MC KILLER Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 YUGO ponos i dika Nase divne nacije >> sramota ! i ludacka verzija koja po mojim proracunima (jer znam sta sam modifikovao) kosta barem tri puta vise
Urbana_Legenda Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Pa, ne'a sansi da to kod nas zazivi... Bolje je kupit drugo auto, fakat. Meni se svidja dizajn samo sto mi ima malo refleksije... I tamno je svjetlo.
stalja Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Omaklo ti se ovde Gde su vrata? :) Izgled vuche na golfa Prednji hladnjak izgleda ko da je izashao iz filma pobesneli max [tune model] Kapiram da si bio zgrozen blueprint-om i nije te interesovalao da se cimash oko gvozdjurije :) Pozdrav od jednog nesrecnog vlasnika dotichnog :D
MC KILLER Posted July 16, 2006 Author Report Posted July 16, 2006 ma to je iz 2005 , ma neznam dali sam se prevario ,mozda tad bas i nisam baratao sa alatkama dobro . ma nije ni bitno , ali jedna stvar je istinita blueprints su bili tipa 150x200 pixela . E da ! ja nisam tuner ili ne primam se na to , okacio sam ove radove jer kontam da je zanimljivo , nista vise. Sto nas vodi ka sledecem >> da nemam pojma sta tu valja da se u radi i kako... PERFECT CAR: black , low , chrome rims ... ... i to je sve sto mi se svidja ! pozdrav ! :)
Recommended Posts