severinna Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 imam dva kratka pitanja odnosno molbe 1. treba mi neki hebrejski font koji je free ili moze na mail 2. taj font bi trebao instalirai na mac (ali kako?) za neke potpise u final cutu sve dobro dodje do 30.5. kad je dead line unaprijed zahvaljujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neso Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Ne razumijem se u hebrejski ali pokusaj na ovim linkovma. Link 1 Link 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
severinna Posted May 26, 2006 Author Report Share Posted May 26, 2006 Ne razumijem se u hebrejski ali pokusaj na ovim linkovma. Link 1 Link 2 <{POST_SNAPBACK}> stvarno si brz :) puno hvala nerazmjem se ni ja u hebrejski netko drugi ce ih trabati pisati a na meni je da s tim fontom potpisujem ljude na nekom video materijalu hej za samo 6 minuta prvi odgovor svaka ti cast majstore Link to comment Share on other sites More sharing options...
GvozdeN Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 obrati paznju samo koje fontove cesh da koristish...da li je verski dokument/tekst ili "redovno" pismo...razlikuju se pisma..isto se citaju ali se drugacije pishu (oblik) srecno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
severinna Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 obrati paznju samo koje fontove cesh da koristish...da li je verski dokument/tekst ili "redovno" pismo...razlikuju se pisma..isto se citaju ali se drugacije pishu (oblik) srecno! <{POST_SNAPBACK}> hvala :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hana Posted February 14 Report Share Posted February 14 On 5/26/2006 at 10:50 PM, severinna said: stvarno si brz 🙂 puno hvala nerazmjem se ni ja u hebrejski netko drugi ce ih trabati pisati a na meni je da s tim fontom potpisujem ljude na nekom video materijalu hej za samo 6 minuta prvi odgovor svaka ti cast majstore Treba mi isto, odnosno, neki besplatni font koji podražava latinična slova (kao papirus), ali nigde ne mogu da nađem). Ove linkove ne mogu da otvorim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts