Corleone Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Stari farmer je imao veliko imanje kraj jezera. Ispod stabala jabuka i breskvi je postavio vrtne klupe i stolove. Perfektno za piknik. Jezero je bilo uređeno i idealno za plivanje. Jedno popodne, odlučio je da pogleda je li sve u redu i ima li zrelog voća koje bi mogao da ubere. Uzeo je veliku kantu i krenuo prema jezeru. Prvo je čuo kikot ženskih glasova, a kad se približio obali, video je grupu devojaka kako se gole kupaju u njegovom jezeru. Kad su ga primetile, sve su uronile u vodu do vrata. Jedna od devojaka je povikala:"Nećete ništa videti. Ne izlazimo van dok ste Vi tu !" Starac odgovori: "Nisam došao vas da gledam kako se kupate gole i kako gole izlazite iz vode". Pokazao im je kantu i rekao: "Samo sam došao da nahranim krokodile!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
boric Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Није виц, но је стварност... Али као да је виц. Правопис... Link to comment Share on other sites More sharing options...
boric Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Најбољи оглас који сам видео до сад: линк. Као да је виц... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tpojka Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Dobro da nije donio polovnu gumu u prodavnicu i rekao: 'Oću ovakvu! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobayashi Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Mozda ima samo jednu od tog proizvodjaca a ista nema da se kupi (a ne valja da na istoj osovini budu od razlicitih proizvodjaca), pa bi da jos jednu takvu kupi od nekoga ko ima ili da nju proda a kupi druge dve u paru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tpojka Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Vrlo logičan rezon, ali je mogao popratiti tekstom o proizvođaču, modelu, seriji bar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corleone Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Uđe tip pred večer u birc i sedne za šank pored vrlo zgodne mlade žene. Odmeri ju na brzinu, neprimetno, a zatim ležerno pogleda na sat. Opazivši to žena ga pita : - "Imate dogovoren spoj? Ona kasni?" - "Ne" , reče on, "upravo sam kupio ovaj sat -čudo od tehnike- i testiram ga." Žena će zaintrigirano : - "Čudo od tehnike? Šta je to tako posebno na njemu?" - "Koristi alfa valove i telepatski komunicira sa mnom!" - odgovori on. - "I šta vam sad govori?" - znatiželjno će dama. - "Pa... kaže mi da ne nosite gaćice...." Žena se zakikoće pa mu reče : - " Mora da vam je pokvaren sat, jer ja, naime, nosim gaćice!" Čovjek kucne po satu par puta i objasni : - " Prokleta naprava, ide sat vremena unapred." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corleone Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Gatara kaže ženi: 'Karte pokazuju da će vam muž uskoro umrijeti! Žena: 'To znam! A što kažu karte, hoće li biti istrage? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corleone Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Šiša Mujo na Baščaršiji mušteriju, a Haso proviri, pa pita: "Jel' gazda Mujo, kad bi me mog'o ošišat'?" "Za dva sahata, neb' moglo prije." "Hajd' uzdravlje!" I nema Hase dva dana, a onda opet ista priča... "Za sahat i po dođi" veli mu Mujo... Opet ga nema koji dan, pa kad dođe ponovo će: "Kad bi moglo?" "Za sahat". Ode Haso, a Mujo zovne šegrta: "Kemo, sine, deder vid' kud ide ova budala, kad se ni jednom ne vrati na šišanje". Ode Kemo i vrati se, a sve se smijulji... "Đe ode, Alaha ti, ona budala?" "Kod gazdarice, gazda." Link to comment Share on other sites More sharing options...
