... ``.... Veoma opasan element osim u rukama strucnjaka...`` :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekba Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 a onda je mrmot umotao cokoladu u foliju ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sboris Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Čuh u prolazu na fešnselekšn. - Šta Lala voli više do red bula? - Red slanine :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corleone Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 Direktor sekretarici: 'U petak idemo na trodnevni službeni put'. Sekretarica mužu: 'Dragi, moram na službeni put u petak, morat ćeš se brinuti sam o sebi'. Muž ljubavnici: 'Žena mi ide na put, provest ćemo tri dana zajedno'. Ljubavnica učeniku kojem daje časove iz matematike: 'Ovog vikenda sam zauzeta, nema časova'. Sretni učenik svom dedi: 'Dedo, idemo tri dana na pecanje, nemam časove'. Deda (direktor) ponovo zove sekretaricu: 'Promjena plana, unuk me moli da provedemo vrijeme zajedno. Putovaćemo drugi put'. Sekretarica mužu: 'Dragi, moj službeni put je odgođen...' Muž ljubavnici: 'Ne možemo ovaj vikend, žena ostaje kod kuće'. Ljubavnica učeniku: 'Imaćemo časove kao i obično'. Učenik dedi: 'Dedo, ništa od pecanja, ipak imam časove'. Deda sekretarici: 'Ipak putujemo u petak...' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corleone Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 Starac od 90 godina umire. Na samrtnoj postelji moli svoju 60 godina mlađu ženu da silne milione koje je zaradio ukopa zajedno s njim jer veruje u zagrobni život i želi da na nebu troši i živi luksuzno. Na sahrani pita je najbolja prijateljica je li ispunila muževu poslednju želju. - Pa naravno da jesam, napunila sam sanduk pun čekova, ostavila hemijsku olovku, pa nek troši koliko god želi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ywanho_bg Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Kupio piroćanac iPhone 6, stavi ga u zadnji džep, sedne i nesto krcne, a on će Jooj, samo da je kičma. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
marvel Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 Pricaju dva ciganina> Znas li da su rusi zavrnuli gas!? Cuti, dobro je dok ga nemci ne pustu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts