rade Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 kasno podne, radni dan. umoran povratak kuci. ima li ovo nekog smisla i kakav naslov bi odgovarao?
Deda Bole Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Probaj jos koji put u ovom smeru, takve umeju da buud interesantne, kao neka vrsta apstrakcije .. Mozes ih cak i kombinovati s blicem, pa ces imati i ostre delove, a ostatak u raznobojnim linijama. Ono sto je ovde dobro, je sto nikad ne znas sta ces dobiti, ali mislim da vredi probati .. B.
kameni Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Jest uvek neizvestan rezultat, ali jednom kad je budes ubo bice ubica, pa sad ako imas vremena i volje... :) U principu meni je i ova interesantna.
rade Posted June 3, 2006 Author Report Posted June 3, 2006 slikano je zimus nekom starom idiot kamerom i naravno sasvim sluchajno je ispalo ovako. fasciniraju me te nocne 'pokretne' slike zbog igre boja koja je uvek neobichna i drugachija. aha, znachi sa blicom bi bilo bolje. nije mi to palo na pamet :blush: . probacu drugi put sa novom kamerom. valjda ce biti bolje.:)
Deda Bole Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 slikano je zimus nekom starom idiot kamerom i naravno sasvim sluchajno je ispalo ovako. fasciniraju me te nocne 'pokretne' slike zbog igre boja koja je uvek neobichna i drugachija. aha, znachi sa blicom bi bilo bolje. nije mi to palo na pamet :blush: . probacu drugi put sa novom kamerom. valjda ce biti bolje.:) <{POST_SNAPBACK}> Ne, ne kazem da bi bilo bolje s blicom, vec, samo, bice drugacije .. Ti ces proceniti da li ce to biti bolje ili ne .. Samo nastavi da eksperimentises .. sto Kameni rece, jednom kad ubodes pravu, sesces na dupe .. B.
expo Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Vidi I da nema tih, kako Mladja kaze, spermatozoida ovo je super. Jasno se vidi taj zadnji delic expozicije, automobili, atmosfera... Te aplikacije izgledaju kao naknadno dodate. Nadrealno. Meni je ovo odlicno. Naslov? Na znam, osim sto me kadar neodoljivo podseca na "Taxi Driver"
Петар М. Дима Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Је си ли пробао да мало појачаш контраст?
rade Posted June 5, 2006 Author Report Posted June 5, 2006 Је си ли пробао да мало појачаш контраст? <{POST_SNAPBACK}> pa moguce je da bi bilo bolje sa pojachanim kontrastom, al' eto, ostavio sam ovako u originalu bez izmena. :unsure:
Recommended Posts