NVC Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Covek dolazi u kafanu i seda za sto. Konobar dolazi do njega i kaze; "Dobar dan, sta zelite da narucite?" Covek kaze: dajte mi tri hladna piva. Konobar mu ih donese, a covek mu kaze da ih sva tri odmah otvori a zatim pocne da pije. Prvo uzme gutljaj iz jedne flase, zatim posle nekog vremena gutljaj iz druge flase i, na kraju gutljaj i iz trece i tako u krug dok nije popio sva tri piva, a zatim naruci jos tri. Posto je primetio taj ritual, konobar mu noseci trecu rundu kaze: "Gosn, znam da ih volite kad su hladna. ne morate ih odmah sva tri narucivati. ja cu paziti na vas i kad vidim da ste tanki, ja cu vam odmah doneti novo. tako ce biti sveze i hladno. A covek mu odgovori: Ne razumete vi mene. ja imam dva brata. Jedan radi u Australiji,drugi u Americi. Na rastanku, jedan drugom smo obecali da cemo svakog vikenda piti pivo zajedno. Tako da sada moja braca takodje piju tri piva tamo negde, i na taj nacin svi pijemo zajedno. Konobar je tad shvatio zasto to radi i svidela mu se ta tradicija a covek je nastavio da dolazi vikendom i da na miru pije svoja tri piva. A onda, jedne nedelje, covek dolazi i narucuje samo dva piva. Konobar to spazi i resi da pridje coveku. Prisao je polako, stavio mu ruku na rame i tiho,un razumevanja i saosecanja progovorio: Znam za vasu tradiciju i zelim da kazem da mi je zao zbog vaseg brata. Primite moje saucesce. A covek odgovara; A ne ne, opet ste pogresno razumeli. Nisam ja narucio dva piva zato sto je jedan od brace umro. sad svi narucujemo po dva zato sto sam ja prestao da pijem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tpojka Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Ovo je bolje od vica. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyBug Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 ^ To me podseti na jednu reklamu za privatno osiguranje u Sloveniji od pre par godina; cistacica ulazi jutro nakon zurke u sobu prepunu flasa, pikavaca ( opsti haos ), gleda oko sebe odakle da krene, navlaci rukavice, uzima sredstvo za ciscenje i sundjer, i prilazi nekoj slici na zidu tipa Kandinski resena da je ocisti :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolepiv Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Dodje deda kod popa da mu se ispovedi i kaze: "Pope, pre neki dan baba se nagnula u zamrzivac i meni doslo nesto i ja kresnem babu, je l to greh?" Pop: "Ne, nema tu nista gresno, to je priroda i tako treba da bude." Sutradan dodje i baba i kaze: "Pope, pre neki dan ja se nagnula u zamrzivac da vidim nesto, a deda navalio, a meni sve onako lepo, je l to greh?" Pop: "Ne, naravno, bio je i vas muz juce i njemu sam rekao da je to prirodno i ne treba da brinete." Baba: "A da li smo i dalje dobrodosli u crkvu?" Pop: "Naravno..." Baba: "Dobro, jer u Rodic vise nismo." Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEDA_RUMA Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Ahahahahahaha!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magdalenalena Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Chuck Norris je potopio ribu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frikou Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 http://www.index.hr/forum/11/seks/tema/291...jedice.aspx?p=1 :lol: :D :blink: :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ocokoljic85 Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Dođe momak u prodavnicu i pita prodavačicu da li ima kondome sa ukusom maline? -Nema! -A breskva? -Nema! -A jabuka? -Nema!! Stoji deda sa strane i upita ga: -Alo momak 'oš ti jebati il' kompot praviti?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petricag Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Chuck Norris je potopio ribu. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonetow Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Pitali cigu jel ikad karao medicinsku sestru, kaže: ''Nisam, al jesam običnu.'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tpojka Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 ^ :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tra-la-la Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 http://www.index.hr/forum/11/seks/tema/291...jedice.aspx?p=1 :lol: :D :blink: :blink: Komentari su ubica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamenko Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Kupio Ciga na trafici kutiju cigareta. Krenuo dalje i taman da je otvori, pročita na njoj upozorenje: ''Pušenje izaziva impotenciju i loše utiče na seks!''. Vrati se Ciga do trafike. - ''Izvini, daj mi drugu kutiju cigareta... Onu sa rakom pluća.'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
sboris Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Ja sam to uživo čuo u Budvi u Starom gradu pre nekoliko godina: Daj mi ako imaš onu sa rakom pluća, ne volim onu sa problemima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejven Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 voze se bosanac i slovenac vozom. na stolu u vozu stoje dve jabuke, veća i manja kaže slovenac bosancu -ajde uzmi jednu pa cu ja onu drugu bosanac uzme veću, a slovenac mu kaže: '-u, što si nekulturan! -što? -pa da si kulturan, ti bi uzeo manju! -a koju bi ti uzeo da si prvi birao? -pa manju. -pa na ti manja jebla te ona! oldi goldi Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolepiv Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Izvin'te ako je bilo. Prastaro, ali dobro :) Šta je najbrže na svetu? Biolog: - "Najbrži je treptaj oka. To se desi a da niko i ne zna da se desilo." Fizičar: - "Najbrža je svetlost. Kad pritisnete prekidač, ona do vas stiže brzinom 300,000 km/s, nema veće brzine u prirodi." Filozof: - "Najbrža je misao. Njom u trenutku možeš stići bilo gde na svetu." Lala: - "Ta, kad sam vas učene ljude saslušo, ta shvatio sam da je najbrža stvar na svetu proliv. Kad te stigne, pre nego sto si trepno okom, upalio svetlo ili bilo što pomislio, već si se usr'o." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts