Jump to content

- PRAVILA SEKCIJE -


cg

Recommended Posts

molim vas da se pridrzavate sledeceg:

 

#1 piraterija je STROGO ZABRANJENA! dakle zabranjeno je postavljati bilo kakva pitanja o krekovanju, razmeni piratovanog softvera i slichno!

 

#2 ponashajte se pristojno. ukoliko ne delite mishljenje sa nekim, to mozete lepo obrazloziti biranim rechima. uvredama ovde nije mesto.

 

#3 urednik je tu da vam izadje u susret. ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, mozete mi poslati pm.

 

 

Opšta pravila Dizajn Zone:

 

- Prilikom postavljanja nove teme, potrebno je da naslov teme što bolje opisuje temu kako bi drugi članovi mogli lakše naći rešenje tog problema. Sve teme sa naslovom tipa: "Imam problem...", "Šta raditi", "Jel zna neko" itd... biće obrisane, a autor teme opomenut.

 

- Prilikom postavljanja odgovora, truditi se da isti bude što konstruktiviji i u skladu sa temom. Svi odgovori koji nemaju dodirnih tačaka sa sadržajem teme biće obrisani. Ukoliko se radi o novom članu, trudite se da mu pomognete na najbolji mogući način i pružite podršku.

 

- Vređanje članova po rasnoj, verskoj i političkoj osnovi je strogo zabranjeno. U tom slučaju poruka će biti obrisana, a autor poruke adekvatno kažnjen.

 

- Širenje mržnje i netrpeljivosti biće najstrožije sankcionisano.

 

- Ukoliko uvidite problem u radu foruma ili imate neku primedbu, kritiku ili sugestiju, kontaktirajte nekog od urednika foruma putem privatne poruke.

 

- Primedbe na rad urednika uputite administratorima putem privatne poruke.

 

 

uzivajte. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Dodao bih da je isto preporucljivo, da kada pravite temu u kojoj pokazujete nesto sto ste radili bilo da je test ili gotov rad ne budete sturi na recima u nazivu i opisu.

 

Teme sa naslovima tipa neki test, nesto kratko sto sam radio, 2d animacija i sl. ne znace mnogo i cine da forum bude nepregledan i neorganizovan.

 

U to ime bih sve zamolio da se potrude i svoje teme nazivaju smisleno, a da u opis stave dovoljno bitnih podataka.

 

Na kraju krajeva, vise paznje cete privuci ako napisete fin naslov i nekoliko kratkih recenica umesto tog: evo, nesto sto sam radio...

 

 

vas Djorzgul :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...
powered by