Purplejunk 0 Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Pobednik photobattle-a na temu 'portret' je bokey! fotografija broj 22 - 163 glasa bokey (Bogdan Radenkovic) Canon 300D Cestitam! :) Evo i ostalih ucesnika: *click za vecu sliku* fotografija broj 23 - 158 glasova purplejunk (Jovana Cetkovic) Canon 20D fotografija broj 39 - 53 glasa ervin (Ervin Salgo) Nikon D70 fotografija broj 30 - 45 glasova Dragisa (Dragisa Savic) Canon 350D fotografija broj 1 - 41 glas zmaku (Zivojin Kuzmanovic) Panasonic Lumix DMC FZ20 fotografija broj 20 - 38 glasova knock (Sefik Sacirovic) Nikon D70 fotografija broj 37 - 37 glasova jijang (Milos Ivanovic) Canon 350D fotografija broj 12 - 34 glasa RAMZESII (Davor Lazarevic) Canon A520 fotografija broj 36 - 34 glasa Asian (Dusan Zutinic) Canon 350D fotografija broj 33 - 33 glasa analog (Goran Milosevic) Nikon D70S fotografija broj 17 - 35 glasova doomster (Dejan Miloradov) Pentax P50 fotografija broj 11 - 24 glasa Obican_Deterdzent (Djordje Zivaljevic) Nikon D50 fotografija broj 2 - 20 glasova Popadija (Dejan Popovic) Praktica PLC 3 fotografija broj 27 - 19 glasova Master of disaster (Milan Melka) analogni aparat fotografija broj 41 - 14 glasova dzonatan (Nikola Mrdalj) Canon 300D fotografija broj 40 - 10 glasova djuleski (Dusan Milicevic) Canon 30D fotografija broj 26 - 8 glasova Zakd (Zeljko Dobrosavljevic) Canon 350D fotografija broj 35 - 8 glasova johnny_014 (Nikola Nikolic) Mustek fotografija broj 38 - 8 glasova hrandzo (Hranislav Djokovic) Fuji FinePix S7000 fotografija broj 6 - 6 glasova MichaelJordan (Milos Jokic) Canon 350D fotografija broj 10 - 6 glasova Slobodan_Radovanovic (Slobodan Radovanovic) Praktica MTL5 fotografija broj 14 - 6 glasova bazdar (Ninoslav Adzibaba) Canon 30D fotografija broj 31 - 5 glasova kameni (Aleksandar Kamenkovic) Nikon D70s fotografija broj 8 - 3 glasa Expo (Miro Trivunovic) Nikon FE fotografija broj 24 - 3 glasa boa (Irma Puskarevic) Canon 20D fotografija broj 9 - 1 glas shock979 (Benis Arapovic) Sony DSC-H1 fotografija broj 15 - 1 glas NShappy (Miroslav Popov) Konica Minolta 5D fotografija broj 19 - 1 glas millwall (Rade Pavlovic) Nikon D50 fotografija broj 21 - 1 glas Goldmund (Sladjan Lukic) Canon 10D fotografija broj 29 - 1 glas Leonardo (Darko Zivkovic) Canon 300D fotografija broj 3 - 0 glasova Beli Macak (Boris Njegric) Canon A510 fotografija broj 4 - 0 glasova VladaM (Vlada Marinkovic) Nikon D70S fotografija broj 5 - 0 glasova Gremlin (Ilija Peric) Nikon D70 fotografija broj 7 - 0 glasova Tolimir (Miroslav Tolimir) Canon 20D fotografija broj 13 - 0 glasova PetarDima (Vladimir Radivojevic) Mamiya Sekor 500 DTL fotografija broj 16 - 0 glasova neshko (Nebojsa Mitrovic) Canon 300D fotografija broj 18 - 0 glasova slotter (Nikola Stojanovic) Olympus E20 fotografija broj 25 - 0 glasova Boki (Boris Holik) Canon 20D fotografija broj 28 - 0 glasova CeDo (Damir Karan) Canon 20D fotografija broj 32 - 0 glasova Dimce (Dimitar Jakimov) Fuji FinePix S5000 fotografija broj 34 - 0 glasova Dr Lazan Kradic (Bojan Raicevic) Canon A510 fotografija broj 42 - 0 glasova Duleee (Dusko Lukovic) Olympus OM10 fotografija broj 43 - 0 glasova dr bouz (Sasa Radosavljevic) Nikon D70s fotografija broj 44 - 0 glasova Kovac (Darko Kovacevic) FujiFinepix S5500 Cestitam bokey... Molim te javi mi se sto ranije sa novom temom za sledeci battle. Izvinjavam se svima koji su uleteli sa postovima dok sam kacila sve fotke, morala sam da obrisem vas poruke, pa ih samo ponovite. Pozdrav ;] Link to post Share on other sites
Joomla 0 Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Cestitam Bokey-u na pobedi a stalim ucesnicima na odlicnim radovima :) Link to post Share on other sites
