Jump to content

Recommended Posts

Posted

model je extra ali render prilicno prost, da ne kazem da hamvi lichi na igrackicu

ja bih odradio neke closeup-ove sa jakom perspektivom i prostim white/grayplaster renderom :)

i nevezano za temu, ako vec koristis imageshack koristi thumbnail linkove (link 2 chini mi se, kad okacis sliku) da thread bude pregledniji

Posted

Mnogo dobar model, svaka cast!

Samo, zasto stakla i ove izbocine na vratima imaju toliko puno poligona. To si radio kao Patch u Rhinu, ako se ne varam?

Posted
YES RHINOCEROS 3.5 , jel neko radi na njemu ?

Uglavnom neke matematicke stvari (zbog posla - prikazi nekih slozenih funkcija i povrsina).

Verzija je 3.0, kolika je razlika u odnosu na 3.5? Vredi li da prelazim?

BTW, cime si rendao? Koristim Air, ponekad Renderman preko Rhinoman-a, a Maxwell mi mnogo spor...

Inace, model je odlican :)

Posted

DA patch je na vratima , jer sam skratio vreme modelovanja, a i nije proekat da bas moram da se drzim propisa, opustencija :)

a ghost view gore nije u poligonima , nego isocurves.

Razlika izmedju 3.0 i 3.5 je sto su ocistili mnogo bugova koje ima 3.0 tako da ako imas priliku da updejtujes uradi , valja , zdravo je ! inace razlika u interfaceu nema, nesto samo flamingo ima dodato i to je , nista posebno . ;)

• 3 months later...
Posted

Braca! Lud Model! B)

Kako si to uspeo u Rhino-u? dali imas neki dobar link za Tutorial ili nesto slicno? Ja sam poceo da modelujem u Rhino 3, pa sam onda presao na 3DS max jer je (kao) bolji ili laksi, neznam ni sam!

Pogledaj ovu stvar koju sam napravijo sa Rhino pre jedno (od prilike) sto godina. Skroz moj dizajn, treci pokusaj, ali posle toga sam odustao. Ajde ako imas vremena, posalji mi neji link za ucenje rhino ili Nurbs surface u max-u ili sl.

Super model, mislim stvarno do jaja!

post-6862-1161310174.jpg

Posted

nemam tutorial , svi na netu su ocajni! a sto se mog modelovanja tice > 4 godine iskustva , ali aktivnog iskustva . tako da zapni ...

a sto se tvog modela tice , pa pocetnicki ali bas ovakva kritika treba da te natera da radis bolje. ..