Jump to content

Recommended Posts

Da ja ne bi puno koristila bich ajde da poshtujemo neka pravila. :P

 

~ Kad postirate zavrsene radove prvo pazite na velicinu rada (naglasite ako je nekoliko radova u pitanju ili koristite linkove za dodatne radove)

 

~ Da bi dobili sto koristniju kritiku dodajte medijum koji ste koristili i ako imate neka specificna pitanja

 

~ skice su dobro dosle ALI

a - postirajte ih u procesu rada i dodajte pitanja da bi vam lakse pomogli

b - ili uz zavrsen rad ako zelite da pokazete proces rada sto je uvek plus. Svi bi trebali da non stop zvrljamo ali ne znaci da bi trebali i da zatrpamo forum!

 

Molim vas ne postirajte tudje radove za kritike jer ovo je mesto za nas da naucimo nesto i da nasi radovi postanu sto bolji. Kritike su tu za nase radove, a tudji radovi da nas inspirisu i pomognu u nasem razvoju.

 

Potrudite se da su kritike stvarno korisne i da sto manje koristimo npr “jao bzvz” ili “e strava”. Znam da nas ponekad neko stvarno odusevi i to je ok, ali ajde da pokusamo da svoje misljenje i obrazlozimo.

 

 

 

Posaljite mi poruku ako imate neki predlog ili ako hocete posaljite mi vas e-mail (strogo cuvam u arhivi i ne saljem dalje) da vas mogu obavestiti u slucaju “ne daj boze situacije” ….

 

 

Srecno! :D

 

Art is idea. It is not enough to draw, paint, and sculpt. An artist should be able to think. Art is idea. It is not enough to draw, paint, and sculpt. An artist should be able to think.

Gordon Woods

If you hear a voice within you say "you cannot paint," then by all means paint, and that voice will be silenced.

Vincent Van Gogh

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...