Stefan032 0 Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 bokey-ova slika mi je definitivno bila favorit, nisam glasao nazalost jer sam imao problema oko skidanja slika, pa sam na kraju skidao jednu po jednu. Nisam mogao da se odlucim za drugu i trecu, a sada vidim da takmicenje gotovo. Sve cestititke za Bokey, ali moram da pohvalim i ostale ucesnike, zaista ima veoma zanimljivih radova. poz. Link to post Share on other sites
Kuzma 0 Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Svaka cast pobedniku!Po meni najbolja fota na ovom battleu.Hvala masi koja je glasala za moju,zadovoljan za pervi put veoma!Vidicemo se mi josh :) :) :) Ajd dajte novu temu pa da navalimo! Link to post Share on other sites
anactor 0 Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Čestitke pobedniku i svim učesnicima!!! Neverovatno mnogo dobrih radova. Nisam do kraja mogao da se odlučim pa nisam ni glasao, ali bi pobednička svakako dobila ili 5 ili 3. Nadam se da će i za sledeći battle biti poslati ovako dobri radovi. Link to post Share on other sites
EnergyX 0 Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 BOKEY BOKEY BOKEY Jebote bas mi je drago! Bravo majstore! P.S. Nisam glasao za tebe, ali mi je bas drago sto si pobedio. Svaka cast! :) P.P.S. ili P.S.S. :) Ko su bre svi ovi ljudi sto su slali fotke. Za neke nikad cuo. :o Link to post Share on other sites
Dicky 0 Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Cestitke Bokey ! Ali najiskrenije mogu da kazem da je po meni fotografija br 23 (Purple) bez ikakve konkurecncije. Fotka je jednostavno fenomenalna! Bokey opet cestitke , rad je odlican i bas mi je drago sto si bas ti osvojio prvo mesto! Link to post Share on other sites
VladaM 0 Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Svaka cast Bokey, zasluzeno. Bilo je zaista tesno, ne bilo nezasluzeno ni da je pobedila Jovanina fotka. Generalno, mnogo dobrih radova, cestitke i ostalima. Pozdrav, Vlada P.S. Ako moze objanjenje za fotku 37 ("nisanili" smo da li je dirigent, pijanista, meni covek lici na Momu Kapora) Link to post Share on other sites
Asian 0 Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 :) bravo Bokey! Svaka cast, bas mi je drago sto si pobedio na ovom veoma jakom photobattle-u :D To ce ti biti jak podstrek da napredujes i jos jedan dokaz da nije toliko bitna foto-tehnika koliko umece! (znam, slazem se da su objektivi jako bitni ali ne i presudni) Takodje cestitke Jovani, Ervinu, Dragisi i Zivojinu... Link to post Share on other sites
istankov 1 Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Bravo! Mada sam ja favorizovao Jovaninu fotku i bas je Mrlja mislio da ce kartica da putuje na Detelinaru, kada ono ide na jug... Odlicne fotografije, posteno glasanje Link to post Share on other sites
kameni 0 Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Cestitke Bokey i meni je bas drago, sto sam ti vec i rekao :) I ja sam se dvoumio izmedju tebe i Jovane ali je ipak tvoja za nijansu prevagnula. Cestitke i ostalim ucesnicima. Link to post Share on other sites
NShappy 18 Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Ok! Takmičenje sigurno nije bilo namešteno jer je sudijina slika na drugom mestu. :lol: :D :P I sada ne mogu da izdvojim tri stvarno najbolje. Glasao sam kako sam glasao ali ne bih se pokajao ni da sam drugačije. Čestitke svima i neka nova bitka bude isto tako inspirativna kao i ova. I još jedno pitanje. Nisam skontao, da li urednici u konkurenciju uvrste sve slike koje stignu ili naprave neku selekciju? Link to post Share on other sites
Dimče 0 Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Jebiga, zakasnio sam sa glasanjem. Ali, i onako ne bih ništa promenio. Ovo su bili moji glasovi: 2 - 5p 36 - 3p 37 - 1p Čestitke pobednicima i svima na puno sjajnih fotografija. :) Link to post Share on other sites
Millwall 0 Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Cestitke Bokey! Bio sam ubedjen da ce 23. glat da pobedi! Cestitke svim ucesnicima, pa da i sledeci "battle" bude ovako masovan! Link to post Share on other sites
BigBoy 0 Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Odlicni radovi, cestitke Bokey-u, samo napred. Ocekujemo temu za sledeci battle :) Link to post Share on other sites
Dr Bouz 9 Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 bravo deckonjo! - super ti je slika, a ima i dosta drugih koje ne zaostaju mlogo. Link to post Share on other sites
doomster 0 Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Богдане, искрене честитке, сјајно. Драго ми је да се теби свидела моја слика. Такође своје поздраве упућујем Јовани за изванредан рад, Ервину и куму Драгиши, као и свим осталим учесницима. Питао бих Јовану ко је тај чика кога је сликала и чиме се бави. Link to post Share on other sites
Obican_Deterdzent 0 Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Bravo Bokey!! :) svaka cast...Nadam se da ces Jovani, vicesampionki, pokloniiti Duks :P Ja sam bio malo ostecen ovog puta...kako je pravilo da se ne moze glasati za svoju fotku..ja nisam mogao glasati za dvije fotke onda :lol: Svaka cast svima na poslatim fotografijama. :) Link to post Share on other sites
ada 0 Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Cestitke svima! :) Cini mi se da je ovo najuspeliji battle do sad (em fer glasanje, em napeto do poslednjeg trenutka, em nikad bolji radovi) :) Link to post Share on other sites
lazza 0 Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Bravo Bokey majstore! Mnogo dobra fotka ali samo da znas da ocekujemo i bolje od tebe! Sve pohvale i ostalim ucesnicima! Najbolji battle do sad! Link to post Share on other sites
Purplejunk 0 Posted June 21, 2006 Author Report Share Posted June 21, 2006 Prvo, mala ispravka - doomster mi je skrenuo paznju na to da njegova fotka (#17) ima 25 glasova a ne 35. I još jedno pitanje. Nisam skontao, da li urednici u konkurenciju uvrste sve slike koje stignu ili naprave neku selekciju?Da, za sad idu sve fotke... bilo bi jako tesko da pravimo neku vrstu selekcije a da bude fer, tako da ce za sada ostati tako. Videcemo da jos malo da doradimo pravila za glasanje za sledeci battle (minimum post count od ~30, minimum dva meseca registracije). Питао бих Јовану ко је тај чика кога је сликала и чиме се бави.Ciku sam slucajno spazila na tvrdjavi u Smederevu kada sam posetila snimanje jednog filma - on je bio jedan od glumaca. :) Puno hvala svima koji su dali glas za moju fotku. Ocekujte nov battle u toku danasnjeg dana, sa vrrrlo interesantnom temom. Pozdrav ;] Link to post Share on other sites
doomster 0 Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Tачно сам знао да је глумац. Свака част. Хвала :) Link to post Share on other sites
Петар М. Дима 0 Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 :) Честитке Link to post Share on other sites
jijang 0 Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Mica Milovanov.OldSchool glumac,glumi u Buhi...pa podseca malo na Kapora iz ovog ugla. Link to post Share on other sites
Zocky 0 Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Bokey cestitke . ;) Ali najiskrenije mogu da kazem da je po meni fotografija br 23 (Purple) bez ikakve konkurecncije. Fotka je jednostavno fenomenalna! Link to post Share on other sites
Recommended Posts